Uncategorized

GUTTEKVELD MED PAPSEN

14. mars 2015

Aaah, så fornøyd med innsatsen på eksamen så langt, og ikke minst med at det nå er helg. Etter at vi hadde klappet sammen bøkene og jeg hadde sagt farvel til Siri, pakket jeg taska og tutet bort til mamma og pappa for lørdagskvelden. Mamma har rømt til fjells, så det er bare pappa og meg i kveld. Guttekveld med pizza, øl og Cola. Cola med sukker. Mmmmm. Pappa burde delta i et eller annet mesterskap hvor det lages pizzafyll, for det er ikke mulig at noen i verden er flinkere på det. 

Nå ligger vi med hver vår ølmage og ser på TV. Jeg har ikke drukket øl, men dere skjønner vel hvor jeg vil hen. Er det lenge siden jeg har sett lineær TV, eller står det virkelig dårlig til på skjermen for tiden? Akkurat nå ser vi på «Alt er lov», bare at ingen av oss følger med for det finnes jo ikke underholdende. Det er sånt som er gøy å gjøre med vennene sine på vorspiel, hvorfor i alle dager skal man sitte og se fremmede mennesker leke seg. Vurderer nesten å se Melodi Grand Prix, og det sier vel sitt når det er det mest «spennende» på TV i kveld. 

Ønsker alle en fin lørdagskveld, håper dere gjør noe morsommere enn å sitte og se på TV ♥

2 Comments

  • Reply Medisinstudent 15. mars 2015 at 11:02

    Hei! Jeg deler noen flere rabattkoder til bl.a. Romwe, Sheinside, iHerb, Perfumania, NYX, Bath&Body Works og Asos. Håper du og leserne dine får bruk for dem. Jeg får ikke betalt/kompensasjon for å skrive om noen av disse tilbudene. Ha en fin søndag!

  • Reply Malin 15. mars 2015 at 12:57

    Fra en HSP til en annen. Jeg elsker å være sammen med folk, men jeg kan ikke fordra å dra ut på byen. Alt for mange mennesker på en liten plass, og folk må skrike til hverandre for å overdøve den irriterende høye musikken. Føler meg nesten litt sosialt tilbakestående på grunn av det, men jeg har begynt å akseptere at det bare er sånn jeg er. Sitter heller hjemme og ser på film mens jeg propper ansiktet fullt meg usunnheter, haha. Digg, men usosialt. Hvordan takler du det?

  • Leave a Reply