Hverdagsliv

SOMMERGLØD PÅ BOKS

8. april 2015

Annonse 

Husker dere at jeg skrev om Betakaroten fra Good For Me før jeg reiste til Dubai? Vel, jeg har vært «flink» og tatt kapslene hver eneste dag, og jeg er kjempefornøyd med den gylne brunfargen jeg har fått. Jeg har aldri vært en som blir helt sjokoladebrun, men når jeg tar betakaroten får jeg mye mer farge enn hvis jeg ikke gjør det. 

Nå er jo ikke brunfargen det aller viktigste med Betakaroten da, men jeg kan jo ikke nekte for at jeg føler meg mye mer fresh med litt farge. Jeg er veldig forsiktig med solen fordi jeg er redd for å bli solbrent, få flere føflekker og til slutt ende opp med hudkreft. Så jeg soler blant annet ikke ansiktet mitt, men merker at det også har fått litt farge selv om det for det meste har vært i skyggen. Den største fordelen med betakaroten er at man er mye mindre utsatt for soleksem og solbrenthet, og det er en forskjell jeg virkelig har merket. En av dagene sovnet jeg på solsengen med nesen i en bok, og da jeg våknet varm som en kokeplate, slapp jeg unna med litt rødfarge på brystet som var borte dagen etter.

Som leser av min blogg, får du nå tilbud på Betakaroten fra Good For Me. I stedet for å betale 249 kroner, får du nå første levering for kun 99 kroner. 

Tilbudet får du HER 🙂 

Når jeg har skrevet om dette produktet tidligere, har jeg fått spørsmål om bindingstid og abonnement osv, så tenkte å svare på det her til alle som lurer. Det er ikke bindingstid på levering av Betakaroten fra Good For Me. Hvis du ikke ønsker å motta mer etter at du har fått den første pakken, er det bare å si i fra til kundeservice. 

Og når vi først er inne på det å sole seg og ta vare på huden; husk at du ikke kan poppe en Betakaroten, legge deg på solsengen og tro at alt er i sin skjønneste orden. Du må selvfølgelig smøre deg med solkrem, men det skjønner vel de fleste. Ha solvett, og bruk høy faktor – spesielt i ansiktet 🙂 

35 Comments

 • Reply Isabel Martinez 8. april 2015 at 21:31

  Hei! Jeg må bare si at du har en så utrolig fin blogg! Wow! Stå på videre! Jeg hadde blitt veldig glad hvis du kommenterte min blogg også! Ha en fin kveld videre, og kos deg masse! Klem

 • Reply Madeleine 8. april 2015 at 21:46

  herlig da ^^ ha en fin kveld =)

 • Reply Latte&Lullabies 8. april 2015 at 21:52

  Synes brunfargen du hadde nå var veldig fin 🙂

 • Reply Ragnhild 8. april 2015 at 22:08

  Husk at astmatikere og røykere skal ikke bruke disse.

 • Reply mark 8. april 2015 at 23:26

  wow! you look amazing! your tan is awesome and that beta carotene is doing a fantastic job! wow!

 • Reply Silje 9. april 2015 at 08:20

  Har hatt lyst til å bestille disse for sliter ofte med soleksem om sommeren. men har lest at røykere ikke skal bruke betakaroten da det kan øke risiko for kreft. Vet du om dette også gjelder når man snuser?

 • Reply NAthalie 9. april 2015 at 08:36

  Så fin du er! Jeg skjønner ikke at du og den selvutnevnte divaen «Lady KA» kommer overens.. Du virker mye mer nede på jorda 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. april 2015 at 09:42

  Silje: hei 🙂 jeg har hørt det samme. Men ikke om snus, og jeg snuser selv så det tror jeg ikke.

 • Reply Monica 9. april 2015 at 10:11

  Hei. hvor lang tid tok det før du begynte å få farge?

 • Reply Tonje 9. april 2015 at 10:52

  Tok betakaroten sommeren i fjor, og slapp også unna soleksemen som jeg har slitt litt med tidligere! Du har en veldig fin brunfarge 🙂

  Er du fornøyd med de nike lunarglide’ene? Vurderer kjøpe de selv..

 • Reply Anonym 9. april 2015 at 14:14

  Håret ditt har blitt så vakkert den siste tiden! Hva er hemmelighten?

 • Reply Therese 9. april 2015 at 15:41

  Hvorfor trekker du ikke en vinner i Catfishkonkurransen? 🙂

 • Reply Sara 9. april 2015 at 17:01

  For høyt inntak av betakaroten kan blant annet virke negativt på lungevevet og røykere bør derfor ikke ta betakaroten som kosttilskudd (dobbel risiko for lungekreft/kols/ol). Vitenskapskomiteen for mattrygghet foreslår en øvre grense på 4 mg betakaroten om dagen, og siden dette kosttilskuddet kun har 3 mg per kapsel bør det være trygt (noen kosttilskudd har opp til 9 mg/kapsel). Snus har iallefall ingen påvirkning i følge denne artiklen.

  http://www.nrk.no/livsstil/vil-stramme-inn-reglene-for-betakaroten-1.12264975

 • Reply Khris 9. april 2015 at 17:52

  Slutt å vær så nydelig <3 <3 <3

 • Reply Cecilie Bang 9. april 2015 at 17:54

  Ser dejligt ud :)!

  http://energitanker.bloggerspoint.dk

 • Reply Ida Wulff 9. april 2015 at 19:46

  Anonym: så hyggelig at du syns det 🙂 Jeg har begynt å ta Hair Care-tabletter som gjør at det vokser fortere, sluttet med extensions og i tillegg striper jeg i stedet for å farge håret.

 • Reply Ida Wulff 9. april 2015 at 19:46

  Tonje: ja, superfornøyd med dem! 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. april 2015 at 19:47

  Monica: Får jo farge med en gang, men det er vel normalt når man er et varmt sted 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. april 2015 at 19:47

  NAthalie: hvem vet, kanskje det er jeg som er divaen av oss to?

 • Reply eline 9. april 2015 at 23:43

  hvis man bestiller en, abonnerer man automatisk på det da? 😮 hvordan stopper jeg det eventuelt da?

 • Reply Ida Wulff 10. april 2015 at 13:34

  eline: ja, da får du tilsendt løpende. Hvis du ikke vil det, sender du bare mail til kundeservice 🙂

 • Reply Emma 10. april 2015 at 17:17

  Hei 🙂

  Hvor er den grønne kimoen din fra?:)

 • Reply Ida Wulff 10. april 2015 at 17:32

  Emma: hei 🙂 den er fra Victorias Secret!

 • Reply Anonym 12. april 2015 at 17:44

  Jeg skal til syden 18. Juni. Når burde jeg begynne å ta tablettene?:)

 • Reply Anonym 13. april 2015 at 22:40

  Hvor mange kapsler er det?

 • Reply Anonym 17. april 2015 at 19:25

  De tablettene der er helt fantastiske, trodde først ikke på dem, men nå har jeg vært i solarium to ganger og jeg har aldri før blitt så brun som nå. Og jeg kunne faktisk ikke ta solarium før, jeg har så hissig sol eksem at det blir eksem selv i solarium, men med disse tablettene fungerer det plutselig jeg er så glad, kanskje jeg endelig kan bli litt sommerbrun igjen. Jeg anbefaler dem nå til alle, både venniner og familie, og jeg tror samtlige som har startet med tablettene er super happy.

 • Reply Ida Wulff 17. april 2015 at 21:35

  Anonym: så gøy å høre!! 🙂 klem

 • Reply IKKE BESTILL fra good for me 20. april 2015 at 02:10

  Good for me driver ELENDIG service. Får ingen svar fra dem når jeg sender melding. Får beskjed om at de skal ta kontakt innen 24 timer, men det tar gjerne opptil 15-20 DAGER før jeg får svar, hvis jeg får det i det hele tatt. De ignorerer meldinger og sender meg bare flere og flere bokser, selvom jeg har avsluttet abonomentet og de har tilåmed bekreftet det. Når regningen kommer DA svarer dem.

  ALDRI BESTILL FRA GOOD FOR ME, med mindre du ønsker elendig kundeservice.

 • Reply Marianne 21. april 2015 at 10:33

  Hei Ida 🙂

  Jeg har akkurat kjøpt dem selv, sliter med soleksem og blir fort brent slik som deg.

  Følger du «bruksanvisningen» og tar kun én per dag, eller øker du inntaket?

  klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. april 2015 at 16:55

  Marianne: Hei 🙂 Jeg følger bruksanvisningen, men «off the record» så tar jeg to om dagen uken før jeg skal reise et sted! Klem

 • Reply Helene S.N. 22. april 2015 at 17:37

  Det er to valg når du skal handle på good for me: betakaroten og betakaroten engangskjøp 4 mnd.

  om jeg trykker på betakaroten engangskjøp 4 mnd da binder jeg meg ikke opp?

  Forstod ikke helt hva den nr 2 vil si… Vet du det? 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 22. april 2015 at 17:55

  Helene S.N.: Hei 🙂 Det andre alternativet kjenner jeg ikke til, så vet ikke noe mer enn hva som står på siden dessverre!

 • Reply Good For Me 29. april 2015 at 13:07

  Heisann!

  Jeg tittet tilfeldigvis om her. Helene: Når du kjøper engangskjøp kjøper du kun en gang og du får i stedet to bokser som til sammen varer i 4 måneder. På vanlig kjøp får du en boks og denne varer i 2 måneder, det er heller ikke bindingstid her, men om du ikke gir beskjed innen 6 uker fra varen sendes, sender vi automatisk ut en ny sending, da de aller fleste gjerne bruker produktene over litt tid:)

  Er det flere spørsmål, kan vi kontaktes på kundeservice@goodforme.no

 • Reply Maiken 13. mai 2015 at 17:21

  Hei:) har litt problemer med å svelge tabeletter.. Er de glatte å lett å svelge?:) takk på forhånd.

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2015 at 11:46

  Maiken: ja, de er glatte og ikke spesielt store, null problem å svelge syns jeg 🙂

 • Leave a Reply