Reise

NÅR DU SIER NOE DUMT SÅ SKRIVER JEG DET NED

1. april 2015

Når Wulff og Andersen er på tur oppstår det mange samtaler som er så syke i hodet at vi bør være takknemlig for at vi ikke bærer mikrofon. Noen ganger når vi ler ekstra lenge av oss selv og hverandre resulterer det i et lite notat på iPhonen, så nå har vi samlet sammen noen såkalte «gullkorn» fra turen. Enjoy, og please si at dere er like dumme sammen med bestevennene deres.

*Ligger på solsengen og glor på folk rundt oss*Kristina: Ser du øynene mine gjennom brillene?Ida: Nei.Kristina: Så jeg kan stirre, liksom?

*Ligger og snakker om menn og framtiden og sånt* Ida: Jeg vil være i et forhold hvor jeg har det sånn som jeg har det med deg.Kristina: Vet. Jeg vil være sammen med den mannlige versjonen av deg. 

* Vi begynner å bli nysgjerrige på vakten som står utenfor naborommet tjuefire timer i døgnet*Kristina: Are you a celebrity guard?Vakt: Yes.Ida: We are celebrities too!Vakt: I will stand outside your door as well. *Står utenfor døren vår de to neste dagene*

*Samtale etter å ha spist åtte vårruller på solsengen* Ida: Hmm.. I min familie blir man visst sykt tynn rett etter at man har fått barn. Kristina: Jeg håper jeg får en sulten jævel av en baby.

*På ørkensafari* Mann i ørkenen: Which car do you drive?Kristina: The lobster.

*Ida lærer seg å like croissant*Ida:Tror du jeg kan ta med meg en croissant i hånda?Kristina:Frokosten koster 600 kroner per dag, fyll en pose med croissants om du vil.

*Prøver å unngå en krangel lik vår første krangel i Sri Lanka*Kristina: Jeg orker ikke å dra på ørkensafari hvis det er kameler der. Da begynnner jeg bare å klage og så vil du garantert ikke høre på meg.Ida: Jeg hører jo på deg, bare du ikke bruker resten av turen på et kamel-barnehjem.

* Fotoshoot på kafé*Kristina: Jeg poserte litt feil der. Trodde jeg så tynn ut når jeg satt med halebeinet ut sånn.Ida: Kragebeinet, ja?

* Klar for nye eventyr*Kristina: Jeg blir med, selv om jeg har feber. Ida: Du er en skikkelig kamphund.  

Kristina: Faen, så mye dumt jeg sier. Ønsker meg munnkurv til jul. 

I dag har vi vår siste dag her i Dubai, og jeg må si jeg gleder meg sykt mye til å komme hjem til egen leilighet og egen seng. Jeg er så hjemmekjær at det er litt skremmende, for hvem vil egentlig bytte ut luksusstrand og luksushotell med grå asfalt og en leilighet som er mindre enn hotellrommet? Jaja, det vil hvert fall jeg. 

Har kost meg masse, selv om turen vår ikke ble helt som planlagt. Var så leit og uheldig at Kristina ble så syk som hun ble, men hva kan man gjøre med det. Og her slenger jeg inn min mest brukte emoji – hun damen i rosa genser som holder ut den ene armen og ser spørrende ut. Vi blogges, om det blir fra Dubai eller fra Norge vet jeg ikke ♥

13 Comments

 • Reply Irenglede 1. april 2015 at 09:26

  Morsomt!

 • Reply isabelle h 1. april 2015 at 10:02

  Jeg dør av dere to, dere er så vanvittig herlige 🙂 elsker svaret til kristina på hvilken bil dere kjører.. Haha:) direkte oversatt 😉

 • Reply Bell 1. april 2015 at 10:17

  Kan dere ikke fortelle litt om hvordan dere ble kjent og hvordan dere ble bestevenninner?:)

 • Reply Frida 1. april 2015 at 12:26

  Hei!

  Kan du linke til hotellet dere bodde på?:-)

 • Reply Michael 1. april 2015 at 14:28

  Mange fine gullkorn fra dere to og følger med og likte den

  *Ida lærer seg å like croissant*

  Ida:Tror du jeg kan ta med meg en croissant i hånda?

  Kristina:Frokosten koster 600 kroner per dag, fyll en pose med croissants om du vil.

  Jeg håper du virkelig fylte opp en pose for det ville jeg har gjort når frokosten koster så mye.

 • Reply Cathrine Lyster 1. april 2015 at 16:06

  Ser ut som om dere har kost dere selv om Kristina har vært syk! 🙂 God tur hjem!

 • Reply F 2. april 2015 at 08:03

  Hei!

  Jeg er sånn som deg som setter alenetid høyt, og det er noe av det deiligste jeg vet om. Jeg orker ikke at venner bare skal dukke opp eller bare ringe uten at det er avtalt, fordi det er slitsomt for meg av en eller annen grunn.

  Nå er det slik at jeg føler jeg har mistet alle vennene mine, har kun kontakt med et par av de og jeg har så sykt dårlig samvittighet siden jeg vet det er min skyld, samtidig kan jeg ikke endre på noe som er en del av hvem jeg er for at jeg selv skal klare å ha det bra. Hvis jeg ikke har alenetid føler jeg at jeg mister helt oversikt og at livet mitt bare flyter rundt!

  Har du opplevd lignende med venner? Det er så utrolig vanskelig å få seg nye venner i voksen alder når man bor i en storby med få bekjentskaper. Noen tips?

 • Reply Anonym 2. april 2015 at 13:52

  bahhhh….

 • Reply Ida Wulff 2. april 2015 at 17:35

  Frida: værsågood 🙂 http://www.fairmont.com/palm-dubai/

 • Reply Mh-Ingrid 3. april 2015 at 07:53

  Haha, herlig! Borte bra, hjemme best <3 gleder meg til å komme hjem fra USA nå når jeg leste innlegget ditt!

 • Reply AE 7. april 2015 at 00:01

  ååh, du er så heldig som har en sånn bestevenn som Kristina! Håper at jeg selv finner meg en sånn bv en dag..

 • Reply Christine 8. april 2015 at 20:35

  Haha, så herlig humor dere har 🙂 Kan tenke meg dere har hatt en super tur! Forresten; fant dere ut hvilken kjendis dere bodde vegg i vegg med? Ble litt nysgjerrig hihi 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:05

  Christine: Haha, nei, det fant vi dessverre aldri ut av 🙁

 • Leave a Reply