Uncategorized

DRITTKJERRING-MANDAG

26. januar 2015

Søndag kveld, i går altså, satt jeg og bladde gjennom kalenderen for å planlegge den kommende uken. Uken som startet i dag. Det store hatet mitt for mandager er ikke like sterkt som det har pleid å være, men i går satte jeg bare alt i halsen. Uke nummer 5 så så jævlig full ut, at hjernen min automatisk begynte å lete etter grunner til å droppe både det ene og det andre. Den forelesningen er nok ikke SÅ viktig, den kan jeg sikkert lese meg opp på her hjemme. Og den forelesningen gjør jo at jeg ikke får spist middag med mamma på bursdagen hennes, så den må drite og dra. Legetimen på fredag – er det egentlig så farlig? Møte her, møte der, jeg gruer meg alltid til møter, er det nå jeg skal legge meg ned og grine fordi jeg har hele tre møter denne uka? Og faen, jammen har jeg lovt å være sosial mellom forelesninger og møter og bloggplikter. Så. Mye. Å. Rekke. Før. Det. Blir. Lørdag. Og hei, når skal jeg få trent mellom all denne driten? 

Når kalenderen er så stappa som den er nå, kan jeg miste motet litt. Men det eneste jeg kan gjøre når jeg blir en sånn drittkjerring som helst vil sitte i vinduskarmen og drikke te helt alene, er å kjefte på meg selv. Jævla drittkjerring. Du lever et sykt bra liv – ja, du er på grensen til bortskjemt. Og så sitter du her og sutrer fordi du har tre-fire ting å gjøre i dag. Gå og få det gjort. Det er ikke alltid kjeften når helt inn, men jeg gjør som jeg får beskjed om.

Så det har vært en seig mandag. Nå som jeg har framstilt meg selv som det skolelyset, kan det jo være greit å få med at forelesningen jeg hadde i dag var så dørgende kjedelig at jeg vurderte å reise meg og gå. Men jeg ble sittende og se ut i lufta – og på Facebook. 

Hadde jeg vært hakket verre drittkjerring, hadde jeg tatt Mac’en min og slått den i topplokket på han som satt i stillevogna på toget og snorket HØYT hele veien hjem, men et sted får grensen gå. Nå har jeg nettopp vært på trening, og det er faktisk ikke mer som skal til for at drittkjerringa roer seg og ser litt lysere på denne uken 🙂 

Håper dere har overlevd mandagen ♥

7 Comments

 • Reply martine 26. januar 2015 at 22:29

  takk for at du er en av de bloggerne som faktisk innrømmer at mandagen er dritt – for DET er den! «mandag-ny uke, nye muligheter» har jeg så langt opp i halsen som det går ann.

 • Reply Kine 26. januar 2015 at 23:25

  Jeg er også sånn som gruer meg helt infernalsk til alt av møter. Det jeg har gjort er å fargekode planleggeren min, og tegne morsomme tegninger eller bruke klistremerker. Da ser det ikke så skummelt ut plutselig, og jeg klarer å få lurt hjernen til å tro at det er helt greit plutselig.

  Uansett – lykke til denne uka. Du klarer det knallbra =)

 • Reply bamse 27. januar 2015 at 00:02

  Oida, er det pms i lufta her??

  Stå på med utdanning, du VIL få igjen for det senere i livet.

  Prøv så godt du kan, og litt til, og går det dårlig, så prøv en gang til!!

  Jeg digger måten du skriver på!!

  Herlig humor og litt alvor i skjønn forening!!

  Stoor klem fra Bamse

 • Reply Birgitte 27. januar 2015 at 08:59

  Haha, du skriver saa bra og morsomt!! Haaper resten av uken din blir fin <3

 • Reply Karoline 27. januar 2015 at 13:42

  Hei Ida!

  Lurte på om du har en tannlege/klinikk i Oslo å anbefale med tanke på bleking av tenner? 🙂

 • Reply Meg 27. januar 2015 at 19:36

  Hei Ida 🙂

  Gratulerer med toppkarakterer! Godt jobbet 🙂 Jeg synes det er (på sin plass) fantastisk å se en blogger sette fokus på kunnskap (–> utdanning)! Jeg tror du har en god innflytelse på yngre lesere, og at du er et godt forbilde. Da jeg leste blogger i mine videregående år, så skjønte jeg ikke hvorfor de ikke fokuserte på skole.. Det var alltid min prioritet.

  Jeg vil bare legge ved en kommentar hva det gjelder «dine fortjente karakterer». Jeg synes det er håpløst at folk tar seg tid til å skrive så mye svada om at MH er lett og ditt og datt.. Selv gikk jeg ut med 5,5 i snitt fra VGS (med realfag), og hadde jeg prioritert riktig fra 1. året og ikke 2. hadde nok snittet vært høyere. Jeg hadde uansett mulighet til å komme inn på hva enn jeg ville, og endte da opp på NHH. Dette fikk jeg masse «pepper» for. Etter å ha hatt realfag, så valgte jeg økonomi liksom.. Uansett, moralen: folk kommer til å hate uansett hva du gjør. Jeg fikk hat for å «skryte» om karakterene mine på VGS (gikk ut med ca. 6 i snitt i VG3), også fikk jeg hat for å ta et såpass «annerledes» yrke.. Poenget er at jeg håper du ikke lar deg knekke av disse som kommenterer sånt, det provoserer meg noe sinnsykt. Jeg blir glad, motivert og superhappy for at du er et skolelys og at du skriver om det! Jeg kikker innom bloggen din for å få et realistisk bilde av hverdagen, og det er motiverende å lese at du er student. Kudos til deg! 🙂

 • Reply Anonym 28. januar 2015 at 08:36

  Etter du visste frem de gode karakterene dine, har jeg boikottet bloggen din når jeg kommer på alle A`ene dine. Her unner vi ingen suksess nei!! Haha. Nå begynner jeg og komme over det og kan si at jeg er meget imponert over deg 🙂

 • Leave a Reply