Uncategorized

FIFTY SHADES OF HVA DA DÅRLIG?

14. februar 2015

Hvorfor sier «alle» at Fifty Shades of Grey-filmen er så dårlig? Jeg hadde havbunn-lave forventninger da jeg entret kinosalen med min kjære bestie i dag, men gjett hva: jeg likte filmen kjempegodt! Skal nevnes at jeg ikke har lest bøkene og at jeg ikke dro for å se filmen pågrunn av sexscenene – kanskje det er avgjørende for min dom. Noen ganger er det så ålreit med en litt «enkel» film, hvor man kan le og rødme litt. Det gjorde jeg definitivt i dag 🙂 

Etter kinoen dro jeg til mamma og pappa for å spise verdens beste pizza og glo på TV. Fredagskvelden akkurat som jeg liker den! 

Nå er jeg hjemme i min egen seng, og prøver å bestemme meg for om jeg skal sove eller se en film. Har litt lyst å se «The little death» som ligger på Popcorn- Time nå, meeen så er det også åtte timer til jeg skal på trening. Jeg får bestemme meg mens jeg pusser tenner, nattinatt til alle ♥

Edit: herregud, så kleint! Da jeg hadde postet innlegget så jeg den uheldige koblingen mellom overskriften og koblingen. Bildet er overhodet ikke noe forsøk på å være litt sånn Fifty Shades of Grey-berte. Det er ment som «sovemaske og pysjamas god natt»-bilde, ikke «heng meg opp i taket, kil meg med en fjær og pisk meg etterpå»-bilde. Hvis noen skulle være i tvil. 

25 Comments

 • Reply Geriatriks 14. februar 2015 at 00:46

  Fruen er helt enig.. Hun syntes filmen var kjempebra 🙂

 • Reply Sunniva 14. februar 2015 at 01:01

  Heelt enig!! Elsket filmen, gleder meg til nr. 2 og 3 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2015 at 01:22

  Sunniva: kommer det 3?! Så gøy 🙂

 • Reply Linn 14. februar 2015 at 01:31

  hadde akkurat samme tanke selv. syns filmen var utrolig underholdende med et fantastisk soundtrack! jeg likte spesielt hun som spilte hovedrollen, veldig sarkastisk og smart! skjønner ikke at folk syns rollen hennes blir nedverdighet? jeg syns at hun var en sterk karakter i filmen hvertfall!

 • Reply Andrea 14. februar 2015 at 10:12

  Kjære, gode, fine Ida! http://linntheresedagsland.no

  Håper du får en fantastisk lørdag og en fin og minnerik valentinesday!

 • Reply Tina 14. februar 2015 at 10:53

  Helt enig i det med filmen. Hadde null forventninger selv. Dritt lei av å høre at alle syntes den var så utrolig dårlig… 🙂

 • Reply Sunniva 14. februar 2015 at 11:03

  Ja, leste at det kommer en film for hver bok 😀 hadde vært litt dårlig slutt hvis ikke, hehe 🙂

 • Reply Guro 14. februar 2015 at 12:19

  hahahaha! Heng deg i taket og kil deg – ja den var gó! Nå lo jeg med min ringe røst. God helg Ida<3

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2015 at 13:06

  Guro: haha!! God helg <3

 • Reply martinemariem 14. februar 2015 at 13:19

  du er så utrolig pen! har selv lyst å se fifty shades of grey, men er så usikker! god helg <3

 • Reply Ingunn 14. februar 2015 at 15:33

  Så godt å høre at det er noen som syntes den var bra! 🙂 Har gleda meg til å se den noen uker nå(skal se den i kveld), og blir litt skuffa når alle påstår at den er veldig dårlig.. Har selv lest alle bøkene, og det er ikke sexen som gjør de bra, det er kjærlighetshistorien 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. februar 2015 at 15:42

  martinemariem: Tusen takk, god helg <3

 • Reply Charlotte K. 14. februar 2015 at 16:51

  Jeg har lest bok 1 og ble ikke overrasket over avisenes anmeldelser, typisk at de hater en slik film, så jeg så filmen med en åpent sinn. Men fy fader, det er noe av det dårligste jeg har sett. Ingen kjemi mellom skuespillerne, flaue replikker. Og hun som spilte Ana tok kaka, for en latterlig karakter. Sterk og smart – whaat??

 • Reply Anonym 14. februar 2015 at 17:29

  SJEKK GJERNE UT BLOPPISEN MIN! SELGER ALT FRA KLÆR OG SKO FRA NELLY TIL JAKKER OG SMYKKER FRA ULIKE BUTIKKER!

  https://bloppis.no/shops/suzanne/

 • Reply C.S 14. februar 2015 at 19:12

  Helt enig med deg. Den var kjempebra 🙂 Tror det har mye med at det har blitt veldig «in» å ikke like ting som er mainstream, og alle andre liker, så derfor skal så utrolig mange hate på den.

 • Reply Emma 14. februar 2015 at 19:50

  helt enig med deg! Den var så fin og grotesk på samme tid!

  Skjønner ikke all kritikken jeg altså.

 • Reply Cathrine Lyster 14. februar 2015 at 23:39

  Syns filmen var super:) Virker som om de som kaller den for «dårlig» enten ikke har lest bøkene og ikke fått med seg at det kommer to filmer til!

 • Reply Armonia 15. februar 2015 at 00:08

  Haha, kul edit kommentar 😉

  Skal se filmen i morgen (eller senere i dag da siden klokka har bikka 00). Har forsøkt å lese bøkene, men jeg kar meg ikke begeistre altså, jeg gjør ikke det. Usympatisk fyr og i det hele tatt ganske kjedelige greier…

  Men gleder meg til å se filmen for dét.

  Zzzov godt! Psst. Hvor har du kjøpt maska? Min er svart og fra enklere liv eller noe sånn, men den er slettes ikke behagelig.

 • Reply Marie 15. februar 2015 at 00:31

  Hahahahahahaaa! Nå lo jeg høyt!

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2015 at 01:11

  Armonia: den er kjøpt på Zara! 🙂

 • Reply Sofie M 15. februar 2015 at 15:56

  Tenkte ikke noe spesielt over bildet ditt til jeg leste editen. Haha! Som jeg lo! «Heng meg opp i taket, kil meg med en fjær og pisk meg etterpå» Du er en vittig en du 😉

 • Reply Vibeke 15. februar 2015 at 22:25

  Da får jeg være hun der kjipe som tar hele fifty shades greia for seriøst. Nå skal det kanskje være sagt at jeg ikke har sett filmen, men leste den første boka for en stund siden. Jeg synes denne anmeldelsen forklarer problematikken ganske bra http://www.mamamia.com.au/rogue/fifty-shades-of-grey-review-rosie-waterland/, for de som gidder å lese den. Ellers skal jeg innrømme at jeg kommer til å se filmen, men kan fint vente til den kommer ut på dvd, og til den tid koser jeg meg gløgg ihjel med Erlend Loe sin anmeldelse av filmen http://www.osloby.no/oslopuls/film/Fifty-Shades-of-Grey-50-nyanser-av-soppel-7895964.html.

  Ha en fin dag! 🙂

 • Reply SynLar 16. februar 2015 at 14:07

  Det beste med dette innlegget er editen din på slutten, fikk meg til å le høyt 😀

 • Reply maikensnattblogg 1. mars 2015 at 19:51

  Ha , ha , så bra. Ikke så mye som fremkaller latter når jeg «surfer» i blogger, men du er underholdende. Takk skal du ha 🙂

 • Reply mey 24. juli 2015 at 16:30

  wich app do u use to edit the photos like this one? so lovely <3

 • Leave a Reply