Studier

ENDELIG FERDIG

18. mars 2015

Det er faktisk helt greit å komme hjem fra skolen klokken halv ti på kvelden når det innebærer at første eksamen er LEVERT! One down, five to go. Men at den første er levert betyr at jeg ikke skal anstrenge hjernen min på en nesten to uker, for nå er det helg og så FERIE på menyen. Jeg er så lykkelig her jeg sitter. Og trøtt! Det har vært en tung dag for hjernen min. Eksamen har vært litt ekstra utfordrende denne gangen fordi vi aldri har møtt han som er ansvarlig for eksamen. Han befinner seg nemlig i Bergen, og vi har hatt en foreleser i faget som ikke er helt enig med han som sitter i Bergen. Så han som skal gi oss karakterene mener én ting, mens han som foreleser og hjelper oss mener en annen. Da blir det til at man må stole på seg selv, da! Jeg har i hvert fall troen, og nå gidder jeg ikke å tenke mer på eksamen på et par uker. 

Nå skal jeg dusje og få på meg joggisen, lage noe veldig enkelt til middag og krølle meg sammen i sofaen og se på Paradise Hotel. Haha ♥

23 Comments

 • Reply Sarah 18. mars 2015 at 22:08

  Åh, så deilig! Gratulerer 🙂

  Det går nok kjempefint! Utfra det jeg har sett er du kjempeflink på skolen, håper jeg blir like flink når jeg begynner å studere.

 • Reply Thea 18. mars 2015 at 22:13

  Gratulerer med overstått eksamen 😀 😀 😀

 • Reply Hildegunn Hjelmstad 18. mars 2015 at 22:14

  Åh så herlig å være ferdig med en eksamen!! Jeg har fem eksamener pluss en bacheloroppgave jeg skal være ferdig med til våren. Jeg ble stressa av å skrive det her nå. HAHA :’)

  Jeg skal også se på Paradise Hotel. Kos deg i kveld!

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2015 at 23:04

  Hildegunn Hjelmstad: lykke til med eksamner og bachelor! 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2015 at 23:05

  Thea: takk <3

 • Reply Ida Wulff 18. mars 2015 at 23:05

  Sarah: takk for det! :*

 • Reply Ida 19. mars 2015 at 00:20

  Hei! 🙂 Kanskje en litt rar forespørsel, men jeg lurer på å flytte fra Bergen til Oslo og har noen spørsmål i forhold til det. Har aldri bodd i Oslo, bare besøkt byen når jeg var liten og synes Karl Johan var superspennende, hehe. Nå er jeg 23 og har naturligvis litt andre interesser enn for 10 år siden 🙂 Hvilke bydeler/utesteder/restauranter/shopping/steder o.l. har du gode erfaringer med? 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2015 at 01:00

  Ida: hei 🙂 jeg er ikke såå stor fan av oslo, og det er derfor jeg ikke bor der heller. Utesteder er jeg ikke oppdatert på, men hvis du går inn på bloggkategorien min som heter Oslo, kan du finne litt tips til blant annet restauranter 🙂

 • Reply Pia 19. mars 2015 at 07:17

  Åå det er den beste følelsen! Gratulerer med levert 😀

  Du jeg har et spørsmål angående hair care-tablettene: jeg blir utrolig kvalm av de, og det er så ille at det virkelig føles som at jeg skal kaste opp. Opplevde du det samme? Jeg begynte på de for 10 dager siden, kanskje det bare er en bivirkning som vil gå over etterhvert?

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2015 at 09:14

  Pia: tusen takk! 🙂 oi, det hørtes rart ut. Aldri opplevd selv eller hørt om noen som har, men hvis pillene har skylden ville jeg droppet dem tvert! Kanskje du er allergisk?

 • Reply Ida 19. mars 2015 at 09:32

  SV: Oslo

  Tusen takk for svar! Da dykker jeg ned i arkivet 🙂

 • Reply sofienyg 19. mars 2015 at 14:36

  Lag fler paraply innlegg, de er så morsomme!! 🙂

 • Reply Misscecilie 19. mars 2015 at 14:40

  Nyt helga og god ferie 🙂

 • Reply Elise 19. mars 2015 at 17:52

  Hei! Går selv på markedshøyskolen i Bergen og lurer bare på hvilken eksamen dette var?:)

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2015 at 18:03

  Elise: hei! 🙂 det var Markedskommunikasjon.

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2015 at 18:04

  Misscecilie: takk og i lige måde! 🙂

 • Reply Anne 19. mars 2015 at 18:38

  TUSEN takk for motivasjonen. Jeg sitter her og har igjen siste del av hjemmeeksamen, – nå skal jeg bli ferdig :)!

  Gratulerer med levert!

 • Reply Ida Wulff 19. mars 2015 at 19:52

  Anne: takk og masse lykke til! 🙂

 • Reply tommy 20. mars 2015 at 05:37

  spännande

 • Reply Kamilla 20. mars 2015 at 06:33

  Hei Ida 🙂 jeg bare lurer på en ting.. Hvorfor måtte du ta opp fag hvis du visste at du skulle gå på markedshøyskolen? Er det ikke kun generell studiekompetanse som gjelder for å komme inn der? Eller har jeg bomma totalt? Har søkt markedshøyskolen til høsten selv, og gleder meg syykt til å få starte igjen etter 4 friår 😄

 • Reply Ida Wulff 20. mars 2015 at 08:46

  Kamilla: hei! 🙂 jo, det stemmer. Jeg fullførte ikke matte og naturfag da jeg gikk på VGS, så hadde ikke studiekompetanse. Derfor måtte jeg ta opp de to fagene for å få det. Lykke til med skole! 🙂

 • Reply Juliane 29. mai 2015 at 12:34

  Så deilig å være ferdig med eksamener! Jeg har eksamen i markedskommunikasjon til uka, har du noen tips å komme med? Hadde satt stor pris på det. Sitter og leser igjennom studie-innleggene dine nå for å få litt ekstra lese-motivasjon, haha! 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2015 at 12:41

  Juliane: hei! 🙂 det siste jeg gjorde før min eksamen i MAM, var å gå gjennom alle powerpoints og sørge for at alle begrep var noe jeg kunne noe om. På eksamen fikk jeg spørsmål om differensieringspunkt, paritetspunkt, merkegjenkjenning, merkegjenkalling, frekvens, rekkevidde, bevisst og automatisk oppmerksomhet, juridiske begrensninger for markedskommunikasjon, og så måtte jeg i tillegg lage en mediestrategi og en medieplan med budsjett for en case vi fikk! Masse lykke til 🙂 klem

 • Leave a Reply