Uncategorized

HJERTE HJERTE SMILEFJES

5. februar 2015

Hvis bloggen min var et barn, ville barnevernet stått på døra for lenge siden. Jeg klarer tydeligvis bare å fóre og kle barnet mitt ordentlig i helgene. Bra det er helg nå, da! 

Jeg skulle egentlig dratt rett fra skolen i dag, til vinkveld med de søte jentene i klassen. Men jeg bestemte meg for å være partypooper number one, og si at jeg rett og slett ikke orket. Har vært sliten, sur og kald hele uken, så det fristet bare å komme seg hjem da dagen var over. Angrer litt her jeg sitter nå, for jentene spiller Alias og Alias er en av mine store kjærligheter. Men jeg fikk i hvert fall trent i kveld. Ble med Kalle for å prøve CrossFit for første gang i dag. Vi tok et glass vin før trening og et etter trening – jeg er med andre ord ikke noe CrossFit-talent… Kavet rundt som en hval og alt ble bare feil. Når jeg nå leser ordene høyt for meg selv, høres det helt sykt ut å drikke vin før og etter trening – men jeg hadde en åpen flaske, så det får være unnskyldningen. 

Gleder meg til denne helgen, skal gjøre SÅ mye koselig. Heldig som jeg er kan jeg pangstarte helgen på en torsdag, og det skal jeg gjøre med speltlompepizza og Suits på TV ♥

4 Comments

 • Reply Sofie M 5. februar 2015 at 22:30

  Kjenner meg igjen! Vi bloggere har jo faktisk et liv utenom bloggen vi skal opprettholde også. I helgene har vi kanskje litt bedre tid enn i ukedagene, akkurat som alle andre mennesker. Jeg pleier å forhåndslage noen innlegg i helgene jeg har ekstra tid som jeg kan publisere en dag det blir for knapp tid til blogging. Men det har du vel sikkert tenkt på selv fra før av 😉

 • Reply christina 6. februar 2015 at 01:15

  Så fin du er:)) crossfit er ikke noe for meg ass.

  Hvor lenge har du trent fast nå? 🙂 leser bloggen og fått med meg du har trent mye de siste månedene? du ser bra ut:)

 • Reply alexandraaaa 6. februar 2015 at 11:39

  Ahh elsket toppen !

 • Reply Sandra Marie 13. februar 2015 at 17:02

  hvor er toppen fra? 😀

 • Leave a Reply