Reise

EARTH HOUR

28. mars 2015

Dubai er virkelig vakkert når mørket senker seg. Får følelsen av å være i et litt mer eksotisk New York, haha. 

I kveld har hotellet markert Earth Hour, og slukket lyset i en time. Vi måtte ned på stranden en liten tur og se på alle lysene, jeg fikk nesten lyst til å hente dynen min og legge meg der og sove, det var så fint.

Min kjære reisepartner blir dessverre sykere og sykere, så vi har ikke gjort noe spennende siden sist. Etter at vi hadde fått nok sol i dag, ble hotellsengen neste stopp, og her har vi vært siden. Krysser alle fingre jeg har for at hun føler seg bedre i morgen. Vi har booket billetter til badeparken på Atlantis og sett fram til en gøy dag med masse lek, men vi får se! 

6 Comments

 • Reply Anonym 28. mars 2015 at 21:50

  Den er KJEMPEmorsom 🙂

 • Reply Madeleine 28. mars 2015 at 23:54

  wow så nydelig det var! Huff så kjipt å bli syk på tur da :/ God bedring til henne og håpe dere kommer dere avgårde i morgen! =)

 • Reply Jeanette 29. mars 2015 at 18:58

  Fine Dubai <3

  Masse god bedring til Kristina!! Krysser fingrer & tær for at hun føler seg bedre 🙂

  http://bloppis.no/shops/minlillebutikk/

 • Reply Solveig 30. mars 2015 at 04:23

  Hei! Kjekt at dere koser dere i Dubai. Drar nedover selv på onsdag, og lurte på hvor dere kjøpte billetter til badeland og hva prisene er?

 • Reply Ida Wulff 30. mars 2015 at 07:02

  Solveig: hei 🙂 kjøpte på nettsiden til Atlantis. Man kan kjøpe i badeland også, men da må man stå i en lengre kø. Hvis du kun skal i badeland koster det 250 AED per pers, litt over 500 koner. Skal du svømme med delfiner osv, er det andre pakker man kjøper. God tur!!

 • Reply Isabel 30. mars 2015 at 14:11

  Åå, ser ut som dere har det helt supert, kos dere resten av turen 😀

  Kan du lage en Dubai-guide? Reiser dit for første gang i mai og kunne trengt noen tips til hva man kan gjøre der, ting man MÅ se, priser på mat, shopping, taxi osv 🙂

 • Leave a Reply