Uncategorized

SOLBRILLER INNE

9. april 2015

Å kunne gå hjemmefra om morgenen i strålende solskinn. Å kunne komme hjem klokken halv ni på kvelden og se at det fremdeles ikke er helt mørkt ute. Dere ANER ikke hvor glad det gjør meg. Eller kanskje aner dere, for jeg regner med at jeg ikke er den eneste som følte at en stor stein falt ned fra skuldrene mine den dagen det skjedde. Den årlige vintertristheten (vinterdepresjon føles som et sterkt ord å bruke, for jeg har ikke hatt det så ille denne vinteren) har endelig sluppet taket, og det kan nesten sammenlignes med følelsen jeg hadde da jeg var liten og gikk på rulleskøyter på gammel, dårlig asfalt, for så å rulle ut på helt ny, myk asfalt. Bare mentalt. Eller var det verdens teiteste metafor? Uansett. Alt blir enklere, til og med å gå ut om morgenen og tenke at man har en litt slitsom dag foran seg ♥

Tok kanskje solen og den blå himmelen litt for seriøst da jeg kom hjem fra skolen i stad. Jeg hadde selvfølgelig solbriller på meg, og etter å ha balansert handleposer og pakker fra posten inn i leiligheten, var det siste jeg tenkte på å ta av meg solbrillene. Så jeg ryddet ut av handleposene, fant meg noe å drikke, brettet klærne som hang på tørkestativet og satte meg ned for å betale regninger på Mac’en. Det var et eller annet som irriterte meg hele tiden, som om det var litt mørkt. Tenkte at jeg sikkert kom til å få vondt i hodet – men neida, speilbildet som møter meg på Mac’en er to store brilleglass. Gira på sommer, much? 

I kveld skal jeg bare ha kosekveld med meg selv, lage pitas og slappe av foran TV’en. Eksamenen jeg har nå er ikke en dans på roser, så det er deilig å ta toget hjem og bare glemme alt om den i noen timer. Men kjenner jeg boken min rett, ligger den vel på sengen min og kliner med den gule tusjen samtidig som jeg skal legge meg i kveld. Og da blir klokka fort to om natten før jeg pælmer narrative analyser, semiotikk og hermeneutikk i veggen og takker for meg. 

Ha en fin kveld, dere 🙂 

15 Comments

 • Reply Julie 9. april 2015 at 20:36

  Har du blitt spurt om å være med på bloggerne? Kunne du tenkt deg det? Hadde vært gøy (for iss vertfall) hehe

 • Reply Cathrine Lyster 9. april 2015 at 21:07

  Ha en fin kveld du også! Deilig med ordentlig vår vær:)

 • Reply Jannicke 9. april 2015 at 21:52

  Rulleskøyter metaforen var veldig treffende, kjente følelsen inni kroppen! Haha 🙂

 • Reply Karoline 10. april 2015 at 00:30

  Haha! Sitter her å ser på Elsas verden. Har du sett det?

  Men hun ligner veldig på deg.

 • Reply Maria 10. april 2015 at 02:31

  http://konghalvor.blogg.no/1427125763_2010_wulff.html

  Hahah 🙈🙊

 • Reply sortfugl 10. april 2015 at 07:35

  Mulig jeg tar feil, men synes å lese at du mente at faget virket litt uhensiktsmessig. Det er rimelig tørt, men noe av det kommer faktisk til nytte seinere – ikke minst åpner det øynene dine for hvordan forskning egentlig foregår!

 • Reply Rikke 10. april 2015 at 09:31

  Ååå, jeg har det helt likt. Er så mye lettere å leve nå! ENDELIG.

 • Reply Elisabeth 10. april 2015 at 11:30

  Haha, nei det var faktisk en veldig passende metafor! Det er som å rulle på mange mil på brostein, og så rett ut på deilig, ny, svart asfalt!!

 • Reply Linda 10. april 2015 at 12:54

  Blir så nysgjerrig på hva fag du tar som du synes er unødvendig? Haha, føler i hvertfall med deg :))

  Ha en fin fredag og en flott helg!

  Jeg ELSKER solen mer enn noe annet om dagen, da jeg er ekstremt påvirket av mørketiden dessverre…

 • Reply Ida Wulff 10. april 2015 at 13:30

  Linda: faget heter medier, kultur og samfunn 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. april 2015 at 13:34

  Karoline: nei, det har jeg aldri sett ;p

 • Reply Ida Wulff 10. april 2015 at 13:35

  Julie: nei, det har jeg ikke. Kunne nok ikke tenkt meg det 🙂

 • Reply Anonym 13. april 2015 at 20:25

  Du som bor alene, kan du vær så snill å lage et blogginnlegg med oppskrifter man kan lage til seg selv? Helst oppskrifter som ikke tar mye tid og krever mye kunnskap #hehe

 • Reply irenglede 16. april 2015 at 10:21

  Er stadig innom bloggen din. Tyder nok på at jeg liker den, det. Så fine bølger du hadde i håret ditt på bildet.

 • Reply Ida Wulff 16. april 2015 at 11:09

  irenglede: så hyggelig at du stikker innom 🙂

 • Leave a Reply