Uncategorized

NOEN KØDDER MED MEG

10. mars 2015

 Jeg syns jeg er ganske flink til være takknemlig over livet mitt til vanlig, så i dag tillater jeg meg å være skikkelig misfornøyd. Når du forventer å våkne opp i bedre form og være frisk nok til å dra på skolen, er det jævlig irriterende å våkne opp dårligere enn dagen før, med skyhøy feber og et hode som nærmest eksploderer av snørr. Den siste uken har jeg ligget så mye i den stygge sofaen min at putene begynner å vise antydning til grop der hvor den tyngste delen av meg treffer. Om jeg bare visste hvem som hadde smittet meg, skulle jeg spart på hvert eneste Lambi lommetørkle jeg har brukt, og sendt dem i en Norgespakke til vedkommende. Faen, så lei. Jeg får ikke gått på forelesninger og jeg får ikke trent – og de to tingene trenger jeg for å ha orden på ting. 

Sånn, nå har jeg fått ut den frustrasjonen, og jeg føler meg ti ganger bedre. I topplokket. 

Jeg har som dere sikkert skjønner ikke de mest spennende planene for resten av kvelden. Jeg skal 1. Oversette et kapittel i en engelsk pensumbok og prøve å forstå det som står. 2. Lage wok, selv om jeg egentlig ikke orker. 3. Se på TV. Tilgi meg for å leve dette kjedelige livet! 


Det har jo vært litt konkurranser på bloggen den siste tiden, og jeg vet at mange er spent på om de har vunnet noen av de fine premiene. Vinnerne av Catfish og iPad Mini-konkurransen heter Inga og Linn Isabel, begge er kontaktet på mail. De fem vinnerne av hver sin produktpakke fra Dr. Hauschka heter Kristin, Maria, Camilla, Marie og Dina. Disse er også kontaktet på mail. Takk til alle som deltok! ♥

23 Comments

 • Reply Daniel Miller 10. mars 2015 at 18:53

  God bedring 🙂

 • Reply Medisinstudent 10. mars 2015 at 19:01

  Har du planer om å ha konkurranse på bloggen i nærmeste fremtid? God bedring!

 • Reply Madeleine 10. mars 2015 at 19:16

  hehe kjenner meg igjen! er ikke syk, men det med studentlivet. haha. kjipt å være syk ja 🙁 håper jeg holder meg frisk. eksamen snart her. håper du får en fin kveld =)

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2015 at 20:08

  Medisinstudent: hei 🙂 Det kommer en ny Catfish-konkurranse allerede denne fredagen, så følg med!

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2015 at 20:08

  Daniel Miller: tusen takk <3

 • Reply Fotointeressert 10. mars 2015 at 21:48

  Hvordan får du sånn layer med hjerter over bildene?

 • Reply Thea 10. mars 2015 at 21:57

  Uff, så kjipt. Men den der sommerlisten din funker helt supert til lesing!! Trenger musikk man blir litt sånn glad av men samtidig ikke henger seg opp i teksten til liksom… Så takker for den! Sitter her på biblioteket og koser meg gløgg. Eller, så mye som man kan kose seg på biblioteket da. God bedring! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2015 at 22:18

  Fotointeressert: lager det i picmonkey.com 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. mars 2015 at 22:18

  Thea: så bra du likte listen! 🙂 Lykke til med lesingen, og tusen takk <3

 • Reply sofienyg 10. mars 2015 at 23:32

  Har lest et sted at du gikk på media og kommunikasjon på vgs, det gjør jeg også! 🙂 Men hva utdypet du deg i innen for medie fagene? Du er også utrolig vakker:):)

 • Reply Inga C. Jonsson 11. mars 2015 at 08:30

  Takker gud for at jeg bare kan være syk en å måtte både være syk og konsentrere meg om lesing og oversetting! Lykke til og god bedring 😀

 • Reply Ida Wulff 11. mars 2015 at 09:50

  Inga C. Jonsson: tusen takk! :* god bedring til deg også!

 • Reply Ida Wulff 11. mars 2015 at 09:51

  sofienyg: det stemmer 🙂 jeg gikk på en dårlig skole syns jeg, men hadde fordypning i foto og webdesign mener jeg å huske.

 • Reply Anonym 11. mars 2015 at 11:03

  Hvilket redigeringsprogram brukte du på bildet? 🙂

 • Reply Linn Isabel 11. mars 2015 at 11:41

  Huff, føler med deg! Masse masse god bedring <3

 • Reply Linn 11. mars 2015 at 18:53

  Så kjipt og ikke være i form. Kan du legge ut pakkeliste for Dubaituren? Trenger inspirasjon, syns det er vanskelig når man bør skjule skuldre og knær😊

 • Reply irenglede 11. mars 2015 at 19:23

  Vær glad du ikke måtte ut og fly idag. Fly med forkjølelse er bare vondt. Sitter her med summetonen i to tette ører. Juhuu!

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2015 at 12:59

  irenglede: ååh stakkars!! 🙁 Det er så vondt. Jeg har fortsatt dott i det ene øret fra en flytur for flere år tilbake, fordi jeg var syk på det tidpsunktet. God bedring!

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2015 at 13:00

  Linn: Hei! 🙂 Får se om jeg gjør det, men skal jo prøve å ikke pakke med de tingene jeg har tenkt å kjøpe der nede da. Det «problemet» løser jeg med maxiskjørt og maxikjoler, og skjerf/sjal over skuldrene.

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2015 at 13:01

  Linn Isabel: Tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 12. mars 2015 at 13:01

  Anonym: Picmonkey.com 🙂

 • Reply irenglede 12. mars 2015 at 20:10

  Takk for medfølelsen. Synes nesten det hjalp litt. Hehe.

 • Reply DarkElf 15. mars 2015 at 11:44

  Fine sko

 • Leave a Reply