Hverdagsliv

DATE MED EN DANSKE

13. februar 2015

God morgen 🙂 

Etter at skole og jobb var unnagjort i går, dro jeg på venninnedate med Naddis. Hun har endelig flyttet til Norge etter å ha gjort ferdig studiene sine i London! Godt å ha henne hjemme igjen. Nå skal det jo sies at jeg suger når det kommer til å treffe venninnene mine som bor i Oslo selv om jeg studerer i Oslo. Men det skal jeg bli mye flinkere til. I går kveld koste vi oss med et glass vin på Fru Hagen på Grünerløkka, før vi tuslet ned til Delicatessen og bestilte tapas til åtte sultne menn. Til oss to, altså. Haha. Det var utrolig godt, og det er jo så hyggelig stemning på Delicatessen ♥

Nå er nedtellingen til ferie over, for nå har jeg FERIE!!!! Bestemte meg for å sove til jeg våknet i dag, og for å skippe trening. Føles ikke som noen luksus å skippe trening, men jeg rekker ikke timen fordi jeg skal på kino og se 50 Shades of Grey sammen med Maria! Jeg skulle egentlig på førpremieren i Oslo i går, men ble dessverre forhindret i det. Heldigvis har jeg en venninne som er blodfan av bøkene, og hun ble veldig glad for å kunne arve billettene mine ♥

Blogges senere, da! 

10 Comments

 • Reply Sofie M 13. februar 2015 at 10:25

  Så koselig! Det er jo viktig å ta seg tiden til venner, selv i en hektisk hverdag. Er forresten SÅÅ sjalu på at du skal på kino i dag. Har kjempelyst til å dra selv, men det var utsolgt 🙁 Fortell oss om den var bra eller ikke da! 😀

  Stor klem <3

  http://sofiemortensen.com

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2015 at 11:41

  Sofie M: i Tønsberg er det aldri utsolgt på kino! 😀 Hehe. Skal si min mening! Klem <3

 • Reply Michael 13. februar 2015 at 12:46

  Enig at Tønsberg er aldri utsolgt på Kino. Ha en fin Valentine dag imorgen Ida.

 • Reply M 13. februar 2015 at 18:21

  Noo, har du begynt å snuse igjen? Jeg har holdt meg i én uke nå, så legger merke til snus overalt! :p

  Og fra et random spørsmål til et annet – snakker du dansk når du er med dansker? Tenker siden du er halvt dansk 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. februar 2015 at 19:47

  M: nei, gjør helst ikke det 🙂

 • Reply Caroline 14. februar 2015 at 15:01

  Så koselig! 🙂 Tidenes spørsmål, men vet du hvor genseren til Nadia er fra? veldig fin! 🙂 Håper du har en fin helg, Ida! Klem

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2015 at 15:42

  Caroline: Den er fra Hunkydory! Ha en fin helg, klem 🙂

 • Reply S 14. februar 2015 at 16:48

  naddis er så søt!

 • Reply Henriette 15. februar 2015 at 16:50

  Tidenes spørsmål her og. Hvor er kjedet til Nadia fra?haha

  Leter etter et fint gullhjertekjede

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2015 at 17:07

  Henriette: det har hun «dessverre» arvet av oldemoren sin 🙂

 • Leave a Reply