Uncategorized

DANSKER SOM HEIER PÅ NORGE

21. februar 2015

Hadde en kjempekoselig indisk aften med jentene mine i går. Det ble edru style, og Alias og godis til dessert – ingen av de andre hadde spilt Alias før, så jeg kjente at jeg ble litt hissig da det manglet på talent. Men de kom seg etterhvert, så konkurranseinstinktet fikk kjørt seg litt. 

I dag var det tidlig opp, for jeg skulle få besøk av dansken min, Naddis! ♥ Etter at jeg flyttet til Tønsberg har det ikke akkurat vært fullbooket med besøk av Oslo-vennene mine, men Naddis kommer gladelig på besøk.Det setter jeg sååå pris på! Dansken ringte meg fra toget og sa hun hadde sommerfugler i magen på Marit Bjørgen sine vegne, og jeg bare: …………………………. Aldri sett på ski, vet så vidt hva ski er. Men vi har altså sett på VM i dag, og det var litt gøy – jeg blir både gira, nervøs og oppgitt. Så der satt vi, to dansker som heiet på Norge, med munnen full av nachos og påskegodteri. For en deilig lørdag 🙂 

Nå har vi nettopp gått oss en tur bort for å hilse på mor og far, (tror pappa syns det er ekstra hyggelig å få en som snakker dansk på besøk) og straks får vi besøk av Kalle og Eline. Vi skal spille ALIAS igjen. Alias er så gøy – fortsatt gøyere enn å se på ski. 

6 Comments

 • Reply Anonym 21. februar 2015 at 19:13

  Er du dansk??? Visste jeg ikke!

 • Reply Camilla t 21. februar 2015 at 19:57

  snkkerdu norsk eller dansk med henne og din danske familie?

 • Reply Kathrine 23. februar 2015 at 00:13

  Hei Ida 🙂

  Bare fordi jeg er nysgjerrig…

  Snakker du dansk når du henger med danske folk?

  Og hva med deg og faren din? 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2015 at 01:57

  Kathrine: nei, det er veldig lite 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2015 at 02:01

  Camilla t: nei, som regel ikke 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. februar 2015 at 02:01

  Anonym: halvt 🙂

 • Leave a Reply