Ida tipser

EN NY AVHENGIGHET

6. mars 2015

Altså, er det muuuuulig. Jeg spiser alger, drikker C-vitaminer, får i meg grønnsaker hver dag, kjefter på folk som ikke holder seg for munnen når de hoster; OG SÅ BLIR JEG SYK! Det begynner riktignok å bli noen år siden jeg hadde influensa (vet ikke engang om det er influensa jeg har), men i dag våknet jeg altså opp med dritvondt i halsen, mandler på størrelse med puppene mine og et pottetett hode. Det gjør vondt å bevege på øynene, dette har jeg ikke tid til. Eller. Akkurat nå har jeg tid, for det er helg. Jeg har heldigvis ingen store planer i helgen, så nå må jeg bare krysse fingrene for at jeg kvikner til fort. Det eneste som hjelper akkurat nå er å ligge under dyna og spise pinneis for å kjøle ned halsen 🙁 

Jeg skal ikke sutre mer! Jeg ville bare gi dere dagens tips. Har dere smakt de nye pastillene fra Läkerol, med smaken Salty Caramel? Jeg anbefaler den til alle venninner som klager over søtsug. Den er sukkerfri, og smaker GODTERI. Mmmmm. Tror det er flere som har skjønt det, for da jeg var på Deli for å finne dem, var det nesten utsolgt. Men finner du dem, så må du hamstre. Jeg er i hvertfall frelst ♥

Noen som har smakt den, og elsker den like høyt som jeg gjør? 🙂 

Nå kommer det snart ut en ny konkurranse på bloggen, med kjempefine premier så klart. Så følg med om ikke lenge! Og det er fremdeles ikke for sent å delta i denne konkurransen, jeg skal trekke 5 vinnere nå på tirsdag. Blogges snart!

8 Comments

 • Reply B 6. mars 2015 at 16:25

  åå, da jeg så dem på kiwi måtte jeg kjøpe den! Smakte kjempegodt! Ser ofte foran meg i køen at folk kjøper flere esker på en gang

 • Reply marte 6. mars 2015 at 18:20

  Denne skal jeg prøve!

  Nå har også søte sukkerfire IFA kommet tilbake i egen pose. Jeg ble så irritert da de begynte å selge den i samme pose med to andre andre typer alt for salt lakris, men den tid er heldigvis over 🙂

 • Reply Pernille 6. mars 2015 at 18:42

  Uff, høres ut som bihulebetennelse. Har det minst en gang hver vinter, like forferdelig hver gang. Nesespray, varm drikke og sterk mat er alltid redningen her. God bedring<3

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2015 at 19:37

  Pernille: Tusen takk <3

 • Reply Karoline 6. mars 2015 at 21:05

  Tihi, minner om at Läkerol er lakserende, så hvis du knasker en hel sånn eske må du forvente deg goood tid på do.. for å gjøre nummer to… 🙂

  God bedring <3

 • Reply Camilla Albertine 6. mars 2015 at 21:17

  Så gode! Vil ikke tenke på hvor mange esker jeg har tømt.

  God bedring til deg! Ligger også med influensa i helga. Så kjedelig…

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2015 at 21:48

  Camilla Albertine: god bedring til deg også <3

 • Reply Ida Wulff 6. mars 2015 at 21:49

  Karoline: haha, man blir immun etterhvert! 😛 tusen takk <3

 • Leave a Reply