Uncategorized

IN BED

6. april 2015

Du vet du har vært en sløv blogger når du får mail av en leser som lurer på om du fremdeles lever. Unnskyld så mye for denne latskapen! Det er faktisk ikke det at jeg ikke har hatt tid. Tiden står jo nærmest stille nå i påsken. Jeg har bare havnet i en boble de siste par dagene hvor jeg nesten ikke har sovet (eller i hvert fall sovet på helt feil tidspunkt av døgnet, i går våknet jeg halv ti på kvelden) og nesten ikke har spist, så har jeg liksom bare glemt bort bloggen litt. Men jeg har det bra, altså! Skal komme meg opp av sengen nå, drikke en stor kopp kaffe, spise frokost og jobbe meg gjennom den forsømte mailboksen min. Og så skal jeg redigere video fra Dubai, gleder meg til å vise dere! ♥

11 Comments

 • Reply Isabel Martinez 6. april 2015 at 10:24

  Så utrolig fin blogg du har! Stå på videre! Jeg hadde blitt veldig glad for en kommentar tilbake på min blogg, det hadde jeg satt kjempe stor pris på! Ha en fin dag!

 • Reply xoeponaxo 6. april 2015 at 10:30

  Good morning Sunshine 🙂

  Ha en fin dag!

 • Reply Ida Wulff 6. april 2015 at 10:35

  xoeponaxo: takk det samme! 🙂

 • Reply Anine 6. april 2015 at 10:44

  Nå ble jeg glad, endelig var det livstegn fra fine Ida! 🙂

  Håper du har hatt en fin påske, og ha en fin dag!

 • Reply Ida Wulff 6. april 2015 at 10:54

  Anine: åå <3 fin dag til deg også! klem

 • Reply Victoria 6. april 2015 at 10:59

  Sykeste at de faktisk sender deg mail og spør om du lever.. De kunne bare prøvd å spurt meg hvis jeg blogget! Haha

 • Reply Line 6. april 2015 at 11:09

  Hei Ida, ble det noe innkjøp på deg i Dubai? også lurte jeg på om du skal til Gran Canaria i år? Liker så godt innleggene derfra

 • Reply Ida Wulff 6. april 2015 at 12:48

  Line: hei 🙂 kjøpte ikke så mye mer enn undertøy, treningstøy og joggesko i Dubai. Har veldig lyst å ta en uke på GC i løpet av sommeren, men får se! Klem

 • Reply Madeleine 6. april 2015 at 14:59

  ha en fin dag =)

 • Reply Cathrine Lyster 6. april 2015 at 17:39

  Spennende med den videoen:) Gleder meg!

 • Reply Jenny 7. april 2015 at 02:11

  Kristina er vanskelig på sin blogg. Du er ikke vanskelig, men snill. Snillt mennesket.

 • Leave a Reply