Reise

THE PICTURES THAT NEVER MADE THE BLOG

7. april 2015

Overskriften taler vel for seg selv. Når man er på tur går det gjerne litt i ett, så det er jo ikke alt man får vist og fortalt om på bloggen. Kjenner at jeg savner stranden utenfor hotellet allerede, å bare ligge der og slappe av og le.

For de som har spurt, så bodde vi på Fairmont The Palm. Det er ikke sponset og vi har ikke fått rabatt, for de som har spurt om det også. Med tanke på stranden og omgivelsene vil jeg absolutt anbefale hotellet videre. Men med tanke på prisene ville jeg nok ikke anbefalt det med mindre du har planer om å la Frøken Visa svi en smule. Èn ting er jo at det er dyrt å booke rom på hotellet, men å leve der er også veldig dyrt. For å gi noen eksempler, så kostet en Cola-boks på stranden 47 kroner, og internett kostet 200 norske kroner per døgn. I Dubai er det ikke sånn at man bare går seg en tur til butikken, så spesielt når man bor ute på palmen blir man litt stuck og kjøper kanskje mer på hotellet enn man ville gjort ellers. Men feriefølelse får man absolutt ute på The Palm! ♥

I dag har jeg droppet første skoledag. Ikke verdens beste start etter ferien, men jeg føler meg så utmattet, noe jeg overhodet ikke har grunn til å gjøre. Har vel å gjøre med at jeg ikke får i meg noe særlig mat, men jeg satser på at jeg ikke er syk og bare er matlei og sofagris etter ferien. I morgen er det på’n for fullt. EKSAMENSPERIODE, GO!!

31 Comments

 • Reply Tonje 7. april 2015 at 17:13

  Ser helt fantastisk ut!

  Er det lenge siden du kjøpte Nike skoene? Hvilken type er de? 🙂

 • Reply Josefine Fevang 7. april 2015 at 18:20

  Det ser ut som dere har hat en fantastisk tur. Og jeg har sakt at jeg aldri vil til Dubai. Men nå vurderer jeg sterkt og reise ditt egentlig.

 • Reply Ellen Marie D. K. Næss 7. april 2015 at 18:43

  Vil du lage et innlegg med en reiseguide til Dubai? Altså likt innlegget om Polen-Warszawa? 🙂 Du er så flink til det!

 • Reply maya 7. april 2015 at 18:57

  Mange kule bilder 🙂 Har du hentet inspirasjon fra Andrea Badendyck sitt siste innlegg? 🙂

 • Reply Cathrine Lyster 7. april 2015 at 19:14

  Fine bilder! 🙂

 • Reply M 7. april 2015 at 20:05

  Hvor er tightsen fra??

 • Reply Thea 7. april 2015 at 20:18

  Lykke til! 🙂 Nå er det bare to måneder til semesteret er over, og selv om jeg gleder meg til bacheloren er levert blir jeg helt svett av å tenke på alt arbeidet som ligger foran meg :/ Håper forberedelsene dine går fint!

 • Reply Madeleine 7. april 2015 at 20:23

  utrolig fine bilder da =) Ser utrolig fint ut der =) ha en fin kveld =)

 • Reply Iselinn Andersen 7. april 2015 at 21:10

  Åh herregud dette så helt fantastisk ut. Misunner deg virkelig den turen der, altså!

 • Reply a 7. april 2015 at 22:16

  bilde 3 – tommel opp.. pen du er 🙂

 • Reply Trine 8. april 2015 at 00:57

  Ida!! De Nike skoene er det fineste jeg har sett! Hvor får man tak i de? Evt hva heter de?:-D

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 08:15

  Thea: takk det samme! <3

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 08:16

  M: Röhnisch, fått fra BuyHelse.no 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 08:18

  maya: nei 🙂

 • Reply Maria 8. april 2015 at 08:18

  Hei! Kunne du skrevet et innlegg med anbefalinger av steder i Dubai? Skal dit selv på fredag 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 08:19

  Ellen Marie D. K. Næss: hei 🙂 tror dessverre ikke det kommer noen guide 🙁 siden min reisepartner var syk, spiste vi nesten kun på hotellet og var ikke så mange steder bortsett fra dem som er nevnt på bloggen.

 • Reply Nora 8. april 2015 at 08:23

  Så pen du er =)

 • Reply Charlotte 8. april 2015 at 10:35

  Ser ut som dere har hatt en veldig fin tur!! Håper du føler deg bedre snart <3

 • Reply Kathrine 8. april 2015 at 11:07

  Hei Ida! Kan jeg spørre hvor de superfine Nike-skoene du har på disse bildene er fra? På jakt etter et par nye joggiser, og disse var midt i blinken 🙂

 • Reply Vigdis 8. april 2015 at 20:32

  åå, nikeskoene! Hvor er de fra? Så fin og fresh farge 😀

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:10

  Kathrine: Kjøpte dem på Nike Store i Dubai, litt usikker på hva modellen heter for jeg har lite peil på joggesko, men det står «Lunarlon» på den ene siden, «Dynamic Support» på den andre siden, og inni skoen står det «Running Stable Ride Soft». Håper det var til hjelp! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:11

  Vigdis: Kjøpte dem på Nike Store i Dubai, litt usikker på hva modellen heter for jeg har lite peil på joggesko, men det står «Lunarlon» på den ene siden, «Dynamic Support» på den andre siden, og inni skoen står det «Running Stable Ride Soft». Håper det var til hjelp! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:12

  Nora: tusen takk, så hyggelig at du syns det <3

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:12

  Trine: Kjøpte dem på Nike Store i Dubai, litt usikker på hva modellen heter for jeg har lite peil på joggesko, men det står «Lunarlon» på den ene siden, «Dynamic Support» på den andre siden, og inni skoen står det «Running Stable Ride Soft». Håper det var til hjelp! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:12

  Tonje: Kjøpte dem på Nike Store i Dubai, litt usikker på hva modellen heter for jeg har lite peil på joggesko, men det står «Lunarlon» på den ene siden, «Dynamic Support» på den andre siden, og inni skoen står det «Running Stable Ride Soft». Håper det var til hjelp! 🙂

 • Reply Kathrine 8. april 2015 at 21:30

  Takk for svar Ida! 🙂 Jeg fant de på sportamore.no (eller hvordan det skrives), og måtte selvfølgelig klikke de hjem i postkassen! 😉 Ha en fortsatt fin kveld! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:30

  Kathrine: så bra du fant dem! 🙂 Samme til deg!

 • Reply Ingrid 8. april 2015 at 21:52

  Ang kommentar på bloggen, skjønner jeg godt! Blir bra uansett 🙂 Jeg storkoser meg ja, men vær glad du slipper skolearbeidet! Hehe. Så koselige bilder fra Dubai, kan ikke tro det kostet 47 kr for en skarve cola bare….! Vilt. Gleder meg til video, og ha en super uke videre 🙂

 • Reply Tanya 8. april 2015 at 23:14

  Kjempefine bilder, har så lyst til å oppleve Dubai. Jeg har kun mellomlandet der da jeg reiste til Thailand 🙂

 • Reply Line 15. april 2015 at 11:40

  Hvilket kamera bruker du? 🙂

 • Reply KaariineeMK 16. april 2015 at 11:00

  Dæven nå ble jeg sjalu! Dubai ser amazing ut 😀

 • Leave a Reply