Mat

TRAVLE DAGER = MATPAKKEFABRIKK

3. mars 2015

Legg meg i en himmelsk hotellseng, og du kan banne på at jeg kommer for sent på skolen med vilje. Haha. Det skjedde i hvertfall i dag! Bestemte meg for å bli i Oslo til i dag, så jeg slapp unna et par togturer. Kom meg på skolen til slutt da, og ble sittende der til kvelden. Nå er jeg endelig hjemme i min egen leilighet i Tønsberg, og hvis jeg kunne beskrive hvor deilig det er uten å banne, så skulle jeg gjort det. Fire dager i koffert var jammen nok for denne gang.

Det er ikke mange timer til jeg skal opp og reise inn til Oslo igjen, så jeg måtte prioritere å vaske tøy og lage matpakker til morgendagen. Håret mitt får kose seg i en mystisk dott i morgen, for å føne håret har jeg verken hatt tid eller ork til etter helgen. Satser på at det ikke lukter vin og burger! 

Å ha matpakkefabrikk er bare et helt supert tips til alle studenter! I dag ble det wraps med grønnsaker og kyllingkjøttdeig, veldig kjekt å lage middag til i dag og matpakker for hele morgendagen samtidig. Ica har forresten 10-kroners marked nå, med blant annet kyllingkjøttdeig og økologisk mais på tilbud 🙂 

I morgen blir nok en busy dag. Jeg skal stå opp tidlig for å jobbe for en samarbeidspartner, før jeg tar toget tilbake til Oslo og er med på en forelesning, for så å sitte og jobbe med eksamen etter det. Hadde vært sykt deilig å dra hjem og rekke en treningsøkt, men det må jeg nok ta igjen senere i uken. Matpakkene er hvertfall på plass, så jeg klager ikke! Nå skal jeg henge opp klærne som ser ut til å ha overlevd mengder med hvitvin i helgen, og krype under dyna. Natti ♥

12 Comments

 • Reply kristinesm 3. mars 2015 at 09:34

  Det så skikkelig godt ut! god tur til Oslo 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. mars 2015 at 10:40

  kristinesm: Tusen takk, ha en fin dag! 🙂

 • Reply Christina 3. mars 2015 at 11:18

  God idè! Er det tortilla lefser? sånn man bruker til taco osv?

  Forresten, når kommer svar på spm-runden? Klem til deg:)

 • Reply Ida Wulff 3. mars 2015 at 11:20

  Christina: ja, det er det 🙂 de grove. Svarene er lagt ut for lenge siden, klem

 • Reply Camilla 3. mars 2015 at 11:51

  MM, ser godt ut! 🙂 Ha en fin dag!

 • Reply camilla 3. mars 2015 at 12:18

  Ikke for å være negativ siden du faktisk er flink og lager med deg matpakker, men kjøp kyllingkjøttdeig hos slakter/kjøtthandler som kverner fileen for deg, den du kjøper er det så mye fett og andre ting i, da er karbonadedeig bedre 😀 Ha en fin dag skjønne, digger bloggen din!

 • Reply Ida Wulff 3. mars 2015 at 12:41

  camilla: er veldig klar over hvor ekkelt kyllingkjøtt deig egentlig er, spiser det én gang hvert tredje år. Maks! ;p

 • Reply irenglede 3. mars 2015 at 13:07

  Ja, deilig at det skjer litt. Uansett er det bedre enn å sitte og tvinne tommeltotter. Ha en fin dag, om enn hektisk. ;0)

 • Reply Elise 3. mars 2015 at 16:26

  Ah, det hadde vært supert med et innlegg med tips og framgangsmåte til forskjellige matpakker! Gjerne som man kan forbrede dagen i forveien, som med dette 🙂

  Problemet mitt med wraps er at jeg ikke synes det smaker så mye (med mindre jeg har tacorester selvfølgelig, nam), hva slags krydder/ting pleier du å ha oppi?

 • Reply Juliana Valentina 3. mars 2015 at 19:15

  Parece delicioso! Amanhã eu também tenho muitas tarefas, parabéns para nós que estaremos cedo em pé! hehehehehe

  Beijo!

 • Reply Andrea 3. mars 2015 at 20:54

  Så veldig godt ut Ida, men jeg lurer på en ting, bor du i Tønsberg eller Oslo? Bor selv i Tønsberg, men har aldri sett deg, hadde gått bort for å ta bilde med deg uten å nøle om jeg hadde gjort det!

 • Reply Ida Wulff 3. mars 2015 at 22:57

  Andrea: Jeg bor i Tønsberg, kanskje vi sees en dag! 🙂

 • Leave a Reply