Uncategorized

HEADLIGHTS

8. april 2015

Det er så kjedelig å knipse et bilde hjemme hos seg selv, og oppdage at det ser ut som om bildet er hentet ut fra en interiørblogg man overhodet ikke liker. Jeg har herved bestemt meg for å pusse opp hjemme. Male. Kjøpe noen nye møbler. Ommøblere litt. 

Uansett, da. Bildet tok jeg fordi jeg har kjøpt ny busk igjen, og grønne busker gjør meg glad. Når jeg har gitt leiligheten min en makeover skal jeg ha så mange grønne busker at folk lurer på om de har gått feil når de kommer på besøk. 

I skrivende øyeblikk sitter jeg på toget, på vei til skolen. Først jobbe med gruppeeksamen, så forelesning, så jobbe med gruppeeksamen igjen. Kjenner jeg er bitter over denne eksamenen, altså. For det første har jeg fremdeles ikke skjønt faget, det er et tullete fag. For det andre, så skal skolen kutte ut faget når vi er ferdig med det . fordi det er et tullete fag. Hva gir du meg! Trodde jeg var sent ute med å starte studiene, men jeg kunne fint ventet et år til. 

Vel vel. Jeg har prøvd å skru på optimisten i meg, og startet som vanlig dagen med kaffe og musikk. Fant en ny sang som jeg tenkte jeg skulle dele med dere! Ha en fin dag, da 🙂 

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply isabel martinez 8. april 2015 at 11:42

  Fin blogg! Kommenter gjerne min også! Ha en fin dag videre, og stå på! Klem fra meg

 • Reply Thea 8. april 2015 at 11:56

  Hvilket fag er det snakk om? Ser vi har mye likt pensum, så det er mye mulig vi har hatt noe lignende. Kan i så fall sende deg noen tips 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 8. april 2015 at 12:07

  Syns du har det fint, jeg! Men blir nok minst like fint etterpå 🙂

 • Reply Linn Therese 8. april 2015 at 12:38

  Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

  Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

  Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

  http://linntheresedagsland.no/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

 • Reply Malin 8. april 2015 at 12:58

  Hva heter faget? 🙂

 • Reply Andrea W 8. april 2015 at 13:35

  Har du fortsatt samarbeid med Plan B? Altså har du fortsatt et fadderbarn?

 • Reply Cathrine Lyster 8. april 2015 at 13:44

  Fin «busk»! Hehe

  Hjelper veldig å friste opp hjemme med enten blomster eller andre planter:)

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 14:18

  Thea: Det er medier, kultur og samfunn! Gaaah!

 • Reply Molly 8. april 2015 at 15:01

  Tenkte å dele noen sangtips, ettersom denne norske damen er fantastisk flink og jeg tror du kommer til å like det:

  Emilie Nicolas med «let you out» og «Nobody knows» – Sistnevnte er super chille-sang 🙂 Håper du liker dem. Ha en fin resterende uke

 • Reply Thea 8. april 2015 at 16:08

  Hva slags forandringer vil du gjøre? Blir så nysgjerrig på sånt! Er på major boligjakt om dagen også, klarer ikke tenke på noe annet enn sofaer haha. Og jeg har ikke kjøpt engang!

  Masse lykke til med gruppeeksamen! 🙂

 • Reply Hilde 8. april 2015 at 16:34

  Si i fra hvis du selger Kahler-vasen i gull da! Hilsen håpefull, haahah

 • Reply Thea 8. april 2015 at 18:03

  Det har vi dessverre (eller skal jeg si heldigvis, etter at jeg googlet emnebeskrivelsen) ikke hatt… Virket ikke som et særlig hyggelig fag 🙁 Føler med deg!

 • Reply FairHair 8. april 2015 at 18:24

  Sjekk ut: http://www.fairhair.no/

  Gode priser på Tape-hair extensions

 • Reply Veronica Reime 8. april 2015 at 21:00

  Det er alltid gøy med oppussing om våren, holder selv på å flytte inn i ny leilighet. Men synes du har det veldig fint hos deg da 😉

  Takk for sangtips, den skal inn på listen og spilles i bilen på vei til skolen! Beste starten på dagen er good feeling sanger i bilen <3

  Ha en fin kveld!

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:05

  Veronica C. Reime: Lykke til med ny leilighet, det er jo sååå gøy!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:06

  Thea: hehe, det er dritkjedelig! Men takk for at du ville hjelpe meg uansett <3

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:06

  Hilde: hehe, skal (aldri) si i fra! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:07

  Thea: Jeg vil male veggene mine lysere, de er på en måte litt kremgå nå. Har lyst på en hvitere farge. Og så har jeg lyst på rundt spisebord framfor langt, og så vil jeg bytte ut det grå sofatrekket mitt med et lyst. Jeg har denne sofaen fra IKEA. Veldig fornøyd, men det koster meg hele 6000 å bytte trekk på alle delene… 🙂

  http://www.ikea.com/no/no/catalog/categories/series/22178/

  Lykke til på boligjakt!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:08

  Molly: Takk for tips! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:08

  Andrea W: Du tenker sikkert på Plan Norge! Har ikke noe fast samarbeid med dem utenom den turen jeg var på for leenge siden. Akkurat nå er jeg fast giver til Kirkens Nødhjelp, men ikke til Plan Norge 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 21:09

  Malin: Medier, kultur og samfunn 🙂

 • Reply Linn 8. april 2015 at 22:03

  For en fin busk!haha..hvordan busk er det?:p

  Er så møkk lei trollhassel nå,men vil ha noe litt større enn en liten blomst i kahler vasen!

 • Reply Ida Wulff 8. april 2015 at 23:46

  Linn: jeg aner faktisk ikke hva den heter, men den drysser mye! 🙂

 • Reply Kathrine 10. april 2015 at 16:15

  Hei Ida! Hvor har du kjpt det fine bildet ditt? 🙂 Håper du svarer! Hilsen ei som pusser opp og vil bestille bildet NÅ 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. april 2015 at 17:15

  Kathrine: hei! 🙂 det er fra limitedart.com – som du kanskje kan se ut i fra navnet kan jeg ikke garantere at det er flere igjen av akkurat dette bildet, men krysser fingrene for deg!

 • Reply malin 11. april 2015 at 17:20

  Hei hvor har du kjøpt den nydelige blomsterkrokken? 😀

 • Reply Ida Wulff 11. april 2015 at 18:36

  malin: på Lune Hjem, men den finnes ikke i gull lengre 🙁

 • Leave a Reply