Reise

IN THE DESERT

31. mars 2015

For en dag vi har hatt i dag. I tre-tiden ble vi hentet av en svæær hummer og kjørt langt ut i ørkenen. Der cruiset vi først rundt på sanddynene, noe som var helt sykt gøy. Trodde vi skulle dø et par ganger, men ellers bare gøy. Etterpå leide vi firhjulinger og fikk råne litt rundt på egenhånd – ikke bare enkelt med stramt dongeriskjørt, kameraet i BH’en og sikkert 50 varmegrader, men jeg storkoste meg. Da vi var ferdig med det, ble vi kjørt ut til en camp hvor det var dekket langbord til middag i solnedgangen. Jeg har visst kritisert bruken av ordet «magisk» ved en tidligere anledning, så jeg skal ikke. Men… Ja. 

Anbefaler virkelig en slik «evening desert safari» som pakken heter, hvis du skal til Dubai! Vi booket via denne nettsiden, og man må sende mail for å få priser. Etter tips fra flere bestemte vi oss får å booke vår egen bil. Både fordi vi ikke ville sitte sammenklemt mellom en barnefamilie, men også fordi at når man har egen bil så kan man «leke» i sanddynene. Hvis man kjører i gruppe, tror jeg bare man kjører stille og rolig på rekke og rad. Det er jo ikke like gøy! Siden noen sikkert lurer, prisen var 1700 AED totalt, og da var henting på hotellet, kjøring i sanddynene, middag, alkoholfri drikke, kamelridning, sandskiing, underholdning og skyss hjem til hotellet inkludert. Åååå, dette var så gøy! ♥

24 Comments

 • Reply Kristin 31. mars 2015 at 23:18

  Så gøy!

  Når vi dro i gruppe kjørte vi IKKE stille og rolig på rekke og rad. Der var det full action : )

 • Reply Anonym 1. april 2015 at 00:41

  3700 nok er jaggu mye penger

 • Reply Hanna 1. april 2015 at 07:28

  Å velge bil i grupper er nok vell så kjekt som å kjøre alene, bare sånn du vet det 🙂 Vi hadde en fantastisk tur ihvertfall i grupper, med noen helt galne sjåfører. Et par biler punkterte og en veltet, så det er ingen fare for at det gikk kjedelig for seg når vi kjørte i grupper heller.

 • Reply Annichen 1. april 2015 at 07:59

  Å så gøy! Veldig glad for at du la ut dette innlegget i dag, vi har tenkt å booke tur med samme til på søndag og lurte også på om vi skulle gå for egen hummer eller landcruicer, så da blir det nok hummer på oss også 🙂 🙂 :). Takk for tips og oppdateringer nå gleder jeg meg ekstra mye til å sette meg på flyet i dag 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. april 2015 at 09:08

  Annichen: god tuuur, kos deg masse! 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. april 2015 at 09:08

  Hanna: det hørtes da ikke gøy ut??? hjelp!

 • Reply Ida Wulff 1. april 2015 at 09:10

  Kristin: de vi så (og ble også fortalt) av gruppeturer kjørte på rekke og rad. De kjører hvert fall ikke rundt sånn som vi gjorde, for da er det fare for at man kræsjer i hverandre. Vi fikk kjøre i terrenget før de andre begynte å kjøre og hadde dermed hele området for oss selv 🙂

 • Reply Karine 1. april 2015 at 12:29

  Må slenge meg på de andre kommentarene her, vi kjørte også i gruppe og det var full fart til bilene kokte og vi fikk leke og ta bilder i sanden. Vår tur het bare ørken safari, men var også med middag og underholdning i solnedgangen. Åh.. Savner Dubai!:)

 • Reply Anonym 1. april 2015 at 14:22

  Elsker tunikaen, hvor er den fra?? 🙂

 • Reply Cathrine Lyster 1. april 2015 at 16:13

  Så gøy! Det må jeg teste ut neste gang jeg skal dit:)

 • Reply Tine 1. april 2015 at 19:57

  Jeg har lett etter en sånn tunika overalt! Kan du si hvilket merke det er?😄

  Jeg har vært to ganger i Dubai uten å prøve kjøring i sanddyner. På min tredje tur skal jeg følge deres tips! Takk!

 • Reply Silje 1. april 2015 at 21:35

  Ser kjekt ut, synd det ikke var en uke tidligere når jeg var der 🙂 Vi var 34 stk (klassetur, haha), men vi tok gruppekjøring. De kjører ikke 1 meter etter hverandre altså 😉 Og det var vill kjøring og vi ble redd og skrek litt, haha. Vi fikk stoppe å ta bilder flere ganger på turen og var på akkuratt samme middag som dere 😉 Anbefaler denne turen til alle, vi betalte 150 AED 🙂 muulig vi fikk grupperabatt 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. april 2015 at 17:34

  Tine: kjøpte den på Nelly da jeg var i Sri Lanka! 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. april 2015 at 17:35

  Anonym: kjøpt på Nelly 🙂

 • Reply Tara 2. april 2015 at 18:54

  Så fint olaskjørtet ditt var! Hvor er det fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. april 2015 at 11:04

  Tara: Gina Tricot 🙂

 • Reply Lykkelerke 5. april 2015 at 18:37

  Ser jo helt nydelig! Skikkelig sex & the city the movie tendenser, og du var sykt fresh på bildene! Super fint hodeplagg 😉

 • Reply Ys reiser - en reiseblogg 6. april 2015 at 19:25

  Jeg har ikke siklet så mye på Dubai som reisemål, men må si at jeg fikk skikkelig lyst til å reise dit etter å ha lest blogginnleggene dine fra turen. Bildene av deg og venninna di med sanddynene i bakgrunnen var jo helt nydelige 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. april 2015 at 19:34

  Yvonne: anbefales virkelig, altså 🙂

 • Reply Anonym 11. april 2015 at 10:59

  Hei! Jeg skal til Dubai om ikke lenge, lurte på om du kunne legge ut hva du anbefaler å gjøre der? Hvordan er prisene? Priser på attraksjoner?

 • Reply Marte 22. april 2015 at 17:51

  Hei! Hvor har du kjøpt hårbåndet ditt? 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. april 2015 at 17:55

  Marte: hos Missoni på Dubai Mall 🙂

 • Reply dubai safari 21. august 2017 at 16:41

  If you want something brilliant and unique in Dubai, you should have a plan to visit the Dubai desert

 • Reply desert safari dubai 21. august 2017 at 16:47

  You are looking very nice and happy in Dubai desert.

 • Leave a Reply