Serietips og musikk

MORGENRITUALET

23. mars 2015

Etter at «syklubben» min ga meg Nespresso-maskin til jul, har jeg fått et nytt morgenrituale. Når øynene endelig fungerer, spretter jeg ut på kjøkkenet, lager en kaffe og setter på musikk som er akkurat høy nok til at jeg våkner litt mer, og akkurat lav nok til at jeg håper at jeg ikke forstyrrer naboene sin morgen. Hadde aldri trodd at jeg skulle bli en sånn som sitter og koser meg med kaffe på morgenkvisten, begynner jeg å dra på åra da eller? I dag er det denne sangen som fyller leiligheten, så tenkte bare å si hei og dele den med dere. Jeg er oppe litt tidligere enn jeg må, men ettersom jeg ikke stoler på NSB for fem øre, tenkte jeg å komme meg til flyplassen i god tid. Vi snakkes senere! ♥

8 Comments

 • Reply Anonym 23. mars 2015 at 07:48

  Det høres ut som et kjempe koselig morgenrituale.

 • Reply Sofie M 23. mars 2015 at 08:17

  Takk for herlig musikktips! Synes det er digg å våkne tidlig og ha litt ekstra god tid på morgenen. Man får tid til å godkjenne litt kommentarer på bloggen, oppdatere seg på verden og kose seg med noe varmt i koppen. Det beste er at ingen andre i huset er våkne, slik at man har stillheten for seg selv. Deilig!

  Håper du får en superfin dag!

  Klem til deg <3

  http://sofiemortensen.com

 • Reply Mona Aarsland 23. mars 2015 at 08:36

  Åhh, den var fin! Gikk rett på spillelista mi 🙂 God tur!

 • Reply Ida Wulff 23. mars 2015 at 09:44

  Mona Aarsland: tusen takk! 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 23. mars 2015 at 09:44

  Sofie M: fin dag til deg også! Klem <3

 • Reply Vilde 23. mars 2015 at 10:22

  God tur! Håper dere får en fantastisk ferie 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. mars 2015 at 10:35

  Vilde: Takk for det! 🙂

 • Reply Madeleine 23. mars 2015 at 14:28

  så herlig da! 😀

 • Leave a Reply