Uncategorized

HVA VIL DU HA?

23. februar 2015

Mandager på trening: herregud, så jævlig. Jeg har et mål om å klare mandagsøktene uten å høres ut som en fransk bulldog når jeg er ferdig, det er så tungt at jeg ikke kan beskrive det. Nesten så slimet bobler ut av kjeften på meg – kan det være spurtingen som gjør det? Jeg hater virkelig å løpe.  

Jeg går rundt med en liten klump i magen om gangen, fordi jeg føler at jeg ikke gjør så godt jeg kan med bloggen. Jeg er så heldig at jeg kan leve av den, og da burde jeg søren meg levere også. En god, gammeldags skrivesperre tror jeg. Eller jeg vet ikke. 

Derfor spør jeg deg, kjære leser. Hva vil du ha? Hva vil du lese om? Er det noe jeg kan gjøre for at du kan føle at du får noe mer ut av bloggen min, enn du gjør i dag? Jeg blir glad for alle forslag, for i skrivende øyeblikk føler jeg meg ganske tom. 

Lots of love ♥

92 Comments

 • Reply Anonym 23. februar 2015 at 20:56

  Synes de paraply innleggene dine er morsomme, også ukens spørsmål og innlegg om antrekk pg treningsklær 😊 det er spennende å lese hverdagsinnlegg også

 • Reply Anonym 23. februar 2015 at 20:58

  Spørsmålsrunde der en venn svarer

 • Reply Marlene 23. februar 2015 at 21:06

  paraplyer!! haha. ellers syntes jeg du skriver bra og morsomt om nesten alt , uansett hva du skriver om

 • Reply Anonym 23. februar 2015 at 21:07

  Paraply og mer av leiligheten din

 • Reply Emilie. 23. februar 2015 at 21:12

  Jeg vil gjerne se veskene dine!! Og paraply innleggene er herlige!

 • Reply Benedikte 23. februar 2015 at 21:16

  Jeg elsker innleggene der du skriver morsomt rundt helt hverdagslige ting. Det er du så enormt flink til, uten at du kanskje tenker over det selv. Du virker bare som tidenes mest observante og reflekterte person av og til, også er du så flink til å skrive om det du ser.

  Jeg skal innrømme at kanskje den eneste grunnen til at jeg leser bloggen din, er skrivemåten din. Du er altså helt utrolig flink til å skrive (selv om du fra tid til annen setter «å» foran «ikke», noe som irriterer meg grønn, hehe). Jeg leser altså aldri innleggene om mote eller sminke, fordi det ikke interesser meg (ikke fordi du skriver dårlig om disse tingene. Du er jo kjempepen og kler deg veldig fint, synes jeg!)

  Ellers har jeg ikke tenkt på at bloggen din har blitt dårligere i det siste. Du får ihvertfall meg til å klikke innom daglig! 🙂

 • Reply Mari 23. februar 2015 at 21:16

  stort elsk på paraply innlegg!!

 • Reply B 23. februar 2015 at 21:17

  digger paraplyene og «hvorfor date en blogger»-innleggene dine. Så noe i den duren

 • Reply Kjersti 23. februar 2015 at 21:23

  Sånne snapchat-innlegg er alltid gøy, eller 50 spørsmål og sånt i den duren. Paraplyinnlegene dine er aldri feil 😀 Syns også det er veldig gøy å lese meningene dine, om veskedebatten og sånt som du har skrevet før. Er så herlig å høre hva du mener, for du snakker rett fra levra og er veldig smart og fornuftig. Du har en sånn herlig, morsom, ærlig og frisk personlighet som ikke så mange toppbloggere har, og da er det så gøy med de typiske «Ida-innleggene», der den bare skinner gjennom! 🙂

 • Reply LH 23. februar 2015 at 21:25

  Jeg liker innleggene hvor du viser at du engasjerer deg i samfunnet og aktuelle debatter. Du er jo en smart jente med sterke meninger, og er heldig nok til å ha evnen til å skrive de ned, på en morsom og litt syrlig måte. Hva med å hente litt «Nytt på Nytt» inspo? Kanskje velge deg et emne i løpet av mnd f.eks? 🙂

 • Reply Trine Grung 23. februar 2015 at 21:26

  jeg vil ha mindra mat og mote, mere humor og krasse innlegg. Hva som trigger deg, irriterer deg, inspirerer deg…den ekte Ida som jeg setter stor pris på. Med den rå latteren som er grov i kjeften. Del skriveteknikker, kunnskap om blogging, hva du har lært disse årene, del kunnskap fra skolen. Med mer. Meld meg gjerne…jeg har ALLTID inspo på lager vennen

 • Reply Thea 23. februar 2015 at 21:27

  Jeg syns oppdatering om dagene dine er gøy, i tillegg hvis du handler noe klær osv,

  Reisetips/guide til steder du har vært, matoppskrifter som pizzaen er alltid morro 🙂 kanskje litt hvordan trening du gjør også?

 • Reply Inger 23. februar 2015 at 21:27

  Hverdagsanektoter! Humoristisk og sarkastisk. Selvironi! Du er den eneste bloggeren jeg leser som er god på dette 😉

 • Reply sofie 23. februar 2015 at 21:29

  Liker godt paraplyinnleggene, og en spørsmålsrunde 🙂

 • Reply Elise Openshaw 23. februar 2015 at 21:31

  Spørsmålsrunder er alltid gøy, jeg liker også å lese outfits og få inspirasjon 🙂 Sminke er heller ikke dumt å skrive om 🙂

 • Reply Anonym 23. februar 2015 at 21:44

  Mat-tips! Og gjerne dine favorittøvelser for mage- og rumpetrening feks. Du trenger jo ikke vise dem om du synes det er kleint, bare vise til en youtube-film ellerno. 🙂

 • Reply Anne 23. februar 2015 at 21:44

  Å, jeg blir alltid så glad av innleggende dine, nettopp fordi du alltid overrasker!

  Men litt forslag:

  Spørsmålsrunde: 50 spørsmål

  Et innlegg om studiet ditt

  Et innlegg om interiør

  Bilder fra hverdagen din, det savner jeg litt!

  Topp 20 liste over ting som gjør deg glad på vinteren nå

  Paraplyinnleggene dine!

  Du er flink, er innom deg daglig!

 • Reply Mari 23. februar 2015 at 21:46

  Du er så spennende i deg selv, at det meste er interessant 🙂 Som nevnt over, paraplyinnlegg, hverdagsinnlegg, matoppskrifter, interiør, klær ++ Innlegget ditt hvor du skrev om din tur gjennom Karl Johan på vei til skolen var veldig bra. Slike innlegg er underholdende å lese 🙂 Så fin du var på håret, forresten! Ha en fin kveld videre 😀

 • Reply Marte Forsberg 23. februar 2015 at 21:49

  Jeg synes alltid «Time for time»-innlegg er morsomme! 🙂

 • Reply Malin 23. februar 2015 at 21:50

  Jeg har etterlyst tidligere en videoblogg om hvordan du lager donuten din! Den er den fineste jeg noen gang har sett 🙂

 • Reply Marianne 23. februar 2015 at 21:54

  Mens jeg var på vei inn på bloggen din nå tenkte jeg faktisk på at jeg syns den har tatt seg opp i det siste. 🙂

 • Reply Regine 23. februar 2015 at 21:54

  Ser de fleste over her har kommentert det meste jeg hadde tenkt til, men generelt vil jeg bare si at det er bedre å poste et hverdagsinnlegg enn inget innlegg – selv om jeg så klart skjønner at det også kan være krevende til tider! Men i og med at du skriver så godt som du gjør så er det liksom gøy uansett hva du kommer med 🙂 Det er definitivt verst med de som har opptil en uke pause med jevne mellomrom og hver gang sier «åh sorry men NÅ er jeg tilbake» også blir det ikke noe bedre! Haha, det var altså ikke rettet mot deg, bare en generell observasjon. Og alt blir jo bedre når det blir vår og livet blir litt lysere og dagene lengre 🙂

 • Reply Ingvild 23. februar 2015 at 22:01

  du er faktisk den eneste bloggeren jeg liker å lese om hverdagen til. Du skriver så morsomt, at selv en «vanlig» togtur blir lættis!

  Vil gjerne også se mer av mote, dine klær og vesker osv

 • Reply SaraWiik 23. februar 2015 at 22:04

  Meir paraplyar !

  Konkurranse er alltid gøy

  Ærlege innlegg

  Kven likar ikkje å sjå at andre også har guilty pleasures? Det er du god på <3 Tenk kor kjedelig eit liv utan guilty pleasures må være da.

 • Reply marte 23. februar 2015 at 22:13

  Vintips, vennskap, reiseopplevelser er du alltid god på, elsker når du legger lista så lavt, når du snakker om hverdagslige ting som er irriterende, du har en veldig god formidlingsmåte som gjør at det du skriver ned i ord er tanker jeg tenker selv😊 har lest bloggen din ukentlig så lenge jeg kan huske! Du er helt rå Ida! Og jeg kjenner meg igjen mye i deg😊 heier på deg! Bloggen din har aldri vært kjedelig😘

 • Reply karoline 23. februar 2015 at 22:14

  Hei Ida!

  Uten at det blir for overfladisk så vil jeg gjerne se veskene dine! Også reiser du jo snart på ferie, da må du blogge masse-masse! For er da det er morsomst å følge deg 🙂 Også er det lenge siden vi har fått noen paraplyer. Kanskje om den nye studiehverdagen? Går selv på markedshøyskolen og er mye som er irr der…

  Jeg har spurt før, og spør igjen, pliis få se litt mer av leiligheten din! Også hadde det vært veldig fint med litt bilder av vakre Tbg og steder du liker der. Som brygga, restauranter, Kaldnes og utover mot Tjøme (Y) Så alle de som ikke kommer fra Vestfold får sett hvor fint det er 🙂

  hihi <3

 • Reply Frida 23. februar 2015 at 22:15

  Jeg savner mer personlige innlegg og paraplyene dine 🙂 Innlegg hvor vi blir mer kjent med deg. Hverdagslige ting, mat osv er for min del lite interessant. Grunnen til at jeg følger deg er på grunn av din fantastiske måte å skrive på. Sånn at jeg kan le, smile, gråte og få tankene over på noe annet – det liker jeg 🙂

 • Reply Anette 23. februar 2015 at 22:16

  En video av deg der du twerker?

 • Reply Martine Grorud 23. februar 2015 at 22:45

  Jeg liker bloggen din slik som den er, savner bare mer innlegg. Bloggen din er vel den eneste jeg gidder å lese fra start til slutt fordi du er så morsom. Til og med de mest hverdagslige tingene får du meg til å dra på smilebåndet. 🙂

 • Reply Sara 23. februar 2015 at 22:48

  Jeg ler alltid høyt av paraply-innleggene dine. De er hysteriske!

 • Reply Sissel 23. februar 2015 at 22:52

  Paraplyyyy 😃😃😃😃☔☔☔

 • Reply Una 23. februar 2015 at 23:01

  Jeg vil høre om 5:2 og dine erfaringer! Alt fra mat på fastedagene til mat på de dagene du spiser normalt 🙂

 • Reply Mina 23. februar 2015 at 23:04

  Små tips som kan forbedre hverdagssminken:)

 • Reply Anonym 23. februar 2015 at 23:11

  Ya’ umbrellaaaas!

 • Reply Kk 23. februar 2015 at 23:11

  Matinnlegg, interiørbilder og tips, gjerne tips du synes fungerer i leiligheten, mote(hudprodukter), ting som irriterer deg, ukens spørsmål, spørsmålsrunde, tips til lesestrategier(elsket tips til eksamen), tips til fagtekster osv😀

 • Reply Anonym 23. februar 2015 at 23:19

  Som mange skriver over så er papraplyinnleggene savnet, og erfaringer fra 5:2 kostholdet. Vet du sier at du ikke gjør det for å gå ned i vekt, men lurer vell på om du har gjort det?:)

  Kanskje du også kunne hatt en «Ida time for time»?:)

 • Reply BizKid 23. februar 2015 at 23:23

  Umbrellos!

 • Reply EM 23. februar 2015 at 23:28

  ¨get the look¨innlegg! Jeg elsker mote, men noen ganger har jeg ingen inspirasjon til å lage antrekk. Tenkte derfor det hadde vært fint å se bilder av forskjellige antrekk og få inspirasjon, helst noe du kan finne lett. Jeg har en ganske edgy-chic stil. Men uansett, håper du får til det.

  Eller så hadde lette mat oppskrifter vært fint. 🙂

 • Reply Victoria 23. februar 2015 at 23:50

  Hei! Kan du lage et innlegg om dine mest brukte (og elskede) klesplagg? 😊

 • Reply Caroline 23. februar 2015 at 23:55

  savner litt personlige innlegg av deg… i fare for å høres ut som er pubertal drittunge, kunne du ikke skrevet noen ord om hvordan takle typ kjærlighetssorg, pressure to be perfect og sånne andre koselige ting man må gjennom her i livet hahah. Tar livet aldri pause?

  (er 20 btw)

 • Reply Therese 23. februar 2015 at 23:57

  Jeg vil ha videoblogg:)

 • Reply Ida Cesilie 24. februar 2015 at 00:12

  Hver så snill, ikke begyn med «dagens outfit» og «50 spørsmål», du har så mye mer å by på enn det. Tror de fleste bloggleserene dine som har fulgt deg lenge (innser akkurat nå hvor freaky det egentlig er. «hei, har fulgt med på deg i mange år!!») klikker seg inn på bloggen din for å lese ærlige innlegg hvor du irriterer deg over småting, setter ord på rare ting du ser i hverdagen og hvor du skriver om litt dypere ting enn sminken du har på deg, uten at det blir fór filosofisk.

  Gå for innlegg som engasjerer deg, det er da det er en fryd å lese! Skjønner godt at det kan være risky å skive meningene dine om ting som skjer i nyhetsbildet, men tror det hadde vært veldig interessant å lese!

  Er utroilig glad i bloggen din, og det er den eneste jeg klikker meg innom daglig! Stå på 🙂

 • Reply Lone 24. februar 2015 at 00:17

  Mer av leiligheten din, treningstips, paraplyer, matoppskrifter, sminke- og motetips.

  Jeg trykker meg inn her uansett og liker bloggen din veldig godt 🙂

 • Reply Nora 24. februar 2015 at 00:28

  Hverdagsinnlegg er favoritten, så mer av det! Daglig! Ironi, interiør, hverdag og karriere.

 • Reply Nora 24. februar 2015 at 00:31

  ..og mer Tønsberg-tips og Tønsberg-hverdag!

 • Reply Ingrid 24. februar 2015 at 01:04

  Jeg har bare nylig begynt å lese bloggen din fast, så for «nye» lesere som meg kan det kanskje være artig med en oppsummering av dine mest kommenterte/populære innlegg gjennom tidene og ev. kommentarer du har til de innleggene? 🙂

  Liker også veldig godt å lese hverdagslige ting, egentlig, f.eks.

  – en liten oppsummering av dagen/klageinnlegg over hvor jævlig kollektivtransport e.l. er,

  -beste kjøpet du har gjort iløpet av måneden/uken (enten det er et sminkeprodukt, klesplagg, accessoar, kjøkkenredskap, interiørdings, elektronisk duppeditt eller lignende), et lite eller langt innlegg som forteller litt om kjøpet og hvorfor du valgte den

  -innlegg som tinder-innlegget, kanskje om hva man ikke burde gjøre på instagram eller snapchat

  -hva du gjør når du kjeder deg kanskje, om du bruker vine så kan du skrive om favoritt-vinerene, om du følger rare folk på snapchat kan du tipse om de, favoritt-app osv.

 • Reply Anonym 24. februar 2015 at 01:11

  trening!! Bilder osv, og jeg digger matinnleggene dine! Gleder meg til å prøve søtpotet pizzaen 😀

 • Reply Eiliyah Robyn Khan 24. februar 2015 at 02:11

  Hei, Ida! Jeg liker virkelig bloggen din og stikker innom daglig for å lese nye innlegg. Det er sjelden jeg skriver kommentarer, men du fortjener å høre at du er flink! Det gleder hjertet mitt at bloggen din ikke bare handler om materielle ting og tang, men hverdagslige problem, tanker og en miks av litt av det som skjer i livet ditt 🙂 Haha, jeg er lite kreativ og vet ikke hvilken slags innlegg jeg skal foreslå, men jeg liker innlegg der du har hatt spørsmålsrunde og svart på spørsmålene, om skole, utdanning/karriere, tanker om ulike (aktuelle) tema, paraply-innlegg (som en del allerede har nevnt ovenfor, haha), tips og erfaringer du kan dele med oss…. og ja, det er ca det jeg klarer å komme på.

  Håper alt går bra på skolen og ellers i livet ditt, stå på! 😀

 • Reply kamilla 24. februar 2015 at 08:10

  Hva med en god gammeldags markedsundersøkelse? Da får du sikkert mer frem av hva «kundene» ønsker. Jeg liker slik bloggen din er idag jeg. Lykke til ❤

 • Reply Anette 24. februar 2015 at 08:17

  jeg føler du er ganske bereist, og kunne tenkt meg flere innlegg om reise. Jeg er interessert i å se hvordan du pakker for syden- og byferie f.eks. Kanskje lage noe sånt når du reiser neste gang? Og en inspirasjonsguide, hvilke steder vil du til, hvilke steder vil du ikke til, dine topp fem/ti favoritter du har vært.

 • Reply Anniken 24. februar 2015 at 08:27

  Jeg leser bloggen din fordi du skriver så godt. Elsker hverdagagsinnleggene som er skrevet med en god dose humor og selvironi. Jeg tror jeg irriterer meg like mye over andre som deg (er også togpendler), så synes paraply-innlegg og andre slike humoristiske/sarkastiske innlegg er gøy.

  Jeg for min del er ikke så interessert i å lese om sminke og mote, da det er det «alle andre» bloggerne skriver om.

  Vil gjerne også høre mer av meningene dine om aktuelle saker. Lese om studiehverdagen osv.

  Synes du gjør en knall jobb med bloggen 🙂

 • Reply Marie Louise 24. februar 2015 at 08:29

  Hei Ida!

  Digger den humoren og ironien som ofte ligger bak innleggenede dine. Når det gjelder tips til noe å skrive: hva med et sånn time-for-time innlegg der du på slutten av dagen skriver et par setninger m/ beskrivende bilde om hva som foregikk i livet ditt hver time den dagen?

  Ha en fin dag videre!

 • Reply lixil 24. februar 2015 at 08:51

  Grunnen til at jeg leser bloggen din, er fordi den er underholdene og ærlig. Det er ikke sånn at du alltid skriver at alt er bra og fantastisk. DET liker jeg.

  Du snakket for litt om å skrive et innlegg med tips til gutter om hvordan de skal være på tinder. Det hadde vært moro. Støtter btw alt Ida Cesilie har skrevet over.

  Også:

  – paraplyer

  – studiehverdag

  – irriterende folk på gata

  – hva du trener (du snakker stadig om at du trener, men lite detaljer)

  – hverdagsinnlegg

 • Reply Nina 24. februar 2015 at 09:02

  Mer Ida-med-sterke-meninger innlegg!!! Du briljerer virkelig med godt språk, ironi og gode poeng (alla det veskeinnlegget). Du har mye mer å by på rent språkmessig enn de fleste andre blogger syns jeg. Den eneste bloggen jeg gidder å lese lange innlegg. Du trenger (og burde ikke!!) begynne med 50 spørsmål og dagens outfit eller noe treningsgreier. Likte ideen som en annen leser foreslo om Nytt på Nytt type innlegg. Bruk de sterke sidene dine til din fordel; kjør på med morsomme, ironiske og «samfunnskritiske» innlegg + litt om hverdagen din da!

 • Reply Susan 24. februar 2015 at 09:33

  Hadde vært fint med litt mer innlegg! 🙂 så liker jeg det veldig godt når du skriver om skolehverdagen. Litt mer trening og kosthold kanskje?

 • Reply Ingrid 24. februar 2015 at 09:37

  liker veldig godt paraplyinnleggene dine 🙂 og disse «typisk-Ida» innleggene hvor du skriver morsomt om enten et tema eller noe hverdagslig. Jeg synes du er flink jeg, alltid gode innlegg :))

 • Reply Julie 24. februar 2015 at 09:53

  Paraplyer! Elsker sånne innlegg, haha. Eller så kan du jo ha sånn som noen av de andre bloggerne har hatt. Vi stille spørsmål og ber om råd, og så svarer du så godt du kan. Det hadde også vært morsomt med et debattinnlegg der folk kan få diskutere om et tema.

 • Reply Hanne 24. februar 2015 at 10:04

  Paraply-innleggene er veldig morsom:) ellers hadde det vært gøy hvis du hadde svart på de 50 spm som mange bloggere har innlegg om, videosnutt av den råfine leiligheten din, 3 favoritter av vesker/sko/klesplagg osv,sminke/hårvideo og 10 ting vi kanskje ikke visste om deg. det er det jeg kom på i farten. Jeg liker bloggen din kjempegodt, spesielt den måten du skriver på og de fine bildene. Ha en fin dag!

 • Reply Lotta 24. februar 2015 at 10:28

  Ønsker du viser antrekk du har på deg 🙂

 • Reply Siri 24. februar 2015 at 10:36

  24 timer med Ida-innlegg! 👍

 • Reply Christine 24. februar 2015 at 10:53

  Helt ærlig tror jeg kanskje jeg vil lese litt sminke reviews. Har veldig fet og uren hud, samtidig som den er «oljete». Derfor sliter jeg med å finne sminke som passer meg. Det er kanskje ikke helt «din stil» å skrive sånt, men hadde jo vært nyttig!

  En annen ting er kanskje «throwback» innlegg, du legger inn bilder fra du var fjorten år, femten, seksten, sytten osv, for å se hvordan du har forandret deg!

 • Reply Agni 24. februar 2015 at 11:19

  Paraply, bad dates, observasjoner fra forelesningssalen, trikken, toget, uteplasser osv. Kanskje sammenligne «vestkantfolk» og «østkantfolk» på en humoristisk måte 🙂 Synes for øvrig bloggen din er veldig bra!

 • Reply Anonym 24. februar 2015 at 11:39

  Paraplyene er alltid like morsomme! Og kunne gjerne sett mer bilder fra dagen dine. 🙂

 • Reply Maria 24. februar 2015 at 11:47

  Dine observasjoner av alt og ingenting og tanker rundt disse. Alltid artig. Skriv om Tønsberg-tips og hverdag, ikke matlaging (tror egentlig ikke du er så glad i å lage mat, kanskje..=) En god bok du har lest i det siste.. Hvor går din neste reise?

 • Reply Ine 24. februar 2015 at 11:50

  Jeg kunne ha ønsket meg ett innlegg om hvordan du var for 3-4-5 år siden. Hvordan har hår, sminke og stil endret seg? 🙂

 • Reply Anonym 24. februar 2015 at 11:51

  Verkene dine, hvirdan du mager krøllene dine (video hadde vært gøy), matretter, interiør

 • Reply Tuva 24. februar 2015 at 12:10

  *humor

  *ærlighet

  *innlegg som er litt annerledes og korny. Det er gøy!

  *paraplyer

  *IKKE for mye sminke eller mote. Jeg trives i hettegenseren min, og hvis jeg vil ha makeuptips så klikker jeg meg heller inn på Camilla Pihl sin blogg.. Jeg liker innleggene dine fordi du er ÆRLIG og ekte.

  *jeg kan legge til at jeg har vært en trofast leser av bloggen din i flere år. Veldig fan av skrivemåten din! Alt fra valg av setninger, til morsomme hverdagsglimt. Fortsett med det.

 • Reply Vilde 24. februar 2015 at 13:32

  Veldig gøy å lese bloggen din! Savner mer paraply innlegg, mer motebilder og inspirasjon på matfronten! 🙂

 • Reply Ida 24. februar 2015 at 14:13

  Du har så enkel, men FIN klesstil, som i tillegg er en blanding av ulike merker i flere prisklasser, at jeg synes du skal vise oss myyye mer av garderoben din 😀

 • Reply Kristin 24. februar 2015 at 14:18

  Ta oss med på trening og hva du gjør? Oppskrifter?

 • Reply Ingrid 24. februar 2015 at 14:23

  – paraply innlegg

  – trening / kostholds relaterte ting

  – Ida-tipser

  – tinder profil tips, som du snakket om i et annet innlegg haha 🙂

 • Reply Julie 24. februar 2015 at 14:40

  Kan du skrive om dine 5 beste kjøp?

  Favoritt vesker?

  Anbefaling av gode serier?

 • Reply Anonym 24. februar 2015 at 15:10

  Trening og kosthold!!!

  5:2 dietten.

  kaloritips?

 • Reply annika 24. februar 2015 at 15:35

  Debatt rundt aktuelle emner, paraplyer og ANTREKK!Tips og ordenssystemer som fungerer på badet osv 🙂

 • Reply Siri 24. februar 2015 at 18:02

  Time for time innlegg!

 • Reply Helene 24. februar 2015 at 19:49

  Hei 🙂

  Jeg elsker bloggen din og du virker som en veldig smart og reflektert jente så jeg ønsker meg kanskje litt mer ‘smart-jente-innlegg’ – akkurat slik jeg ser på deg. Ellers syntes jeg at du er veldig flink til å skrive om alt du kommer over 🙂 Keep going, så er jeg i ekstase!!

  Klem Helene(16)

 • Reply Anonym 24. februar 2015 at 22:16

  Jeg syns du sminker deg så utrolig flott! Ville gjerne sett en sminkevideo, og en fremvisning av hvilken sminke du bruker daglig.

 • Reply Tuva 24. februar 2015 at 23:06

  Denne bloggen er både morsom, avslappet og interessant å lese. Vet ikke hva jeg vil ha mer av, for jeg liker så godt bare sånn du holder på nå. Jeg leser alt og liker alt – bortsett fra sminkeinnlegg. De hopper jeg rett over. Helt greit med noe sminke, men ikke noe vi (jeg..) ønsker oss mer av altså!!! 😉

 • Reply Lisa 25. februar 2015 at 11:05

  Hei Ida!

  Først må jeg bare få sagt at jeg digger bloggen din, og forøvrig deg. Føler nesten jeg skylder deg en unnskyldning fordi jeg er så dårlig på å kommentere.. Men er fortsatt inne her nesten hver dag. Noe jeg har vært de siste 5(?!) årene. Så jeg syns rett og slett du fortjener litt skryt, for jammen er du flink! 🙂

  Personlig liker jeg best når du skriver rett fra levra som jeg kaller der, sånn som foreks. i veskedebatten. Ellers liker jeg paraplyinnlegg, Snapchat-lately og idatipser innlegg. Jeg har også lyst å høre mer om den dietten din(eller livsstilen, haha) og liker å lese interiør og/eller motetips. Jeg kunne også tenke meg å høre(SE) mer om hvordan du steller håret ditt fra nydusjet til hvordan du går til hverdags. Typ sletter det ut, krøller det. Jeg har nemlig helt likt hår som deg(stålull) og er riiimelig oppgitt til tider!! Ha en fortsatt fiin dag 🙂 🙂

 • Reply Anne 25. februar 2015 at 11:22

  Hvordan var du på ungdomskolen og hvordan oppførte du deg med dine medelever? 🙂

  har du noen gang mobbet noen?(både nettmobbing og vanlig)

 • Reply Cecilie 25. februar 2015 at 12:00

  Paraply-innlegg og 50 spm! 😀

 • Reply Elise 25. februar 2015 at 14:20

  Har ikke lest gjennom alle de andre kommentarene her, men tror ikke jeg er alene om å sette størst pris på de innleggene hvor du skriver ærlig og reflektert om forskjellige temaer!. Alt fra aktuelle debatter, eller ting i hverdagen din, til kjærlighet og paraplyer. Innlegg hvor vi føler at du slipper oss inn til privatpersonen Ida litt mer. Jeg setter altså stor pris på lange, seriøse innlegg, men også morsomme hverdagsobersvasjoner eller tips.

  Selv leser jeg ikke for innleggene som omhandler trening, 5:2, dietter eller kalorier, og prøver egentlig å unngå disse. Middagsoppskrifter kan være nyttig, men personlig får jeg litt avsmak i munnen av for stort fokus av at de skal være så sunne (vet at dette selvfølgelig ikke gjelder mesteparten av blogglesere, så det er noe jeg takler selv).

  Å lese om mote og interiør synes jeg er veldig gøy, så gjerne flere innlegg om det hvis du føler deg inspirert! Personlig vil jeg gjerne også ha flere innlegg om studiehverdagen, leiligheten, hvordan du holder hjemmet ditt/badet/skapet/kjøkkenet organisert, og om hvordan du vasker osv. Rett og slett mer «bak fasaden» kanskje?

  Alt i alt så leser jeg bloggen din fordi jeg elsker måten du skriver på, og fordi jeg liker veldig godt de innleggene hvor vi som lesere føler at vi blir kjent med den «ekte Ida». Synes uansett at du gjør det veldig bra nå, og har ikke noe problem med å lese raskt gjennom de innleggene som interesserer meg lite (annonser, dietter eller hårstell).

  Må også spørre, hvis du vet, hva er egentlig gjennomsnittsalderen på leserene din)? Ble litt nysgjerrig nå, det ser ut som en stor andel av oss har fulgt deg i maaange år, og derfor blitt eldre i takt med deg 🙂

 • Reply Anonym 25. februar 2015 at 17:19

  Veskene dine! Og kanskje dine 10 favorittplagg i skapet 😀 veldig gjerne det!!

 • Reply Isabell 25. februar 2015 at 17:32

  Startet å lese bloggen din for noen måneder siden, og liker den(og deg), kjempe godt!! Synes du faktisk er en av de som leverer… Mer «dagens antrekk», kanskje litt morsomme, pinlige opplevelser(tinder..?), litt mer personlig/om deg selv kanskje. Veldig fornøyd leser uansett 🙂

 • Reply jenny 25. februar 2015 at 19:55

  Paraply☔🌂☔ innlegg!😃

 • Reply Sanna 25. februar 2015 at 20:17

  Jeg har akkurat blitt singel etter mange år i forhold. Jeg er på alderen din og vet jo at du også har vært i lengre forhold. Jeg trenger alt fra tips til å komme igjennom tidenes kjærlighetssorg, og enda flere tips til hvordan jeg kan overleve/nyte singellivet 🙂 jeg gleder meg ekstremt til å være alene, mn tanken skremmer meg også. Kan du ikke lage en liste med fordeler av å være singel? Hadde hjulpet meg mye. Kanskje en to do list når man er singel eller noe :)! Du er flink! Stå på 😀

 • Reply Nina 25. februar 2015 at 21:37

  Paraplyene! Morsomme, sarkastiske, «negative» innlegg fra hverdagen.

  Sminkerutiner/tips. Hårrutiner/tips.

  Tips om shopping på nett eller butikk. Uten at det trenger å være sponset.

  (Bilder av mennesker uten at alle sitter med hver sin telefon..)

  Digger humoren din, vil gjerne ha mer av den 🙂

 • Reply Angelica 27. februar 2015 at 00:44

  Et innlegg om hvordan du har blitt så slank, dying to know !!

 • Reply Martine 28. februar 2015 at 10:44

  Mer interiør :)!

 • Reply saraelineharaldsen 1. mars 2015 at 17:32

  Du er så fin!

  Hvilket redigeringsprogram bruker du til bildene dine? 🙂 Ha en fortsatt fin søndag 🙂

 • Reply Anonym 2. mars 2015 at 12:18

  Paraplyer og andre sånne type innlegg som en kan kjenne seg igjen i!

 • Reply Lisa EH 4. mars 2015 at 13:37

  Kjæære Ida! Bare blogg akkurat slik du gjør! Har fulgt bloggen din siden 2008, og du vil alltid være bloggdronningen uansett. Jeg orker faktisk ikke å greie ut om det i lange baner, men du er bare fantastisk!! Og sterk penn, det har du alltid hatt. Jeg kommer til å lese den livet ut, så aldri slutt..! Håper du kan tipse meg om hvilke hårruller som er best og at du skildrer hvordan dagene er på gamlehjemmet! Da sitter jeg og leser!

  Klem fra trofast leser. <3

 • Leave a Reply