Studier

FAKE IT TIL YOU BECOME IT

4. mars 2015

God kveld/natt, kjære lesere ♥

Jeg har hatt en lang og produktiv dag på skolen. Skyt meg for at jeg sier dette, for jeg angrer mest sannsynlig om en uke: det er deilig å være i gang igjen.

I dag tenkte jeg faktisk at jeg skulle dele noe skolerelatert med dere. I dag hadde jeg forelesning i organisasjonspsykologi, og da foreleser snakket om non-verbal communication, viste hun oss videoen jeg har postet i dette innlegget. Jeg fant den veldig inspirerende, og jeg tror vi er mange som kan lære noe av den. I korte trekk handler den om at kroppsspråket ditt kan forme livet ditt og hvem du er – og det ved hjelp av noen triks som er så enkle at det er til å le av. Men det er verdt et forsøk, syns dere ikke? Rekk opp hånda hvis du er en av de som gjør deg mindre, sitter med armene i kors og «lukker deg inne» når du skal snakke til eller for en forsamling. Rakk du opp hånda, så bør du spandere et kvarter på denne videoen. Jeg skal definitivt prøve triksene til Amy Cudd! Don’t fake it til you make it, but fake it til you become it – enn så glorete og amerikansk det høres ut 🙂 

Og med Amy Cuddy sine ord i bakhodet, skrur jeg av hjernen og legger meg med den episode av Real Housewives of Beverly Hills. Sykt deilig at det har kommet ut 11 nye episoder uten at jeg har fått det med meg! 

Nattinatt 🙂 

26 Comments

 • Reply St1na 4. mars 2015 at 01:26

  Elsker Ted talks. Så veldig mye nytting, og mye å lære derifra. Jeg så denne ett par år siden, men er glad jeg fikk en påfylling igjen nå.

 • Reply Madde 4. mars 2015 at 07:03

  helt enig! Studerer vernepleie og vi har hatt om det samme tema. Kjempe gøy å se hvordan man kan være noen ganger:p vi gjorde intervju og filmet oss selv for å se oss selv i situasjon. Kleint men veldig interessant 😉

 • Reply Lise 4. mars 2015 at 08:34

  Åh det er så bra når du deler litt fag med oss! 🙂 Virker som at du studerer noe veldig spennende! Har virkelig sansen for bloggen din fordi det du deler er unikt til sammenligning med andre. Ha en fin dag!

 • Reply Ina 4. mars 2015 at 09:39

  Kos deg med organisasjonspsykologien – Her er et spennende ekstra innslag fra Power and influence forskningen – https://www.youtube.com/watch?v=KdQHAeAnHmw 🙂

 • Reply Tina 4. mars 2015 at 09:55

  Så denne for lenge siden og gikk rett på jobbintervju etterpå og gikk derfra med å ha blitt tilbudt stillingen på intervjuet:) Merker at det var på tide å se denne igjen! Følte da at denne filmen gjorde noe med meg.

 • Reply Marianne 4. mars 2015 at 10:31

  Veldig passende å se denne nå. Skal holde et intervju om et par timer, og fikk et par ting å tenke over. Fant ut at jeg veldig ofte gjør meg mindre og «beskytter» meg selv. Det skal jeg prøve å endre på. Takk! 🙂

 • Reply Kristine 4. mars 2015 at 11:54

  Dette minner meg veldig om premieren på «Frikjent» på TV2 på mandag!

  Aksel skal true Lars som er høyere enn han og steller seg opp et trappetrinn før han begynner å snakke til han! Har så mye å si..

 • Reply Ida 4. mars 2015 at 12:45

  Hvilket program/nettsted bruker du for å se på de nye episode av Real Housewives of Beverly Hills? 🙂 Finner ikke noe sted for å se episodene.

 • Reply Elise 4. mars 2015 at 13:13

  Liker veldig godt at du deler sånne ting!

  Her er forresten en lenger versjon av videoen, hvis noen andre også vil se hele 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=hfuKsYh21DU

 • Reply Ida Wulff 4. mars 2015 at 13:20

  Elise: åå, det var den jeg mente å legge ut! Bytter den ut med en gang 🙂

 • Reply Elisabeth 4. mars 2015 at 14:07

  Denne skal jeg se i kveld! Har en stor presentasjon senere i vår i forbindelse med masteroppgaven, så kanskje den kan hjelpe meg til det 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. mars 2015 at 14:29

  Elisabeth: Masse lykke til med presentasjonen!! 🙂

 • Reply Anine 4. mars 2015 at 16:57

  Vet du om Lille Asia kun har lunsjbuffet på lørdager? Finner ingen informasjon på hjemmesidene deres 🙂

 • Reply Ida 4. mars 2015 at 18:57

  Hvilket program/nettsted bruker du for å se på de nye episode av Real Housewives of Beverly Hills? 🙂 Finner ikke noe sted for å se episodene.

 • Reply Charlotte Louise 4. mars 2015 at 20:11

  Nei, så morsomt! Jeg hadde tenkt til å blogge om den samme forelesningen, men du kom meg i forkjøpet 🙂 Jeg fant dette like interessant og inspirerende!

 • Reply Camilla 5. mars 2015 at 09:59

  Dette innlegget var kjempebra. Og den videoen er virkelig noe å lære av. Flott:-)

 • Reply GRETHE 5. mars 2015 at 14:25

  hvor ser du serier, og hvor er de nye episodene av real houseviwes?? 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. mars 2015 at 15:16

  GRETHE: akkurat det programmet ser jeg her 🙂 http://www.free-tv-video-online.me/internet/the_real_housewives_of_beverly_hills/

 • Reply Kjersti 5. mars 2015 at 23:11

  Haha, så bra det ikke bare er meg som ser på RHOBH😅

 • Reply Anonym 7. mars 2015 at 15:30

  hvor ser du på Real Housewives of Beverly Hills? 🙂 elsker bloggen din 🙂

 • Reply Sofie 7. mars 2015 at 17:36

  Elsker TED talks!

  Hva studerer du btw, psykologi?

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2015 at 17:50

  Sofie: nei, men et av fagene jeg har er organisasjonspsykologi 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 18:49

  Anonym: jeg ser det her 🙂 http://www.free-tv-video-online.me/

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 18:50

  Ida: Her! 🙂 http://www.free-tv-video-online.me/

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 18:51

  Anine: ja, mener det er hele helgen! 🙂

 • Reply Anonym 8. mars 2015 at 23:10

  Fantastisk video ! Jeg blir glad hvis du gleder flere slike skatter.

 • Leave a Reply