Uncategorized

SURPOMP PÅ SØNDAGSTUR

15. mars 2015

Ikke la deg lure av dette smilet, jeg var nemlig drit sur her, og smilet sluknet med det samme bildet var tatt. Haha. I dag har pappa og jeg vært på en liten søndagstur, roadtrip kombinert med en tur på Slottsfjell. Helvete startet da jeg la meg i feil fil, og jeg mente at pappa sa i fra på feil måte. PMS + lavt blodsukker much? Etterpå trampet jeg opp på Slottsfjell med en cheeseburger hengende ut av munnviken, mens jeg klaget over hvor vanskelig det var å gå opp en bratt bakke og spise junkfood samtidig når man er tett i nesa. Så tvang jeg pappa til å ta bilder av meg og Slottsfjelltårnet, men på mesteparten av bildene har han kun fått med hodet mitt i et forsøk på å få med seg hele tårnet. Det kan irritere en blogger, det. Stakkars pappaen min. Men det er jo ikke min skyld at han er sykt irriterende noen ganger ♥

Daddy cool 

Toppen av Tønsberg 

Kjenner at jeg er litt i paraply-humør i dag, kanskje jeg klarer å skrible ned noen i et innlegg. Håper alle har hatt en fin søndag, ikke glem å delta i konkurransen om iPad Mini 🙂

8 Comments

 • Reply Siv Anita 15. mars 2015 at 21:04

  Så fine bilder!:)

 • Reply Ida Wulff 15. mars 2015 at 21:08

  Siv Anita: Tusen takk 🙂

 • Reply Linn - barnehagelærer, mamma og PT 15. mars 2015 at 22:06

  Hehe 🙂

 • Reply Cathrine Lyster 15. mars 2015 at 22:24

  Gleder meg til sommeren og båtur til Tønsberg med familien! 🙂

 • Reply Egeo 15. mars 2015 at 23:20

  Å du er så flott !

 • Reply Anonym 16. mars 2015 at 10:29

  Morsom tekst!

 • Reply Elisabeth 16. mars 2015 at 12:15

  hehe kjenner til den følelsen.. Lett å la det gå utover foreldrene om dem er i nærheten når enn har en dårlig dag 😉

  Men et spørsmål til deg, som er en så reflektert )

  Er forledre som reiser på ferie uten sine barn, dårlige foreldre?

  Har skrevet litt om det på bloggen min 🙂

  Ha en super fin uke 🙂

  http://cheesieos.blogg.no/1426503160_ferie_uten_barna.html

 • Reply Vilde 16. mars 2015 at 12:56

  Hahaha! Og ja til flere paraplyer 😀

 • Leave a Reply