Mat

FARRIS&JUICE

15. februar 2015

Annonse

God søndaaaag! 

Jeg hopper bare rundt av lykke fordi jeg har ferie, syns det er så ubeskrivelig deilig. I dag vil jeg gjerne fortelle dere om min nye yndlingsdrikke; Farris&Juice! Jeg ble spurt om jeg ville teste den for en stund siden, og jeg sier sjeldent nei til å teste ny mat og drikke. Men denne har jeg altså ikke bare testet, den er blitt fast inventar i kjøleskapet – ikke bare hos meg, men også hos venninner jeg har overtalt til å teste. 

Farris&Juice finnes i smakene eple og mango, og finnes både i liten og stor flaske. Jeg syns begge smakene er kjempegode, men hvis jeg  peke ut en favoritt blir det eple. Den smaker ekte eple, og er deilig og frisk. Perfekt for meg som gjerne syns at vanlig eplejuice kan bli litt sterkt 🙂 

Farris&Juice passer til det meste; til frokost, til lunsj, til middag, til dagen derpå, til varme sommerdager og til kos generelt. Anbefaler dere virkelig å smake på denne herligheten. Ønsker alle en fin søndag! ♥

20 Comments

 • Reply Sofie M 15. februar 2015 at 15:53

  Den ferskenrosa fargen på genseren kler deg utrolig godt! Du ser så sunn og frisk ut 😀

  Hvor har du forresten kjøpt kjøkkenlampen din fra? Slike har stått på ønskelisten min leeeenge!

  Klem<3

  http://sofiemortensen.com

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2015 at 16:20

  Sofie M: Tusen takk, så hyggelig! 🙂 Lampen kjøpte jeg på Lune Hjem i Tønsberg, men finnes nok hos mange interiørbutikker. Den heter Flower Pot og er fra Verner Panton! Klem til deg <3

 • Reply Camilla 15. februar 2015 at 17:53

  De er faktisk ikke så verst! Jeg måtte prøve dem når de var en nyhet for lenge siden, fordi de ser så fristende ut. Første gangen like jeg den ikke, men prøvde den igjen fordi det er ganske grei ‘brus’-deal. Likte den andre gangen utrolig godt og nå bytter jeg på den med mangosmak og Pepsi Max når jeg får lyst på noe godt å drikke haha.

 • Reply Christina 15. februar 2015 at 17:57

  Åh fine bilder:) hvordan har du blitt såå fin & slank? Er det kun pga trening, hvordan trener du? Håper på svar<3 <3 klem fra fast leser

 • Reply Anonym 15. februar 2015 at 18:13

  Skal helt klart løpe til butikken å kjøpe farris&juice sånn at jeg også kan sitte å smile å posere på kjøkkenbenken

 • Reply Cathrine Lyster 15. februar 2015 at 18:29

  Ååå, den er super god:)

 • Reply Josefine Fevang 15. februar 2015 at 18:45

  Den farris og juice er kjempe god. Liker best den med eple, den appelsin er ikke så veldig god synes jeg men men det er min mening.

 • Reply Ida Wulff 15. februar 2015 at 19:03

  Cathrine Lyster: ja, nam!! 🙂

 • Reply Ingrid mh 15. februar 2015 at 20:28

  Den er digg den der, drikken! Jeg og elsket forbrukeradferd! Cathrine er så flink og jeg bruker det jeg har lært senere i andre fag og livet. Haha

  Takk for sist kommentar! Jeg bare digger å være her. For min del har det vært over alle forventninger. Det er jo selvsagt mye som kommer av hva en gjør det til selv, men skolen og mulighetene legger mye til rette. Det er for eksempel ikke slik at en automatisk blir kjent med amerikanere, og mange nordmenn klumper seg sammen her. Det handler mye om komfortsonen også. Jeg merker at jeg har gått ut av den mange ganger. Man føler seg sårbar når man er her og selv om jeg har reist endel tidligere har jeg kjent på det. Men det er så sunt og man vokser sånn på det! Har blogget litt oftere nå da. Hehe. Klem fra Ingrid

 • Reply tommy 15. februar 2015 at 22:46

  fina bilder =)

 • Reply Line 16. februar 2015 at 10:02

  Fyi, smaker akkurat det samme om du bare blander eplejuice og farris, og myyye billigere 😉

 • Reply Therese 16. februar 2015 at 12:44

  Det har ingenting med selve drikken å gjøre – men kan jeg spørre hvor genseren er fra? Den var smashing! 🙂 Du ser også forresten veldig flott ut, du og 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. februar 2015 at 12:48

  Therese: tuusen takk, den er fra Nike! 🙂

 • Reply Anonym 16. februar 2015 at 19:46

  Kjære Ida,

  Jeg synes at er kjipt at du ikke blogger så ofte, hvor ble det av hjelpen du skulle ansette? Jeg liker bloggen din veldig godt, men det så kjedelig når du ikke oppdaterer. Blir ikke årets blogger på slike premisser veit du! 🙂

  Hilsen innpåsliten leser

 • Reply Kamilla Haaland 17. februar 2015 at 18:58

  Den er supergod!!

 • Reply Ida Bianca 17. februar 2015 at 21:18

  Jeg må bare få sagt; du ser så fantastisk ut for tiden, Ida! Du har alltid vært utrolig pen, men er liksom noe ekstra med deg nå, du ser strålende ut 🙂

 • Reply Karoline 18. februar 2015 at 00:02

  Wow! Du ser skikkelig bra ut på disse bildene!

 • Reply Tina 21. februar 2015 at 00:10

  Ida Ida, fine Ida ! Kan du ikke være sååå snill og dele litt ang. kosthold osv med oss små blogglesere som lurer så fælt ? Du har blitt så utrolig slank !! HOOOW?? del hemmeligheten med oss da please. OG ha en fin helg 🙂

 • Reply Fanny 23. februar 2015 at 10:57

  Hei Ida 🙂 Jeg har tenkt å kjøpe den tightsen du har på deg, men er den veldig gjennomsiktig? Har vanligvis hatt sorte treningstightser, men falt pladask for den! Men jeg vil jo heller ikke at alle på gymmen skal se trusa mi hver gang jeg squatter 😛

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2015 at 11:13

  Fanny: hehe, skjønner hva du mener! 🙂 nei, den er ikke det. Den er faktisk ganske tykk. Så med mindre du kjøper for liten størrelse, tror jeg du er safe altså 😀

 • Leave a Reply