Serietips og musikk

SUNDAY MORNING

8. mars 2015

God søndagsmorgen, dere ♥

Jeg har fått nye blomster i hus. Det er alltid deilig, men jeg vet ikke om det ble for sterke farger denne gangen? Hver gang jeg går inn i stua føler jeg at det står en klovn i hjørnet. Men om det er blomstene eller feber vet jeg ikke, haha. Jeg begynner heldigvis å bli i litt bedre form, nå har jeg i hvert fall kommet meg opp av sengen og tenkte å prøve meg på litt frisk luft i dag. Noen ganger kan det faktisk hjelpe litt med hjemmespa på badet, sminke seg og ta på seg vanlige klær. Lure seg selv, på en måte… 

I går lå jeg og så på reiser, jeg har flere måneder med sommerferie å planlegge. Er det én ting jeg vet, så er det at jeg ikke skal sitte her hjemme i leiligheten og vente på at sola skal skinne. Det gjorde jeg alt for mye i fjor. Hadde en drit kjedelig sommer, kanskje litt fordi jeg konsentrerte meg om å ta lappen og sånt også, men derfor er jeg ekstra innstilt på å planlegge tidenes sommer nå i år. Jeg har sååå mange steder jeg har lyst til å reise (sjokk), så det er aldri for sent å begynne å snuse på billetter. 

Har forresten laget en «snart sommer»- spilleliste på Spotify, hvis det er fler enn meg som trenger et soundtrack for å kunne fantasere om sommer. Den inneholder en del nytt, og noen av de sjeldne fra tidligere år som jeg aldri ble lei av 🙂 

NÅ skal jeg stå opp, dusje og lage litt frokost. Og så skal jeg lure meg selv trill rundt, til jeg tror på at jeg er frisk! 

10 Comments

 • Reply He 8. mars 2015 at 12:07

  Elsket spillelista! Fikk en skikkelig god festivalfølelse av den, der reddet du søndagen 😀

 • Reply Sofie-Amunda 8. mars 2015 at 12:11

  God morgen 🙂 håper du får en fin søndag 🙂

 • Reply Anita Røvik //Rowik 8. mars 2015 at 12:11

  God bedring og gratulerer med kvinnedagen! Nordmenn er altfor feige med farger i hjemmet! Blomstene var flotte 🙂

 • Reply Linn - barnehagelærerstudent, PT og mamma 8. mars 2015 at 12:54

  Elsker kähler <3

 • Reply ingrid 8. mars 2015 at 13:03

  Vil gjerne høre om sommer planene dine! Hvilke festivaler tenker du å dra på for eksempel? god bedring 🙂

 • Reply Mette 8. mars 2015 at 14:54

  Tusen takk for at du deler spilleliste – det gjør meg så glad! Kjekt å få inspirasjon fra andre!! 🙂 Du må gjerne legge ut når du plutselig finner gullkorn av noen sanger – spesielt om de er gode å trene til 😀 Det liker hvertfall jeg!! Kjekt med noe nytt av og til 🙂 Ha en fin dag, Ida og masse god bedring!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 15:02

  Mette: det skal jeg gjøre, legger til nye sanger hele tiden 🙂 Tusen takk og god søndag til deg! <3

 • Reply Marie 8. mars 2015 at 17:42

  Hmm, er vasen gull og hvit, eller svart og blå? 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. mars 2015 at 18:49

  Marie: Haha!! Værsåsnill!!! ;p

 • Reply Janne 12. mars 2015 at 22:48

  Hvor er vasen fra?

 • Leave a Reply