Uncategorized

GOLDEN KIMONO

24. februar 2015

Selv om jeg egentlig har shoppestopp før jeg skal til Dubai, hender det jo at jeg snubler over noe jeg ikke kan la være å kjøpe. Som denne fantastiske kimonoen fra Ganni, som kan brukes både som kjole og som åpen jakke over et antrekk. Kjærlighet ved første blikk ♥

En lite råd til andre som kanskje finner på å kjøpe denne på nett; den er stor i størrelsen. Jeg bestilte medium, og nå må jeg sende den tilbake og håpe på at de har en S eller XS på lager. 


Jeg er så innmari glad og takknemlig for alle kommentarene deres på gårsdagens innlegg, angående hva dere ønsker dere her på bloggen. Viste seg jammen at dere ikke var like misfornøyde med innsatsen som jeg selv er. Men nå har jeg fått mange gode tips til hva jeg kan dele med dere, så tusen takk for både tips og fine ord! 🙂 

I dag har jeg ikke gjort så mye spennende, jeg har sittet litt med regnskap og styret og ordnet for å få et større boliglån. Jeg drømmer om større plass, men om det blir nå eller lenge til, det vet jeg ikke. Men har man lånebeviset på plass, er det lettere å kaste seg over en budrunde hvis den riktige boligen plutselig skulle dukke opp på markedet. Jeg tåler egentlig ikke å være på boligjakt. Ser jeg noe jeg liker, innreder jeg hjemmet mentalt og tenker ikke på annet hele dagen. Hehe. Vel vel, jeg får komme meg ut av Finn.no og hoppe i treningstightsen. Nå skal det trenes styrke!

Ha en fin dag, så lenge 🙂 

20 Comments

 • Reply Madeleine 24. februar 2015 at 15:24

  så stilig =) ha en super dag =)

 • Reply Linn Isabel 24. februar 2015 at 16:17

  Åh, den var så FIN!

 • Reply Therese 24. februar 2015 at 19:21

  oj! Den var dødsfin, gleder meg å se deg style den! 🙂

  Noe litt utenfor innlegget, kan jeg spørre om du vet om det er, evt hvor billig det er med Nike o.l. I Warszawa ? 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2015 at 19:22

  Therese: nei, jeg har dessverre ingen erfaring med Nike i Warszawa! Beklager 🙂

 • Reply Celine 24. februar 2015 at 19:55

  Hvor er speilet/trerammen ifra? =)

 • Reply Cathrine Lyster 24. februar 2015 at 19:57

  Fantastisk fin kimono! 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2015 at 20:41

  Celine: det er fra Lama 🙂

 • Reply Eveline 24. februar 2015 at 20:58

  super fin kjole/ jakke! Men en ting jeg lurer på er om du kunne vist frem hvilke puter du har i sofaen? Trenger litt inspirasjon og du har så fin stil!

 • Reply Tonje Helen 24. februar 2015 at 22:25

  Nydelig!! Når skal du til Dubai? 🙂

 • Reply Thea 24. februar 2015 at 22:43

  Å kikke på leiligheter, er litt det samme som å få kontakt med en gutt. Kall meg jeg gjerne gæren, men på samme måte som jeg innreder hele leiligheten og fremtiden i leiligheten, ser jeg for meg ferier, bryllup, leilighet og kids med gutter. Og jeg som ikke en gang vil forplikte meg enda…! Loco much ja!

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2015 at 22:43

  Thea: HAHA, sååååå sant!

 • Reply Ida Wulff 24. februar 2015 at 22:44

  Tonje Helen: 23. mars 🙂

 • Reply Amalie 25. februar 2015 at 08:03

  Hvor bestilte du kjolen fra?😊

 • Reply Ida Wulff 25. februar 2015 at 11:56

  Amalie: fra Ganni.no 🙂

 • Reply Lotte 25. februar 2015 at 15:02

  Hei Ida! 🙂

  Hvor har du kjøpt speilet vi så vidt ser på bildet? 🙂 Det så kjempefint ut!

  Og eventuelt hvor stort er det? 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. februar 2015 at 15:39

  Lotte: Hei 🙂 På Lama.com, vet ikke hvor stort det er

 • Reply Julie 26. februar 2015 at 10:11

  Døds fin 🙂 Vurderer å kjøpe meg en sånn og. Den er jo perfekt til sommeren!!!

 • Reply Viccy 26. februar 2015 at 13:12

  Heldig! Dubai er nydelig! Var der for noen år siden, sørg for å besøke verdens største shopping senter og den innendørse haitunellen. Det beste med dubai er maaaaasse shopping! Kos deg masse!

 • Reply Emilie 26. februar 2015 at 15:44

  Hvis de ikke har den i flere størrelser på nett, så har STØY i Fredrikstad alle størrelsene i butikk 🙂

 • Reply Carl 6. mars 2015 at 09:36

  Hei Ida 🙂

  Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

  Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

  Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

  Ha en flott dag!!

  Carl

 • Leave a Reply