Uncategorized

DANSKER OG BURSDAGER

23. januar 2015

Da jeg gikk til toget i dag morges, var jeg helt enig med meg selv om at jeg fortjente diplom. Et stort, skinnende diplom for å kjempe meg gjennom snøstormen med mascara i hele ansiktet og snø i bootsene. Hva skjedde… For ikke mange dager siden var det vår og fint ute – nå virker det som om Norge prøver å drive meg ut av landet, med dette helvete av et vær. 

Men jeg er glad jeg kom meg på skolen! I dag var jeg nemlig på en av de virkelig gode forelesningene i et fag som heter Forbrukeratferd. Tror det blir et av mine favorittfag dette semesteret. Foreleseren er superflink, og temaet personlighet og motivasjon er veldig interessant, for man kan lære en og annen ting om seg selv også. 

På toget hjem fra skolen i forrigårs satt farfar plutselig ved siden av meg på toget. Javel, tenker du. Men hjernen min fikk seg et lite støkk, for farfar bor jo i Danmark og jeg ser ham vanligvis én gang i året. Så kom farmor også, og jeg brukte noen sekunder på å forstå, før jeg kom på at de skulle besøke den norske Wulff-klanen. SÅ koselig! Kunne ikke ønsket meg et bedre selskap på veien hjem til Tønsberg. Ettersom jeg ikke hadde sett dem på lenge, var vi de menneskene jeg vanligvis ikke kan fordra på tog: de som prater heeeele togturen. Haha 🙂 

Og i dag har VERDENS BESTE favorittpappa bursdag ♥ Han fyller så mye som 48 år, og det fikk jeg virkelig føle på da han pakket opp gaver i dag. I en av gavene hans lå det nemlig en bok om fulglekikking…. Masse punktum. Jeg vil ikke at pappa skal bli gammel, men han føler seg nok ikke en dag eldre enn tredve, og min bestekompis kommer han alltid til å være uansett. Gratulerer med dagen, pappa! 

Resten av helgen går med til enda mere bursdagsfeiring og familiesammenkomster. Når danske først er her, tilbringer jeg så klart mest mulig tid med dem. 

Håper alle har det bra, håper på å få blogget litt mer aktivt i helgen 🙂

15 Comments

 • Reply Anonym 23. januar 2015 at 01:21

  apropos folk du ikke kan fordra…. på tide med nye paraplyer!!

 • Reply silje 23. januar 2015 at 04:29

  Min pappa fyller 60 i år og jeg er like gammel som deg. Gammel eller ei, min far er også min beste venn. Tallet viser at han blir eldre og eldre, men han er ung til sinns og en av de jeg hygger meg aller mest sammen med 🙂

  God helg 🙂

 • Reply Lina 23. januar 2015 at 10:45

  Hehe så koselig overraskelse å få på toget da!

  Snakker du dansk med dem, eller holder du deg til norsk? 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. januar 2015 at 10:51

  Lina: blir for det meste norsk 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. januar 2015 at 11:16

  silje: det er det viktigste 🙂 god helg til deg og!

 • Reply Emma 23. januar 2015 at 12:14

  Alltid kjekt med en liten overraskelse på en fredag:-)

 • Reply Eli 23. januar 2015 at 13:03

  Hvor er vesken din fra, den var utrolig fin! Liker bloggen din forresten, har fulgt med i flere år, syns det er en av de beste norske bloggene 🙂

 • Reply Marianne 23. januar 2015 at 23:54

  Prøv mascaraen fra no.7, fra apoteket. Den i gullflasken. Så slipper du garantert mascarasøl, og du får fantastiske vipper 😉

 • Reply Kamilla 24. januar 2015 at 10:48

  Hvor er jakka fra? 🙂

 • Reply Amalie 24. januar 2015 at 21:42

  Fine deg!

 • Reply irenglede 25. januar 2015 at 10:20

  Så utrolig søte bilder av deg. Naturlig og avslappet.

 • Reply Linn 25. januar 2015 at 10:38

  Forbrukeratferd er verdens beste og enkleste fag,så kos deg med det;)

 • Reply Ida Wulff 25. januar 2015 at 12:47

  irenglede: tusen takk 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 25. januar 2015 at 12:48

  Kamilla: woolrich 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. januar 2015 at 21:19

  Eli: Alexander Wang! 🙂

 • Leave a Reply