Studier

STUDENTLIVET

14. april 2015

Hei og hopp fra under teppet i sofaen med blå ringer rundt øynene. Jeg er så trøtt og lei av eksamen nå, men prøver å se positivt på det hele. Bare to dager til i et lite glassbur som stinker Subway sammen med bøker jeg aldri vil se på igjen. Jeg gleder meg så inderlig mye til gruppeeksamen er over, og jeg kan kaste meg over den virkelige eksamenslesingen og bare forberede meg til de fire 3-timers eksamnene som gjenstår. Og så fant jeg nettopp ut at jeg bare har fire forelesninger igjen av mitt første år som student! Da snakker vi sommerferie fra 26. mai til 17. august, hva er det egentlig å klage over? Aaaah, for en motivasjon ♥

Har ikke så mye å dele med dere om dagen. Tar toget til Oslo, er på forelesning, sitter i glassbur og river meg i håret i en del timer, tar toget hjem, ser Paradise Hotel og spiser en dødskjedelig middag nesten uten næring, legger meg, står opp og gjør det samme. Dere studenter som finner tiden til å drikke øl og være sosiale i tillegg fortjener en medalje. 

18 Comments

 • Reply Ingrid 15. april 2015 at 03:10

  Hahahha, godt jeg ikke er alene om å føle at tiden løper fra meg, konstant, som student.

  Forhåpentligvis så vil det komme oss til gode i fremtiden.

  Det går supert, Ida. Stå på!

  Jeg har to eksamener og tre presentasjoner i løpet av de to neste ukene. Men, etter det så er det jammen ferie 😀

 • Reply Christina 15. april 2015 at 06:42

  Hva med oss som studerer, har barn, jobber 60% OG finner tid til å være litt sosial?! Guuud, gleder meg til man kun har jobb og tenke på… Håper bare ikke jeg går en vegg i møte før den tid!:P

  Lykke til med alle eksamener, går nok like bra som det har gjort hele veien 🙂

 • Reply Madde 15. april 2015 at 08:25

  Kjenner meg igjen ja! Masse lykke til 🙂 ha en fin dag 🙂

 • Reply Krisin 15. april 2015 at 09:43

  Heihei! Jeg bare lurte på hvor du bor og hvor lang tid du kjører tog hver dag?

 • Reply Nicole 15. april 2015 at 09:45

  Lykke til med eksamenene!

  Gleder meg ikke til eksamener til vinteren og neste vår… Jeg driver og tar opp igjen siste året på vgs siden jeg sluttet før jeg var ferdig, så det neste året blir uendelig mye pugging og eksamener på meg.

  Del gjerne tips til hva du gjør for å gjør det bra på skolen/studiene, det regner jeg med mange er interessert i – inkludert meg 😉

 • Reply Hege 15. april 2015 at 09:58

  .. Og de studentene som finner tid til å dra på ferie til Dubai for deretter å planlegge ferie til Bali når du kommer hjem – de fortjener også en gullmedalje. Eller…? Du har det godt du

 • Reply Ida Wulff 15. april 2015 at 10:42

  Hege: ja, jeg har verdens beste liv

 • Reply Ida Wulff 15. april 2015 at 11:05

  Krisin: Hei 🙂 Jeg bor i Tønsberg, og tar tog i 2 timer og 40 minutter hver dag. Altså 1 time og 20 minutter hver vei.

 • Reply Ida Wulff 15. april 2015 at 11:05

  Christina: Lykke til til deg også 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. april 2015 at 11:05

  Ingrid: Masse lykke til!! 🙂

 • Reply Therese 15. april 2015 at 13:00

  Nå sitter jeg ikke med eksamensslit hver dag, men jeg skjønner ikke nødvendigvis de som har tid til all verdens hver ettermiddag, også i tillegg bruker helgene på å farte! Selv pendler jeg Gjøvik- Hamar med buss, og bruker omlag 3 timer om dagen til det. Også BUSS av alle ting… Bussen midt i kl16-rushet fylt med videregående elever som helt egentlig kunne tatt direktebussen, i stedenfor å gjøre slik at jeg risikerer å stå nesten halvparten av turen hjem! Akk, i-landsproblemer!

  Masse lykke til på eksamen – sommerferie fra 26. mai hørtes slettes ikke feil ut!

 • Reply raremary 15. april 2015 at 13:21

  Du skriver så sykt bra! Du er vell kanskje den eneste bloggen jeg går innom og faktisk leser teksten, heh.. Jeg har skrevet et innlegg på bloggen som heter Diagnose: rar. Det handler om å føle seg annerledes i dagens samfunn. Du har sikkert nok å lese, men hvis du har tid. http://raremary.blogg.no/1428665146_diagnose_rar.html

 • Reply Anonym 15. april 2015 at 22:21

  Tenker du å fortsette å bo i Tønsberg neste semester, eller vurderer du å flytte? Du har jo tatt det opp på bloggen et par ganger. Hvordan går pendlingen?

 • Reply Ida Wulff 15. april 2015 at 22:31

  Anonym: vurderer ikke å flytte til Oslo nå 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. april 2015 at 22:32

  Therese: ååå kollektivt altså!!

 • Reply Kristin 15. april 2015 at 23:46

  Lykke til med eksamen 🙂 hva studerer du?

 • Reply Silje 16. april 2015 at 07:58

  Jeg skjønner akkurat hva du mener:) student på MH selv, bare siste året så her er bacheloren i fullt fokus. Men et tips for å klare å være sosial samtidig: slå to fluer i en smekk! 🙂 skal du trene så dra med deg en venninne eller familiemedlem om du trenger familietid, skal du handle mat så spør om ei venninne vil være med: skravletid og handling i ett 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. april 2015 at 10:15

  Kristin: tusen takk 🙂 markedsføring og merkevareledelse

 • Leave a Reply