Uncategorized

ET PINLIG TILBAKEBLIKK

7. mars 2015

Utrolig hva man får tid til når man er sengeliggende og så vidt har energi til å gå i dusjen. I dag har jeg bladd gjennom bildearkivet på bloggen min. Alt jeg kan si er: HAHA. Ikke rart folk begynte å lese bloggen min, jeg var jo et sirkus uten filter. 

Ettersom det kun er bildene som eksisterer og ikke innleggene, er jeg litt usikker på om det var dagens outfit jeg prøvde meg på. Om det var et forsøk på å vise fram de «fine klærne» mine eller om poenget bare var å si «hei bloggen», så kommer vi ikke unna det faktum at mesteparten av bildene ble tatt med webcamera. Er det bare jeg som ler hysterisk av bildet nederst til høyre? Jeg klarte nesten ikke å legge det ut. Fy faen, Ida. 

Da jeg flyttet til Oslo som 18-åring og ikke hadde noe annet å gjøre enn å blogge, fikk jeg tydeligvis mye tid til å drikke alkohol. Å drikke alkohol var relativt nytt for meg, ettersom jeg fram til dette tidspunktet hadde levd et lite utsvevende liv i fast forhold hjemme i Tønsberg. Ingen (bortsett fra mamma) fortalte meg at jeg ikke burde blogge om at jeg hadde gått naken på 7Eleven for å kjøpe pølse etter nachpiel, falt sovende om i et trikkespor og knust haka mi, for ikke å snakke om da jeg satt på balkongen min og kastet grønnsaker i hodet på folk som var på vei hjem fra byen. Det hele toppet seg da jeg sprutet dressing ned på en taxi som stod med vindusviskerne på (se for dere frontruta) og politiet ringte på døra mi. Jeg kan ikke huske om jeg blogget om akkurat det, men hallo. Det kunne vært verre. Jeg kunne vært narkoman. Eller prostituert. 

Det fantes en tid da jeg faktisk sa ja til å være med på ting. Intervjuer, TV, radio, aviser, pressevegger. Den tiden er over for lenge siden, og det takker jeg 18 år gamle Ida for. Det hender fremdeles at jeg ligger våken på kveldene og vrir meg når jeg kommer på det. Alt jeg har spydd ut i offentligheten, hvordan jeg rullet inn på TV2 for første gang med alt for trang topp, og den evige kampen mot fjolsene av journalister som alltid skulle vri ordene mine så jeg hørtes ut som en komplett idiot. Jeg var nok en idiot. Men på et tidspunkt begynte jeg heldigvis å si nei. Og hadde det ikke vært for all erfaringen med media, hadde jeg sikkert vært godt i gang med journalistutdannelsen min den dag i dag. 

Ærligheten hadde ingen grenser. Jeg blar i arkivet, og kjenner ikke jenta på bildene. Eller, jeg kjenner henne. Men mer som en lillesøster som jeg har lyst til å be om å skjerpe seg. Hun minner meg litt om Sophie-Elise, sett bort i fra at hun ikke er sexy og ikke har store pupper. Brutal ærlighet, alt for ekte, på grensen til destruktivt. En 18/19/20-åring som skulle vært beskyttet mot seg selv til tider. Jeg tar meg selv i å forsvare mine yngre, utsvevende «bloggkollegaer» noen ganger. Bare vent og se. Det kommer til å bli folk av dem og. 

Er det noen av dere som har fulgt meg så lenge at dere husker alle disse bildene? Jeg dør i hvertfall innvendig av dem. Og med det ønsker jeg avslutningsvis å spørre: kan vi værsåsnill og innføre en 20 års aldersgrense (minst) på å ha blogg? 

PS. I etterkant av dette innlegget har jeg fått en del spørsmål om hvorfor jeg henger ut/mobber Sophie Elise. Da har jeg enten formulert meg veldig dårlig eller så forstår dere ikke hva jeg mener i det hele tatt. Det jeg mente var at jeg forsvarer Sophie Elise ved hver anledning jeg får, fordi jeg kjenner meg igjen i det å være «ung og dum» i offentligheten, for så å våkne opp en dag og ha lyst til å være en person som blir tatt seriøst. Tro det eller ei, jeg heier på frøken S ♥

87 Comments

 • Reply heidi 7. mars 2015 at 17:08

  Dette fikk meg til å innse at jeg har lest bloggen din altfor lenge! Jeg har sett alle disse bildene dine før.

 • Reply Løven 7. mars 2015 at 17:36

  Haha, husker omtrent alle disse bildene! Du var nok ung og dum til tider, som vi alle har vært. Men det var så forfriskende at du skrev så ærlig om alt! Det savner jeg litt, den der sinnabloggeren. For det er det som er så deilig med å lese blogg – når man leser noe man kan kjenne seg igjen i, og får et lite bånd mellom leser og blogger.

 • Reply Kaja 7. mars 2015 at 17:38

  Åååååh jeg husker mange av disse bildene! 😀 kjempegøy!

 • Reply Karoline 7. mars 2015 at 17:47

  Jeg kommenterer sjelden men nå må jeg, husker mye av dette – har følgt bloggen din siden caffelatte-tiden. Husker spesielt bildet med morgenkåpe på 7/11.. Husker jeg tenkte at du gjorde så mye gøy og var såå kul på det bildet. Haha det er godt vi vokser opp 🙂 Ha en fin helg

 • Reply Mariann 7. mars 2015 at 17:49

  Hahaha, fantastisk innlegg. Har vært fast leser siden du startet bloggen. Savner nok noen slike innlegg som du skrev den gangen, men det er gøy å se hvor mye folk faktisk forandrer seg. Håper på flere slike innlegg.

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2015 at 17:51

  Karoline: haha, huff huff 🙂 god helg til deg igså!

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2015 at 17:51

  heidi: haha, så morsomt! 🙂

 • Reply cecilie 7. mars 2015 at 17:56

  jeg kjenner nok igjen de fleste bildene her, ja 🙂 hehe! det er ganske sykt å tenke på hvor lenge jeg har lest diverse blogger, føler meg med et så gammel.. :p

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2015 at 18:01

  cecilie: samme her! Noen av disse bildene er 8 år gamle…

 • Reply Camilla. 7. mars 2015 at 18:02

  Jeg husker et par av disse bildene. Spesielt de av deg med leopardgenser/kjole (?) når du ligger på gulvet haha! 🙂 Hadde egentlig litt glemt bort at du var mer party-party før, men morsomt å se tilbake på bilder og høre tankene dine rundt det. Man forandrer seg så utrolig mye med årene 🙂

 • Reply Silje 7. mars 2015 at 18:20

  Var ikke klar over at jeg hadde fulgt bloggen din så lenge, men jeg kjenner faktisk igjen flere av disse bildene! Takk for god hverdagsunderholdning 🙂

 • Reply Elisabeth 7. mars 2015 at 18:29

  Husker de fleste av bildene dine 🙂 Mener å huske at jeg har lest bloggen din fra du hadde bloggpause pga kjæresten? rundt 2008 tror jeg 🙂

 • Reply Pernille 7. mars 2015 at 18:37

  Haha, mange morsomme gjensyn her ja! Husker mesteparten av disse bildene og fulgt bloggen din i nesten 8 år tror jeg. Kjenner jeg er litt glad min blogg bare hadde 5 lesere og at den nå er slettet for lengst!

  Men jeg misunner deg litt alle de rare og sprøe tingene du har gjort. Jeg har alltid vært en ganske fornuftig ungdom. Hatt det mye gøy og drukket min del med rusbrus, vin og sprit. Men jeg har gjort ytterst lite crazy ting. Noe jeg på en måte er glad for, men samtidig skulle ønske at jeg hadde opplevd 😉

 • Reply karoline 7. mars 2015 at 18:41

  Oi… er det virkelig så lenge siden…? Begynner visst å bli gammel! Husker at jeg startet å lese bloggen din når jeg gikk på ungdomsskolen, var vel 14 år. Nå er jeg 22 år! Du er uten tvil min favorittblogger! 💕

 • Reply Anonym 7. mars 2015 at 18:57

  gøy å se tilbake, selv om en er litt flau;)) morsomt innlegg, du er herlig:) håper du titter innom bloggen min i ny og ne;) følger deg fast;) ha en fortsatt fin helg;) klem!

 • Reply Tiril 7. mars 2015 at 19:00

  Oi! Jeg husker de fleste. Husker jeg satt der (er snart 30 år selv) og tenkte for meg selv at vi alle har vært der, men synes ikke du har lagt ut noe som er upassende i den forstand. Hadde disse tingene skjedd om du hadde vært 40 derimot! Lite å være flau over, og jeg er veldig glad du deler det på nytt Ida. Veldig morsomt å se, og måtte ta meg selv i å tenke at jeg fortsatt «smugleser» bloggen din. Herregud, jeg er tydeligvis en stor fan. Jepp, det er jeg.

 • Reply Susanne 7. mars 2015 at 19:00

  Hahaha! Jeg husker mange av bildene godt! Det hender at jeg ligger våken og vrir meg om kveldene selv når jeg tenker på all den dritten jeg gjorde når jeg var 17-18. Men hadde heldigvis ingen blogg! Det jeg lurer på, er om jeg om noen år ser tilbake på bilder fra dette året og tenker «herreguuud» .

  Syntes jo selv jeg så veeldig bra ut når jeg var 18, med påtegnet øyenbryn, billig extensionhår fra Pilus og et bredt glis på de 200 festbildene vi la ut etter hver fest!

 • Reply Lena 7. mars 2015 at 19:13

  Digger at du har så mye selvironi! Det er så sykt kult med ekte og ærlige innlegg, om ting som de fleste bare vil slette fra minnet sitt, du er fader meg en kul jente ass 😀

 • Reply Anonym 7. mars 2015 at 19:17

  Hahahhahahhaha jeg ler meg ihjel av bildet med blå solbriller og tskjorte, husker hvor in det var

 • Reply LH 7. mars 2015 at 19:19

  Har vel sett så si alle bildene før, så jeg har jo lest bloggen din en del år. Heldigvis lærer man så lenge man lever, men de fleste unngår jo å dele de pinlige tabbene med resten av Norge. Men jeg ser for meg at hvis alle 18 åringer hadde hatt blogg, ville det nok vært mange flaue mennesker rundt omkring. Det har jo blitt et godt menneske ut av deg også 🙂

 • Reply Malin 7. mars 2015 at 19:36

  Husker mange av disse bildene!! 😀 Og må bare si at jeg savner litt den delen av deg å. Brutalt ærlig og litt «gi faen» attitude. Ikke at du ikke er flott slik du er nå men var derfor jeg synes du var så interessant 🙂

 • Reply Camilla Albertine 7. mars 2015 at 19:46

  Så gøy! Husker nesten alle bildene. Spesielt de med leopardkjolen og brillene på gulvet. Haha! Husker jeg tenkte at «Wow, hun Ida virker så kul og morsom å henge med!». Tenker jeg vel egentlig enda, men kanskje ikke helt på samme måte lenger.

 • Reply supermarie 7. mars 2015 at 20:13

  Hahaha, jeg elsker det her! Husker så mye av det. Du var grunnen til at jeg oppdaget fenomenet «blogg», så jeg kan egentlig takke deg for at jeg gikk gjennom samme fase – og spøy ut om alt for mye om det meste! Tider <3 Godt vi blir eldre med åra 🙂 Men det er hysterisk å se tilbake på, da, jeg ler så jeg gråter mer enn jeg gråter!

 • Reply Anette 7. mars 2015 at 20:16

  Haha, så morsomt innlegg! Nesten alle har vært gjennom den perioden der! Tror alle ligger og vrir seg i sengen på natten en gang i blandt pågrunn med en følelse av evigvarende fylleangst, og lurer på hva fader de dreiv med før i tida… Elsker bloggen din, ærligheten din, sarkasmen og humoren din – du er best!!

 • Reply Anna Maria 7. mars 2015 at 20:29

  Hahah, så morsomt med tilbakeblikk. Jeg innser vel, som mange flere her, at jeg har fulgt bloggen din veldig lenge. Helt fra cafelatte tiden faktisk. Men tror dette er første gangen jeg kommenterer. Shame on me. Men vi har vel alle gått igjennom disse fasene, dog har jeg aldri gått i morgenkåpe på 7/11 for å kjøpe pølse. Den scenen hadde jeg helt glemt.

  Du er fantastisk Ida! 🙂 God helg 🙂

 • Reply Cathrine Lyster 7. mars 2015 at 20:47

  Haha! Jeg husker så sykt mange av disse bildene:) Gøy å se de igjen!

 • Reply Vilde 7. mars 2015 at 21:31

  Hahah, jeg husker omtrent alle disse bildene!! Tiden flyr! syns det virker som i går at du flytta til Oslo, men det er jo såå mange år siden!!! Du har forandret deg ekstremt mye (hvertfall det du legger ut), er morsomt å ha fulgt deg på denne veien. Du virker som en så fantastisk jente, det er en fryd å følge deg! Og du er forresten utrolig fin på håret nå 🙂 det har jo også gått opp og ned gjennom årene, hehe!

 • Reply Kamilla Haaland 7. mars 2015 at 21:50

  Husker å ha sett veldig mange av disse bildene, det er vel et tegn på at tiden har flydd! -Og at du har hatt en fast leser siden kanskje tidenes morgen 😉

 • Reply Tuva 7. mars 2015 at 22:35

  For meg kommer du alltid til å være den aller beste i www verden 🙂

 • Reply Medisinstudent 7. mars 2015 at 22:36

  haha! For noen bilder! Sjekk ut: medisinstud.blogg.no dersom du har spørsmål. Skal komme mange innlegg i fremtiden, og legg gjerne igjen en kommentar.

 • Reply Hanne K 7. mars 2015 at 22:55

  Jeg husker disse bildene dine. Morsomt:) Husker også Torben som er på det ene bildet. Hvor er han mon tro?:)

 • Reply Rebecca 7. mars 2015 at 23:08

  Har fulgt deg fra starten av, og husker mange av bildene! Haha godt vi ALLE vokser opp, for da synes både vi lesere og du at det du skriver og gjør alltid vil være kult og bra 😉

  Elsker bloggen din :)!

 • Reply Elise 7. mars 2015 at 23:17

  Åå, jeg kan tydeligvis kalle meg en trofast leser! Husker vel så og si alle disse bildene. Jeg vil si «gode minner», akkurat som om jeg har vært med på de selv.. Haha! 🙂

 • Reply Marie 7. mars 2015 at 23:24

  Jeg husker absolutt alle disse bildene 😉 Tror jeg begynte å lese bloggen din når vi (mener vi begge er født i ’90?) gikk på vgs.. Du er bedre enn noen sinne 🙂

 • Reply Vegard 7. mars 2015 at 23:40

  Halla! Utrolig flott blogg! Ønsker deg en riktig god helg hilsen Vegard.

 • Reply Sigrid 7. mars 2015 at 23:43

  Haha! Herreguuuud, nå innså jeg hvor lenge siden det er jeg begynte å lese bloggen din. Det var vel den første bloggen jeg begynte å lese og den eneste jeg fulgte sånn fast med på den gangen. Husker mange av disse bildene, og husker jeg alltid syntes du var skikkelig fresh og hadde sykt fine antrekk! Det morsomme er jo at jeg synes det fortsatt, selv om du har forandret deg, troor kanskje ikke jeg hadde lest bloggen din i dag om den var sånn som i 2009, men jeg digget det jo da, og nå digger jeg bloggen din sånn som den er nå. Er 22 nå, så var jo også en del yngre den gangen, morsomt hvordan man forandrer seg sånn uten å legge merke til det underveis! Anyways, creds for å ha holdt ut så lenge ass, og for å ha så mange lesere som har fulgt deg hele veien! Det er nok fordi du aldri slutter å være morsom selv om innpakningen har endret seg! <3

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2015 at 23:54

  Sigrid: <3

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2015 at 23:54

  Marie: 90 her og ja! 🙂 hehe, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2015 at 23:55

  Elise: haha! 🙂 noen av dem er i hvertfall gode minner!!

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2015 at 23:55

  Rebecca: så hyggelig å høre, klem <3

 • Reply Ida Wulff 7. mars 2015 at 23:56

  Hanne K: hmm, hvem er Torben?!

 • Reply Mariann 8. mars 2015 at 00:06

  Haha, husker alt dette! Og så misunnelig jeg var på deg… som hadde DET livet mens jeg selv var student :p

 • Reply Guro 8. mars 2015 at 00:21

  Herregud, nå gikk det opp for meg hvor lenge jeg har lest bloggen din! 😮 Haha, nå føler jeg meg plutselig veldig gammel! Bra vi har blitt litt mer voksen med tiden. Men jeg må innrømme at jeg savner noen sider av den «gamle» Ida, enkelte av disse «sinna-innleggene» traff meg, og jeg kjente meg veldig igjen i så mye av det.. Dra gjerne fram henne en gang i blant, dersom situasjonen eller humøret skulle passe 😉 hehe

 • Reply Anonym 8. mars 2015 at 00:35

  Husker flere av disse bildene! Men da var jeg såpass ung selv, at jeg kanskje var litt i samme tid. Vet ikke. Begynte å følge bloggen din på u.skolen, og er nå på tredje året på universitetet. Huff, lenge!

 • Reply Theresee 8. mars 2015 at 01:09

  Hanne K tenker kanskje på Toroborgen! 😀

 • Reply Marie 8. mars 2015 at 01:31

  Haha, husker faktisk endel av dette. Det jeg særlig husker fra denne perioden – eller kanskje det faktisk var en stund etterpå var en tur til Londom som du hadde med noen venninner. Det var ganske utleverende om jeg husker riktig. Men synes og huske at jeg synes det var dritlættis, og det virket jo som dere hadde det helt konge.

 • Reply Kamilla 8. mars 2015 at 01:43

  Jeg husker en del av disse bildene ja! Husker også en videoblogg du og broren din lagde, hvor broren din etterlignet Lars Tangen :’D satt på den stasjonære pcen hjemme hos mor og far, så det må jo ha vært en god del år siden..

 • Reply Line Victoria Husby 8. mars 2015 at 01:47

  Oh, Lord.. Jeg så plutselig bilde av oss i klynga der og dør litt på meg av «Sms ruletten» eller hva det het… Det hadde jeg faktisk glemt! Da husker jeg at jeg syns du var så heldig som hadde så kul jakke og pene negler..!! Hahahah! Seriøst! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 02:44

  Theresee: Åjaa! 😀 haha!

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 02:45

  Marie: ååh den London-turen, ja. Mamma har aldri kommet seg over bloggingen jeg drev med på den turen. Huff… 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 02:45

  Line Victoria Husby: hahaha! 🙂 var en veldig morsom kveld, da.

 • Reply Thale 8. mars 2015 at 06:13

  Haha jeg husker disse bildene 🙂 a trip down memory lane.

  Husker spesiellt godt ett blogginnlegg der overskriften var Beyonce i heisen. Tror du hørte på «all the single ladies» og danset for deg selv og merket litt senere at noen stod bak deg 😛

  Det er moro å se din utvikkling, har fulgt bloggen din i 4 år nå, og gleder meg til å se hva fremtiden vil bringe 🙂

 • Reply Eve 8. mars 2015 at 09:37

  Haha, vi kjenner oss vel alle igjen i noen av bildene (jeg spesielt i pyjamas på 7/11 på Frogner) Ikke alle som har det så veldokumentert som deg da. Artige tilbakeblikk dette. Jeg har fulgt bloggen din siden du dukket opp på tv-kanalen FEM, du hadde akkurat flyttet til Oslo og fikk en kasse med vaskemidler av programlederen…Husk at det er bedre å angre på ting man har gjort enn det motsatte. «Ungdomstiden» skal være sånn. God bedring Ida 😉

 • Reply Marita F 8. mars 2015 at 10:46

  haha, jeg husker disse bildene! Du har forandret deg en god del, men det gjør vi alle;)

 • Reply Julie 8. mars 2015 at 11:13

  Haha, husker alle disse bildene!! Har lest bloggen din siden 2009:) stå på ida!<3

 • Reply Kine 8. mars 2015 at 12:37

  Haha, jeg husker nok også veldig mange av disse bildene!

 • Reply Julianne 8. mars 2015 at 12:44

  Oj, der følte jeg meg plutselig veldig gammel! Har lest bloggen din siden du startert og er fortsatt fast leser, kult innlegg! 😀

 • Reply Anonym 8. mars 2015 at 13:22

  Du har bydd på deg selv, kan du si :)Det er kanskje derfor du fikk så mange følgere 🙂 Du kommer ikke til å angre på at du har gjort så mye sprøtt, det du vil angre på siden, er at du ikke holdt på litt lenger og fikk med deg enda mer moro;)

 • Reply Ingrid 8. mars 2015 at 15:46

  Ida, Ida, Ida. Jeg innså nettopp hvor utrolig lenge jeg har lest bloggen din, jeg husker alle bildene! Jeg kommenterer aldri, men GUD SOM JEG ELSKER BLOGGEN DIN! Du er knall

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 16:56

  Ingrid: haha, så morsomt! 🙂 tusen takk <3

 • Reply Anonym 8. mars 2015 at 18:25

  ååh, haha 😀 fantastisk! husker alt, følger meg nesten litt som en stalker, lol. Men sykt funny! en gang et forbilde, alltid et forbilde. Gratulerer med kvinnedagen oxo btw 🙂

 • Reply Vilde Larsen 8. mars 2015 at 18:54

  Så gøy, jeg tok meg tiden i går til å bla gjennom arkivet ditt. Kom meg så langt tilbake som bloggens 4-årsdag-innlegget, før jeg klarte å lukke nettleseren og miste hele det omfattende scrollearbeidet mitt.

  Jeg har fulgt deg siden du bodde i Tønsberg. Husker mitt første møtet med bloggen var et innlegg om «menn du bør unngå» eller noe i den duren. Etter det var jeg hekta. 🙂

 • Reply Linn Isabel 8. mars 2015 at 19:13

  Haha, ja, husker faktisk noe av det! Det er gøy at du byr på deg selv, og ikke er så veldig selvhøytidlig. Det er grunnen til at du er favorittbloggern! 😀

 • Reply Julie 8. mars 2015 at 19:56

  Jeg husker faktisk alle bildene! Det sier litt om hvor lenge jeg har lest denne bloggen..

 • Reply Trine Therese 8. mars 2015 at 22:44

  Haha jeg husker det veldig godt masse av dem bildene der, Men det er så artig å se hvor mye du har forandret deg igjennom årene på bloggen din, å jeg har ikke tenkt å slutte å lese bloggen din før du bestemmer deg får å slutte med det, som jeg aldri håper på 😊

 • Reply Elisabeth 8. mars 2015 at 23:25

  ÆÆÆ husker alle disse bildene altfor godt! Du var faktisk den første bloggen jeg begynte å lese! 😀

 • Reply Ida 9. mars 2015 at 00:07

  Jeg husker alle, tror jeg har fulgt deg nesten fra starten jeg!

  Husker spesielt godt bildet i morgenkåpe! haha

  digget deg da, og digger deg nå!

 • Reply Nina 9. mars 2015 at 01:07

  Her var det faktisk en del bilder jeg husker å ha sett før ja gitt 🙂

  Det er jo forståelig at du kanskje ikke synes det er så kult når du ser tilbake, men det er jo nettopp den brutale ærligheten jeg i alle fall digger 🙂

  Dessuten, vi har alle gjort ting vi angrer på, alle er litt ung og dum en gang i blant – en mager trøst, men 🙂

 • Reply Lena Ludvigsen 9. mars 2015 at 03:22

  Hahaha, husker en god del av disse! Fulgte mye med da topplisten bestod av deg, Ulrikke lund og Lars Tangen (good times, savner det <3) Men når jeg tenker tilbake på de første årene jeg leste bloggen din er det første som popper inn i hodet mitt er mye reiser og mye Bella. Men du HADDE store pupper og var sexy, like sexy som Sophie elise – uten å høres så alt for lesbisk ut. GØY innlegg, mer!

 • Reply anne 9. mars 2015 at 14:34

  Det er slike innlegg som gjør at vi elsker deg!! (i hvert fall gjør jeg det, haha!) Fremdeles like ærlig og kul er du, selv om du er blitt mer voksen. Jeg er glad jeg ikke hadde en blogg på den alderen for å si det sånn, det hadde blitt betydelig mer pinlig enn din blogg, det lover jeg!

  De fleste av oss har vært unge, dumme, naive og ukritiske. Heldigvis 🙂

 • Reply Lise 9. mars 2015 at 18:42

  For ikke å snakke om da du kastet opp i prøverommet på Diesel eventet? HAHAHA. Fin tid.

 • Reply Kristine 9. mars 2015 at 18:54

  Haha, jeg husker mange av disse bildene! Det får meg til å skjemmes litt over hvor lenge jeg har lest bloggen din. Husker da bloggen het caffelatte.blogg.no, liksom. Hvem er det som følger et fremmed menneske sitt liv så lenge?! D:

 • Reply Ida Wulff 9. mars 2015 at 19:08

  Lise: hahaha! Det var ikke jeg, det var Kamilla eller Ida nr 2!!! 😀

 • Reply Anonym 9. mars 2015 at 20:36

  Blir så voldsomt irritert på sånne mennesker som rakker ned på andre uten grunn. Sophie er faktisk j@vlig sexy og har nice pupper ,fake eller ei. Når jeg først leste innlegget syns jeg det var morsomt, helt til jeg leste det siste og innså at du er en nettmobber 😉 U go girl, blir vel mer menneske av Sophie enn deg, hun driver ihvertfall ikke på med slikt. Bitch

 • Reply Jackie 9. mars 2015 at 21:46

  Hihi husker bildene ja 😀

  Du kan trøste deg med at jeg har lyst å bitchslappe meg som 18,19,20,21 åring her også. Glad jeg har lært, men det har vært gøy å være ung og dum 🙂

  Har fulgt deg fra caffelatte bloggen 🙂

  Ps) Gleder meg til fyllesnaps alerede!

 • Reply Anonym 9. mars 2015 at 22:05

  syntes det er dårlig gjort ¨å henge ut Sophie Elise:(

 • Reply Anonym 9. mars 2015 at 22:57

  jeg husker innlegget ditt «sexamen» av en eller annen rar grunn. så hver gang jeg har eksamen nå, tenker jeg på det innlegget haha!

 • Reply Lisa EH 10. mars 2015 at 00:01

  Kjære deg Ida, jeg DIGGET den tiden din, like mye som jeg DIGGER deg nå. De er to vidt forskjellige tider, med hvert sitt sjarmerende og underholdende innhold. Det er en modningsprosess, og vi kommer nok til å ha mange av dem. «Det er slik livet fungerer» 🙂 Vel talt, nok engang, slik som alle dine innlegg. Små eller store 🙂

 • Reply kine 10. mars 2015 at 13:34

  GØØØY! tro faktisk jeg husker nesten alle bildene! sykt hvor fort tiden har gått… jeg er nå 25 og å se på bildene minnner om da jeg selv var 18 og GAL. Jeg ville ikke vært foruten noen ting, men jeg tror nok jeg også kunne sagt SKJERP DEG til 18år gamle meg… Men ja, det ble folk av oss også! Takk for mimrings, du er kul<3

 • Reply Ida 10. mars 2015 at 22:55

  Åh, jeg husker og savner faktisk caffe latte bloggen! Good times, blogging var nesten bedre da. Dronning av blogging, du Ida! Og like nydelig i dag som du var da du var 18 🙂

 • Reply Lise 11. mars 2015 at 03:58

  Haha herregud, jeg husker den tida, men er det virkelig SÅ lenge siden? Tenker alltid at jeg har fulgt deg i et par år, men da må det jo være bortimot 8 år, siden caffelatte.blogg.no, haha. Tida flyr… Stå på videre!

 • Reply Pelle 13. mars 2015 at 08:57

  Er jo samme dritten nå?

 • Reply Bendik 13. mars 2015 at 16:43

  Husker hvert eneste bilde. Hvert eneste ett. Jeg elsket deg da, og elsker deg fortsatt! Du er så morsom og skriver sykt bra. Husker du var inspirasjonen min til å begynne å blogge og skrive.

 • Reply Hanne K 15. mars 2015 at 18:15

  Mente selvfølgelig Toroborgen ja! haha :p

 • Reply Mathea 23. mars 2015 at 21:03

  HAHA!! Dette var morsomt! Jeg husker de fleste bildene her! Husker også det aller første innlegget jeg leste på bloggen din. Det het noe sånt som «Ingenting varer evig» og handlet om at du akkurat hadde slått opp med kjæresten din, Benjamin (?). Har vært fast leser siden dette, og jeg har digget deg gjennom hele tiden! Du er rå!

 • Reply Kitty Webster 25. mars 2024 at 09:47

  It¡¦s actually a great and useful piece of information. I¡¦m satisfied that you just shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

 • Reply Today match prediction 25. mars 2024 at 13:47

  Im thankful for the article post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Leave a Reply