Uncategorized

EN HILSEN FRA CHARLIZE

5. mars 2015

Hvis jeg fortalte dere hvor lik Charlize Theron jeg er i dag, ville dere ikke trodd meg. Og da mener jeg ikke Charlize Theron på Oscar-utdeling, vi snakker Charlize Theron i filmen «Monster», utkledd som seriemorderen Aileen Wuornos. Det er forresten en veldig bra film. 

NSB sviktet meg nok en gang i dag, så jeg ble hjemme og jobbet heller med gruppeeksamen over Skype. Etter det dro jeg på trening, og etter trening ble jeg sittende i gangen i tre kvarter før jeg orket å gå i dusjen. Angrer litt på at jeg brukte opp tre kvarter i gangen, men nå har jeg endelig klart å dusje, få tak i noe mat og plassere meg i sofaen. 

Forresten, så hyggelig at så mange ville være venn med meg på Snapchat! ♥ Nå kan jeg endelig snoke i leserne mine sine liv også, det er hva jeg kaller likestilling. Hehe. 

Nei, jeg har ikke helt bloggdagen i dag, men jeg kommer sterkere tilbake i morgen 🙂 

10 Comments

 • Reply Ingrid 5. mars 2015 at 22:00

  Så hyggelig å få svar fra deg også 😊 (Ingrid i Florida)

 • Reply Veronica 5. mars 2015 at 22:39

  Ikke overrasket over 3 kvarters pause i gangen etter at jeg så snapen din i dag, haha! Men så hyggelig at du synes blog-fans på snap er hyggelig da 🙂 ! Håper bare ikke du blir bombadert med snaps! (Begynner jo å bli en god del lesere nå?)

  Liker forresten veldig godt innholdet og variasjonen på bloggen, spesielt etter at du ble student! Tok selv opp fag i fjor vår (matte R2 og fysikk 1), var helt tom for viljestyrke og motivasjon, trodde ikke jeg skulle klare det. Men det var sykt inspirerende å se din mestringsfølelse lyse gjennom bloggen, det ble noe å strebe etter, og eksamen gikk bra! Er nå kjemiingeniør-student i Bergen 🙂

  – Veronica i Studentbyen

 • Reply Hanna G 5. mars 2015 at 23:22

  Legg ut mer! Du er så fantastisk herlig 🙂

 • Reply Emma 6. mars 2015 at 01:21

  Åå. Snappen min ble ødelagt 🙁

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2015 at 09:27

  Veronica: det var veldig hyggelig å lese 🙂 Takk for fne ord og lykke til i Bergen! PS. tror jeg må sette av en egen dag til Snapchat nå, hehe…

 • Reply Mia 6. mars 2015 at 13:23

  Heihei! Har fulgt bloggen din i maaange år nå, helt siden du startet tror jeg. Nå er jeg jo blitt hele 23 år, men blir fortsatt like glad hver gang jeg klikker meg inn og ser et nytt innlegg. Er ikke så flink til å kommentere dessverre, men setter stor pris på bloggen din 🙂

  Forsøkte å legge deg til på snap, og til og med snappe deg en snap fra lesesalen, men det står bare «ventende» under. Ble det så mange at du ikke godtar innkommende snaps lengre? Hehe. Forståelig i så fall.

  Ha en fin dag, søta! 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2015 at 14:10

  Mia: Hei! 🙂 Så hyggelig å høre at du setter pris på bloggen. Jeg godkjenner fremdeles nye Snapchat-venner, men det ble så iinnmari mange, så tar bare litt tid å få lagt til alle sammen. Men vi snappes vel snart, ha en fin dag du også <3

 • Reply th3reze 27. mars 2015 at 17:20

  hei 🙂 regner med at du har mange å svare å at du ikke får svart alle . Men blir utrolig glad om du får svart meg på dette spørsmålet .. Jeg har også Olympus kamera å jeg lurte på åssen innstilling jeg bør ha den på for best kvalitet på bildene .. Merker at av å til tar den klare å bra bilder å andre ganger skurrete å den sliter med å fokusere på små detaljer :S har du noen tips blir jeg veldig glad 😀 veldig bra blogg forresten 😀

 • Reply Ida Wulff 29. mars 2015 at 08:41

  th3reze: hei 🙂 jeg har for det meste på auto, har ikke rukket å lære meg innstillingene enda!

 • Reply th3reze 29. mars 2015 at 13:36

  Tusen takk for svar 😀

 • Leave a Reply