Uncategorized

A PERFECT DAY

22. mars 2015

Det er laaangt over leggetid for dette nattdyret, men hallo! Vi har jo ikke sagt hei i dag. Jeg har hatt en helt perfekt lørdag, en sånn dag som gjør meg skikkelig glad i hjertet. Startet dagen ganske tidlig, og toget inn til Oslo med mammaen min for å gjøre noen ærender. Etter at vi hadde gjort det vi kom for, spiste vi tapas på Delikatessen og gikk på interiør-shopping. Jeg sniffet så hardt på en rekke duftpinner inne på House of Oslo at jeg ble uvel, og måtte legge meg ned i sofa etter sofa i hver interiørbutikk mamma dro meg inn i. Kan godt hende det bare var kjøpesenter-allergien som slo til igjen, for bortsett fra Dubai Mall, så er jeg ikke spesielt flink til å gå på kjøpesenter. Det er som om all lufta går ut av ballongen. 

Ida: jeg er sååååååå utslitt! Kjøpesentre suger energien ut av meg. Mamma: jo mer sliten og sur du blir, desto blidere og fullere av energi blir jeg!Ida: jasså, så det er du som suger energien ut av meg.  

Gladlaks på shopping, haha. Mamma er best. Bortsett fra på shopping, for hun kan bruke fire timer på å se på lamper uten å kjøpe en lampe. Jeg er litt mer typen som kjøper lampen og så ser jeg på den etterpå. For guds skyld, da har man jo all tid i verden til å se på den! Mye mer logisk. Men mamma skal ha skryt i dag, altså. I dag kjøpte hun duftpinner helt spontant, fordi jeg truet henne på livet. Med vennlig hilsen duftpinnoman. 

Delikatessen skuffer aldri! Bortsett fra når man reiser seg for å gå på do, og kommer på at man har kneppet opp buksa si først når man har gått gjennom hele den stappfulle restauranten. Da er det klart man blir litt skuffet. Over seg selv. 

Vi tok med oss lillebror hjem fra Oslo, og da vi kom hjem stod kokken som heter pappa på kjøkkenet og lagde solo mio al sal, hele familiens yndlingsrett. Den drar oss rett tilbake til sommerferiene i Spania, og det kan man ikke klage på. Vi har hatt en sykt hyggelig kveld vi fire. Alt fra noen håpløse runder scrabble, til tårefulle latterkramper over face swap-appen, til samtaler om alt fra døden til om hvordan vi danser på byen. Er helt sliten etter å ha ledd så mye, så nå kommer jeg til å sove godt ♥

11 Comments

 • Reply Tina Muni 22. mars 2015 at 01:01

  Så koselig 🙂 å gjett om jeg ble sulten av å se den gode maten :O ønsker deg en fortsatt fin helg !

 • Reply Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne! 22. mars 2015 at 01:20

  Duftpinner må man ha!^^

 • Reply Rahma 22. mars 2015 at 01:30

  Høres ut som at du har hatt en fin lørdag! Jeg var også i byen sammen med en vennina crazy sale vettu! 🙂 håper du hadde det fint!

 • Reply jfro 22. mars 2015 at 01:56

  Høres ut som er bra lørdag du hadde, jeg var også i byen og shoppet «CRAZY SALE» Vettu, ha en fin helg videre 🙂

 • Reply Jea 22. mars 2015 at 11:27

  Åå, chevresalaten der<3

 • Reply Hanne Mjåseth 22. mars 2015 at 11:54

  Naam! Dette såg himmelsk ut 😀

 • Reply Inga 22. mars 2015 at 14:06

  Jeg er helt ubeskrivelig misunnelig på forholdet du har til familien din. Jeg vet jo du er klar over det, men du er dødsheldig som kan ha sånne kvelder. Ta vare på dem. Og nyt hvert øyeblikk 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2015 at 14:33

  Inga: det gjør jeg, er så takknemlig at hjelp <3

 • Reply Solveig 22. mars 2015 at 16:53

  Den maten så vanvittig god ut! Har du mulighet til å legge ut hva de forskjellige tingene er. Og evt oppskrifter?

 • Reply Ida Wulff 22. mars 2015 at 17:42

  Solveig: det er mat fra Delikatessen, så har ikke oppskrifter 🙂

 • Reply Ds.T 22. mars 2015 at 20:46

  Ja, du kan få sagt det du, Ida 🙂

 • Leave a Reply