Konkurranser

KONKURRANSE: MISS VEET 2015

12. april 2015

Annonse

For meg handler skjønnhet om de små tingene som får en selv til å føle seg vel. Jeg har gitt opp å prøve å se ut som et glansbilde, eller noe man kan klippe ut fra et glossy magasin. Baksiden av lårene mine vil alltid ha celulitter, jeg vil aldri bli høyere enn akkurat litt for lav, og jeg vil alltid ha fregner og et ti-talls andre småting som heller burde vært litt sånn og sånn. Jeg er veldig stolt av å bli spurt om å være ambassadør for Veet i 2015. Slagordet deres «what beauty feels like to me» handler jo nettopp om det. Hva man kan gjøre for å føle seg vel, i den kroppen og med det utgangspunktet man har. Og så vet dere jo at jeg er en sucker for hjemmespa! 

Hjemmespaet mitt ble komplett da jeg fikk tilsendt Veet sitt nyeste produkt, Spawax. Med det kan jeg rett og slett vokse meg hjemme på nøyaktig samme måte som det gjøres på spa. Det kan nesten ikke bli enklere heller. 

Spawax er en stripless varmvoks, noe som vil si at du kun trenger å smøre voksen på, for så å rive den av. I dag har jeg testet den under armene, og for å være helt ærlig…. Dét var vondt, det! Leggene er null problem, men jeg bannet sikkert fem ganger per armhule. 

Slik gjøres det: 

♥ Sett kontakten i veggen, og legg oppi så mange voksskiver som trengs for området du skal vokse. For armhulene trengs det 1. La voksen smelte i 15-20 minutter.♥ Smør voks på området du skal vokse, og la den stivne. Riv i vei, og lykke til! ♥ Hvor mye voks du trenger osv står nøyere forklart på esken til produktet 🙂  

KONKURRANSE: 

Da jeg var i Dubai fortalte jeg dere om konkurransen Miss Veet 2015. Som ambassadør er en av mine oppgaver å kåre vinnerne av denne konkurransen i Norge. Jeg gleder meg! Vinneren får masse fine og nyttige produkter fra Veet, i tillegg til tittelen som Miss Veet 2015.

Konkurransen går ut på å vise fram «what beauty feels like to me». Dette skal gjøres i en video på Instagram, og allerede der stopper kanskje fantasien hos mange. Så jeg tenkte å gi dere litt inspirasjon til hva dere kan legge ut video av. Beauty, eller skjønnhet som det heter på norsk, er jo så mangt. Hvis jeg skulle deltatt selv, ville jeg tenkt i disse baner; en soloppgang, en solnedgang, nylakkede negler, et nyvasket hår, et ekte smil, en gledesdans, friske blomster på bordet, en blå himmel med sol, svaner på sjøen, en treningsøkt, en løpetur om morgenen, et sminkefritt ansikt, et fint antrekk du gleder deg til å bruke, hvordan du har pyntet deg til fest, mat du spiser for å føle deg vel… Kun fantasien setter grenser, det viktigste er at tanken bak er «what beauty feels like to me». 

Husk å hashtagge videoen din med og

Lykke til i konkurransen! Og lik Veet på Facebook HER hvis du vil ♥

25 Comments

 • Reply Anette 12. april 2015 at 17:18

  Hvor er kimonoen og bhen fra? 🙂

 • Reply bibbi 12. april 2015 at 17:37

  AUCH! Tror jeg står over å vokse armhulene høhø. Kudos til deg!!!

 • Reply Eva 12. april 2015 at 18:09

  hahahaha digger at du har med bilde in-action (også at du faktisk ser så bra ut da), favorittbloggeren leverer som alltid 😀

 • Reply anna 12. april 2015 at 18:11

  kan man kjøpe den i butikken?:) isåfall hvor?

 • Reply Ida Wulff 12. april 2015 at 19:22

  anna: så den hvertfall på Vita.no til 299,- 🙂

 • Reply Ida Wulff 12. april 2015 at 19:23

  Anette: begge deler er fra Victorias Secret 🙂

 • Reply Anonym 12. april 2015 at 19:40

  Flotte bilder!

 • Reply vanskeligereliv.blogg.no 12. april 2015 at 22:55

  Hei,

  Hva slags voksing anser du som best for menn? Hva tror du om Mrveet2016?

 • Reply anna 13. april 2015 at 00:29

  og kan man ta brasiliansk voksing med den? haha:)

 • Reply Ida Wulff 13. april 2015 at 09:26

  anna: det kan du heelt sikkert, selv holder jeg meg til bikinilinjen fordi jeg er en pyse 🙂 Haha!

 • Reply Fairhair.no 13. april 2015 at 15:56

  Ny norsk nettbutikk som selger tape hair extension til gode priser 🙂 Gå inn på http://www.fairhair.no <3

 • Reply Kikki 13. april 2015 at 17:57

  Hvilken modell er BH’en fra VS? 🙂

 • Reply Lola 13. april 2015 at 19:15

  Hahahaha, dere må bare se denne !! Den beste videoen jeg har sett og det fine huset itillegg!

  https://www.youtube.com/watch?v=8M5fiXt-WsQ

 • Reply Anonym 13. april 2015 at 19:44

  Hvilken hudsminke har du brukt her? Veldig fin glød i huden 🙂

 • Reply Mariam 13. april 2015 at 19:48

  Hei. Vis du går tom for de voks kapselene. Hvor kjøper mann nye? Var innom h&m og kjøpte denne spa pakken idag:)

 • Reply Camilla 13. april 2015 at 21:29

  Hei Ida 🙂 Jeg var en av de som vant produkter fra dr hauschka i konkurransen din forrige måned, men har ikke mottatt noe enda. Mulig det bare er de som er treige, men vet du når jeg evt mottar produktene? 🙂 Gleder meg såå til å teste det ut!

 • Reply Ida Wulff 13. april 2015 at 23:44

  Camilla: hei 🙂 du er ikke den eneste som ikke har mottatt, jeg har purret på dem! Klem

 • Reply Hilde 14. april 2015 at 21:16

  Hvillken lipgloss har du på deg på dette bilde? 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. april 2015 at 23:41

  Mariam: Hei 🙂 Man skal kunne kjøpe kapslene der hvor Spawax selges, så i hvert fall at de har påfyll på Vita!

 • Reply Ida Wulff 14. april 2015 at 23:42

  Anonym: her har jeg blandet 3 foundations. Nr 20 og nr 30 fra Dior Forever, og en fra Sensai Fluid foundation 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. april 2015 at 23:43

  Kikki: den heter Dream Angels Multi-way/multioptions 🙂

 • Reply marit 16. april 2015 at 14:41

  Blir det lett rester av voks på området du vokset deg? Og er det vanskelig å få vekk? 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. april 2015 at 17:27

  marit: null gris, voksen fester seg på en måte som en strip, så alt kommer av samtidig 🙂

 • Reply Sofie Fevang 19. april 2015 at 14:20

  alltid like gøy med konkurranser, jeg har meldt meg på.

 • Reply Ida Wulff 19. april 2015 at 14:43

  Sofie Fevang: kjempefin video du hadde lagt ut! 🙂

 • Leave a Reply