Ida tipser

EN PÅMINNELSE FØR FERIEN

8. mars 2015

Annonse 

Det nærmer seg påskeferie for mange av oss, og siden det er noen uker til ser jeg det som en perfekt anledning til å minne dere på Betakaroten. Betakaroten bør man nemlig begynne å ta som kosttilskudd noen uker før man skal være i solen, for å få maksimal effekt. 

Jeg tar Betakaroten først og fremst for å beskytte huden min mot solbrenthet, solskader og soleksem. Har jeg vært flink til å ta kapslene på forhånd, kombinert med hyppig solkremsmøring, er huden fornøyd og fin selv etter noen uker på en soleng. Men det er heller ikke et minus at man får mer brunfarge, glød og at tanen varer lengre. Jeg har fremdeles bikiniskille (riktignok et svakt et) etter forrige gang jeg var i varmere strøk, så det er ingen tvil om at fargen varer lengre når jeg tar Betakaroten. 

Dubai nærmer seg med stormskritt, det er faktisk denne måneden Kristina og jeg reiser. Hurraaaa! Jeg gleder meg sånn til sol og varme ♥ 

Mine lesere får nå et introduksjonstilbud på Betakaroten fra Good For Me, hvor første levering koster 99,- i stedet for 199,-. Tilbudet kan du få HER 🙂 

Det er ikke bindingstid på abonnementet, så hvis man ikke ønsker å fortsette å motta kapslene, er det bare å sende en mail til kundeservice. 

Og forresten! Dere husker at Kristina og jeg var på surfetur med Lapoint, ikke sant? Akkurat nå har Good For Me en konkurranse på Facebook-siden sin, hvor dere kan vinne en surfetur til Portugal i tillegg til 4 måneders forbruk av Betakaroten. Konkurransen finner dere på Facebook-siden HER, alt man må gjøre for å delta er å svare på et enkelt spørsmål om betakaroten. 

Da er det vel ikke annet å gjøre enn å vente på PÅSKEFERIE!! For en varmende tanke. Husk å passe på huden din, enten du skal til varmere strøk eller på påskefjellet! 🙂 

17 Comments

 • Reply Emilie 8. mars 2015 at 15:11

  Du har så fine øyenbryn- hva gjør du med de? hva bruker du på de? 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 8. mars 2015 at 15:18

  ææh, nå krysser jeg fingrene for at jeg vinner 😀

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 16:57

  Emilie: tusen takk 🙂 nå for tiden lar jeg dem bare vokse fritt, her har jeg brukt en lysebrun øyenbrynspenn fra yves rocher!

 • Reply Medisinstudent 8. mars 2015 at 17:44

  Hei! Betakaroten har gjerne god effekt på armer og bein, men hvordan får du mørkere farger på hender og føtter? Hender ender ofte opp med å bli lysere. Jeg har skrevet et innlegg kalt «Hvorfor du har noe å lære av Fotballfrue». Hadde satt pris på om du hadde lest det, Ida 🙂

 • Reply Linn Isabel 8. mars 2015 at 19:10

  Det er så utrolig gøy at du har konkurranser, som er SÅ bra!! 🙂

 • Reply Malene 8. mars 2015 at 22:04

  Hei, bestilte en pakke med betakaroten til 99,- Ser du skriver at jeg kan avslutte abonnementet hvis en ikke ønsker å fortsette å motta kapsler. Så spørsmålet mitt er, får jeg månedlig elns forsendelse med betakaroten nå siden jeg kjøpte en pakke, slik at jeg må avslutte, eller gjelder dette et pakketilbud eller lignende jeg ikke har fått med meg? 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. mars 2015 at 11:53

  Malene: ja, du må sende mail til kundeservice innen fristen hvis du ikke ønsker å fortsette 🙂

 • Reply Jenny 9. mars 2015 at 18:05

  Hei! Hvor er glassene dine fra? Kjempe fine:)

 • Reply Mayrin 9. mars 2015 at 19:14

  Har du opplevd og bli flekkete og skjoldete med den ? :/

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2015 at 00:55

  Mayrin: nei 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2015 at 01:02

  Jenny: vet dessverre ikke, har fått dem i gave 🙁

 • Reply Camilla 18. mars 2015 at 02:34

  Hvor lenge før i tid bør man starte på betakaroten før eventuell solferie? 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2015 at 09:22

  Camilla: ikke sikker på fasitsvaret, men ville begynt minst to uker før selv 🙂

 • Reply Bente 21. mars 2015 at 12:21

  Har oplevd og bli veldig oppblåst i magen av betacaroten.Har du merket noe til det?

 • Reply Ida Wulff 21. mars 2015 at 15:53

  Bente: nei, det har jeg ikke 🙂

 • Reply https://undress.vip/ 17. januar 2024 at 10:45

  Thanks again for the article post.Really thank you! Awesome.

 • Reply Kathryn Broadhurst 25. mars 2024 at 13:50

  Perfectly written content , regards for information .

 • Leave a Reply