Uncategorized

HEI

28. januar 2015

God kveld fra stua med alle ledningene! Etter at jeg lastet opp dette bildet på Mac’en, har jeg revet ut og krøllet sammen alle ledninger som var å se, jeg fikk helt skabb av å se hvor jævlig det så ut. 

Nok om ledninger. I dag har jeg ikke vært på skolen pågrunn av streiken. Jeg står ikke og venter på toget i to timer, der har grensa gått for lenge siden. Men jeg startet likevel dagen tidlig for å dra på trening, for så å lese litt pensum her hjemme. 

Kvelden har gått med til å feire verdens beste mamma som fyller år i dag, hipp hurra ♥ Mamma er min beste venninne, selv om jeg aldri glemmer den gangen jeg var sånn 16-17 år gammel, og spurte om vi var bestevenner. Jeg fikk som svar at nei, jeg er mammaen din. Men nå som hun endelig er ferdig med å oppdra meg, er jeg fast bestemt på at vi er BFF’s. Vi feiret jo egentlig både mamma og pappa i helgen, men vi måtte minifeire litt i dag og. Så vi dro ut og spiste, og så inviterte jeg hjem til meg på kaffe og kake etterpå. Jeg hadde bakt kake som jeg var sikker på at smakte dritt, men så gjorde den ikke det. Ukas høydepunkt! 

Nei, men jeg ville egentlig bare hoppe innom og si god natt. Jeg avslutter kvelden en dokumentar om britenes avsløringer fra konsentrasjonsleiene, og er helt uvel av noen av de grusomme bildene allerede. Jeg har selv vært i Auschwitz, men disse opptakene tar kaka…. Tenker det blir mareritt i natt. 

Nighty! 

14 Comments

 • Reply Malin 28. januar 2015 at 23:25

  Jeg har selv sett flere filmer og dokumentarer om konsentrasjonsleirene. Jeg har vært så heldig å være med på skoletur med Aktive Fredsreiser til Polen og Tyskland, der vi besøkte Auschwitz, Ravensbruck og Sachsenhausen.

 • Reply Line 29. januar 2015 at 00:07

  Hvor finner du dokumentaren?

 • Reply Ida Wulff 29. januar 2015 at 01:52

  Line: jeg så den på NRK.no 🙂

 • Reply Karoline 29. januar 2015 at 08:44

  Hvor har du kjøpt stolene? 🙂

 • Reply Anne 29. januar 2015 at 09:43

  Hei:) Kan jeg være så snill å spørre hvor tv-sjenken er fra? Så fin!

 • Reply Marita 29. januar 2015 at 14:12

  Hvor er det bilde over spisestua fra? Rålekkert!! Og gulvlampa?

 • Reply Emma 29. januar 2015 at 16:12

  Haha, faktisk godt å høre at det er flere der ute som er bestevenninne med mammaen sin.

 • Reply Hedda 29. januar 2015 at 17:11

  HEI! hvor har du kjøpt bilde du har over spisebordet ditt?

 • Reply Ida Wulff 29. januar 2015 at 23:47

  Hedda: artelimited.net

 • Reply Ida Wulff 29. januar 2015 at 23:48

  Marita: artlimited.net og ikea 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. januar 2015 at 23:48

  Anne: kjøpte den på room21.no 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. januar 2015 at 23:49

  Karoline: i Danmark 🙂 men hvis du søker på eames finner du sikkert norske forhandlere!

 • Reply Charlotte Tunes 30. januar 2015 at 17:53

  Kjæresten har en million ledninger, og jeg må bite alle ti fingrene mine, i alle fall en gang hver eneste dag, for å ikke klippe over hele dritet… Herreguuud, det er et hat, haha! Men du har det veldig fint i hjemmet ditt 😀

 • Reply Matilde 5. februar 2015 at 11:02

  Hva heter dokumentaren? Prøver å finne på NRK.

 • Leave a Reply