Hverdagsliv

RABATT PÅ MAST-FAVORITTENE

6. april 2015

Annonse

Det beste med at jeg begynner å få ganske langt og tykt hår igjen, syns jeg er å ordne meg fin på håret. Ikke bare dra det opp i en hestehale for å få det ut av veien. Nå har jeg eksperimentert litt med MAST-krølltengene, som jeg faktisk har hatt i flere år nå. Å få krøllene/bølgene til å se naturlig ut er det aller viktigste når man krøller håret, for hvem vil vel se ut som en prom queen med nykrøllet parykk? 

I dag har jeg først krøllet håret med MAST vol 1, deretter glattet det ut og krøllet det igjen med MAST vol 2 for å demonstrere forskjellen for dere. Etter å ha surret håret rundt krølltangen, holdt jeg det i nøyaktig 5 sekunder. Jo kortere man holder, desto naturlig føler jeg looken blir. Her er resultatet 🙂 

♥ På de to øverste bildene har jeg brukt MAST vol 1

Vol 1 anbefaler jeg virkelig til alle dere med langt og tykt hår som aldri lystrer på krølltenger. Krøll håret med denne, og krøllene vil sitte helt til du enten vasker håret eller til du glatter det ut med glattetang. Jeg har jo ikke dette problemet selv, håret mitt står rett til værs bare man ser på det. Men syns den kan være veldig fin på min hårtype også, så lenge man rufser det litt til eller grer i det. Jeg valgte å ikke gre det ut i dag, men det gir i hvertfall noe som ligner på «englehår», masse volum! 

♥ På disse to bildene har jeg brukt MAST vol 2, og den må jeg si er favoritten til mitt hår. 

På det øverste bildet har jeg akkurat bølget håret med Vol 2, mens på det nederste har jeg børstet det og rufset det sånn jeg ville gått ut døra. Syns den gir et så utrolig fint og naturlig resultat. Jeg har ikke brukt noen annen krølltang etter at jeg fikk denne for noe som kjennes som evigheter siden ♥

For å gjøre krøllingen av håret skånsomt, raskt og enkelt har jeg noen faste produkter jeg bruker. Det er selvfølgelig ikke et must å ha akkurat disse produktene, men jeg vil uansett anbefale å ha en varmebeskyttende spray og klyper til å sette opp håret som er ferdig krøllet. Her er produktene jeg bruker: 

♥1. Varmebeskyttende spray som lukter syyykt godt ♥2. Hårklyper fra MAST som gjør det lett å holde orden mens man krøller (eller glatter) ♥3. Den prisvinnende hårbørsten fra MAST, laget med naturhår og skader ikke håret ♥4. Krølltangen MAST vol 1 som lager krøller og gir håret masse volum ♥5. Krølltangen MAST vol 2 som lager naturlige, glamorøse bølger i håret. ♥6. Hårspray fra GB som gir godt hold uten å gjøre håret stivt. Finnes også i strong for de som trenger enda mer hold. 

Hvis det er noen av dere som fremdeles ikke har krølltang fra MAST, får dere nå 20% på dem hos Makestyle. Bruk rabattkoden wulff20, og 20% blir trukket fra i kassen. Rabattkoden varer i en uke! 🙂 

24 Comments

 • Reply lixil 6. april 2015 at 17:07

  Vakker 🙂

  Jeg lurer på om du kan si noe om kameraet ditt, nå som du kanskje har blitt litt bedre kjent med det? Og litt om hvaslags objektiv du bruker osv? Når du laget innlegg om det sist sa du at du ikke var blitt helt venn med det enda, men jeg ser jo at bildene er veldig fine 🙂

 • Reply Birgitte 6. april 2015 at 17:28

  Jeg har akkurat bestilt meg tur til Dubai i sommer og leste at det er 25 års aldersgrense på alkohol? Stemmer dette, for du var vel ute da dere var i Dubai? 😀

 • Reply Cathrine Lyster 6. april 2015 at 17:31

  Super lyst på Mast Volum 2! Må gå i tenke boksen:)

 • Reply Jenny 6. april 2015 at 18:19

  Hei! Retter du håret ditt før du krøller det, eller føner du det bare før du begynner? 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. april 2015 at 19:34

  Jenny: hei 🙂 pleide å rette det før, men det har jeg sluttet med. Syns ikke det trengs!

 • Reply Ida Wulff 6. april 2015 at 19:35

  Birgitte: hei! 🙂 aldri blitt spurt om leg i Dubai.

 • Reply Ida Wulff 6. april 2015 at 19:35

  lixil: hei! 🙂 ja, det skal jeg få laget!

 • Reply Celine 6. april 2015 at 20:32

  Hvordan mat spiser du å 5:2 dietten? altså hva spiser du til frokost, lunjs og middag ?:)

  Går på dietten jeg å, og syntes det er innteresant å se hva andre spiser 🙂

 • Reply Ine 6. april 2015 at 21:33

  Hei 🙂 litt off topic, men jeg lurer på om du fortsatt får injisert restylane? Om du ikke har det, hvorfor du eventuelt stoppet? Ren nysgjerrighet for min egen del, da jeg selv vurdrerer det 🙂

 • Reply Anni 6. april 2015 at 22:18

  Veldig fine krøller med begge to 🙂 jeg sliter veldig med hvordan jeg skal holde krølljernet, særlig bak på hodet og hvor mye hår jeg skal surre opp hver gang, kanskje du kan ta noen bilder når du krøller det også, Ida?

  Birgitte jeg tror det er 21 år grense Dubai, i alle fall stått det på de stedene der jeg har sett det står noe om alder og alkohol.

 • Reply christina 6. april 2015 at 22:36

  Gleder meg til en mast volum 2 i posten de nærmeste dagene 😀 weeee

 • Reply Janne 6. april 2015 at 22:45

  Så fint sminket😊kunne du kanskje laget et innlegg med hvilke produkter du bruker nå?😊

 • Reply Ida Wulff 7. april 2015 at 02:39

  christina: håper du blir fornøyd! 😀

 • Reply Ida Wulff 7. april 2015 at 02:40

  Anni: et tips er å sette en høy hestehale mitt på hodet, og krølle håret mens det ligger der. Veldig enkelt og greit! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. april 2015 at 02:41

  Ine: hei 🙂 det hender at jeg gjør det en sjelden gang. Ikke noe spesielt synlig, bare en liten slant for min egen del.

 • Reply Louise 7. april 2015 at 10:01

  Hei vakre Ida! Jeg har langt (ned til korsryggen) og veldig tykt hår. Vil nummer 2 fungere dårligere i mitt hår enn nummer 1? 🙂 eller er nummer 1 «skreddesydd» til oss med langt hår? Klem!

 • Reply S 7. april 2015 at 12:21

  Synes aldri det ser naturlig ut med krølltang, tuppene blir veldig rare.

  Du burde krølle med rettetang! Det blir helt amazing når du først får det til, og da kan du lage forskjellige typer krøller med bare et redskap.. Selv liker jeg korkettekkere som er litt «slappe» da beholder jeg det lange håret mitt samtidig som det ser ut som naturlige krøller/mye fall.

  Se på et par youtubefilmer og prøv deg frem, tror jeg fikk det til på femte forsøk (ikke femte krøll, men femte time..kanskje). Men, du blir ikke skuffet når det går :):)

 • Reply Marit 7. april 2015 at 14:44

  Hei! Du må la være å svare om du ikke vil, men av ren nysgjerrighet har jeg tenkt de siste dagene på hvor «Marie Amanda» har gjort av seg? Jeg husker jeg leste bloggen hennes en periode hvor den var søt og fin, men den snudde seg kanskje mot det destruktive en periode – og deretter ble hun borte. Hva skjedde? :p

 • Reply Ida Wulff 7. april 2015 at 15:04

  Marit: hei 🙂 lurte faktisk på det samme her om dagen, men jeg aner ikke om hun lever en gang.. Ikke sett eller hørt noe til henne på sikkert 5 år.

 • Reply Natalie 7. april 2015 at 16:07

  Holder krøllene like lenge med Mast 2 som med Mast 1? Jeg har nemlig så «fint» hår, det holder aldri på krøller, jeg har prøvd alt 🙁

 • Reply Ida Wulff 7. april 2015 at 16:18

  Natalie: hvis håret ditt ikke holder ville jeg anbefalt Mast 1 over Mast 2 🙂 Hvis du ønsker å ha Mast 2, bør du hvert fall kjøpe hårsprayen strong fra GB, da er det større sjans for at det holder!

 • Reply Ida Wulff 7. april 2015 at 16:19

  Louise: vet ikke om den er skreddersydd til langt hår akkurat, men jeg føler i hvert fall at når jeg har hatt laaaange extensions, så blir det veldig slappe og tunge krøller med MAST 2. Mens krøllene som MAST 1 lager nesten ikke vil slippe taket igjen 🙂

 • Reply Andrea Olivia 8. april 2015 at 09:27

  Åh! Har ventet på en rabattkode nå! Gleder meg masse til vol. 2 kommer hjem til meg ila noen dager! Har du noen tips til hvordan krøllene skal holde bedre? Håret mitt holder ikke på noe, men tenkte jeg skulle prøve MAST siden jeg har hørt så mye bra 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:12

  Andrea Olivia: hurraa, håper du blir fornøyd! 🙂 Et tips kan være å ikke krølle helt nyvasket hår. Bedre hold i et hår som har fått en dag på seg. Kan også anbefale styling sprayen fra GB i strong – håret blir ganske stivt av den, meeeen det holder!

 • Leave a Reply