Ida tipser

EN UPDATE PÅ HÅRPROSJEKTET

17. april 2015

Annonse

Nå skal jeg straks til frisøren, og i den anledning tenkte jeg å gi dere en update på hvordan det går med Hair Care-tilskuddet jeg tar. Må jo nesten gjøre det før etterveksten forsvinner, så dere kan se hvor mye håret har vokst! 

Så først og fremst, her er etterveksten jeg har fått på 45 dager:

Det er ingen tvil på denne jord om at håret mitt vokser fortere nå enn det gjorde før jeg begynte å ta tilskudd for det. 

Den eneste «ulempen» med å bruke produktet er jo at når håret vokser fortere, så må man oftere til frisøren, men nå har jo jeg heldigvis ikke noe i mot en «ørliten» ettervekst av og til. Jeg prøver jo så inderlig å få mitt gamle hår tilbake, og ønsker egentlig bare tykkelsen jeg hadde på håret før, samt min egen hårfarge med lyse striper i. Jeg er godt på vei, har snart kommet helt ned til ørene som dere sikkert ser! 

For de som ikke fikk med seg mitt forrige innlegg om Hair Care, så kan jeg jo fortelle at det er et kosttilskudd som har som hensikt å få det beste ut av ditt eget hår. Produktet består av ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber, og disse ingrediensene sørger for at det nye håret som kommer ut på hodet ditt er sunt og sterkt. Man tar to tabletter om dagen, og selv merket jeg endringer etter en måneds tid. Jeg har også tvunget produktet på en venninne som mistet mye hår etter å ha fått barn, så jeg er spent på å høre om hun har merket noen forskjell 🙂 

Nå får mine lesere tilbud på Hair Care, og dere får hele 40% rabatt. Da vil prisen være 149,- i stedet for 249,-. Kan bestilles HER 🙂 

Her kan du like Hair Care på Facebook hvis du vil! 

Nå skal jeg komme meg avgårde til frisøren for å legge litt striper i etterveksten. Det gjelder jeg meg til! Føler meg som en grå mus om dagen, og har så vidt hatt tid til å stelle meg. Blogges senere, da! 

57 Comments

 • Reply Mia 17. april 2015 at 15:42

  Hvis man ikke vil ta tilskudd er det også et godt tips å la være å rette/krølle/føne håret. Da jeg jobba i bhg ble det ikke mye hår styling i hverdagen og håret mitt vokste så utrolig bra i den perioden 🙂

 • Reply Anonym 17. april 2015 at 15:49

  Håret ditt har blitt så nydelig.

 • Reply Anonym 17. april 2015 at 17:29

  Når trekker du vinneren for den mini iPaden? 🙂

 • Reply Laura 17. april 2015 at 17:51

  Hej Ida 😉

  Du har en case på din computer, ikke? I så fald, hvor er den fra? Klem!

 • Reply Anonym 17. april 2015 at 19:31

  Jeg vet ikke om flere har opplevd det samme og egentlig er det faktisk litt flaut å skrive det, men jeg må. For det kan ikke bare være meg, jeg startet med disse for fire uker siden og i starten var det sol og glitrende skoger. Men så endret noe seg, plutselig hadde jeg skikkelig skog under armene, altså vi snakker skog og jeg endte opp med å måtte barbere meg under armene omtrent hver dag og hårene på beina er vel, borte. Helt borte, det er så sykt at jeg ikke finner ord og jeg forbanner disse jævla tablettene, for jeg har ikke brukt andre tabletter enn disse, bortsett fra vitamintabletter og betakaroten da og jeg tror faktisk ikke det er de andre tabletten som har forårsaket dette. Altså det er greit å ikke ha hår på beina, jeg klager ikke, men håret under armene, det vokser i lyntempo, nå har jeg heldigvis sluttet med tablettene og håper alt skal gå tilbake igjen til det normale, eller noenlunde normale. Jeg sluttet med disse for en liten uke siden og jeg ser små, små forbedringer. Jeg har litt hår på beina igjen, men det under armene kan brenne i helvete. Og ja det er skikkelig flaut å skrive dette, som jeg skrev lenger opp, men lurer liksom på om flere har opplevd det samme?

  For prinsippet er vel at det er håret på hodet som skal vokse, eller?

 • Reply Camilla 17. april 2015 at 20:22

  Oi, det har vokst overraskende fort! Har vurdert haricare lenge, selv om håret mitt vokser utrolig kjapt fra før av. Tror jammen meg jeg må teste det ut uansett!

  Mottok produktene fra Dr.Hauschka i går forresten, tusen tusen takk – virkelig flotte produkter 🙂 Må bare avslutte med at du er den beste av de beste bloggerne, er en fryd å titte innom bloggen din.

 • Reply H 17. april 2015 at 20:35

  Ville tenkt meg om to ganger før jeg tipser leserne mine om et produkt levert av et firma som tar imot betaling uten å sende varene, Ida.. Bestilte og betalte i slutten av april/starten av mars, snart to måneder siden, og har enda ikke fått produktet.

 • Reply Kikki 17. april 2015 at 21:05

  Hei!

  Lurer på om du opplever noen «bivirkninger» av produktet? Og vokser håret ellers på kroppen fortere også? 😛

  Jeg har også ødelagt håret mitt med extensions og farging, og vurderer nå å prøve haircare etter å ha lest om det her 🙂

  PS! Må bare si at jeg syns du gjør en kjempejobb! Veldig artig å følge bloggen din – den sprer både inspirasjon, glede og latter! 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. april 2015 at 21:32

  Kikki: hei 🙂 tusen takk, så hyggelig! Jeg opplever ikke at håret på kroppen vokser fortere, og har ikke merket noen andre bivirkninger. Er rett og slett bare veldig fornøyd! Innbiller meg at brynene mine som jeg barberte bort som tenåring er blitt mer fyldige, men har ikke noe fakta på at brynene påvirkes 🙂 lykke til med håret!

 • Reply Ida Wulff 17. april 2015 at 21:33

  H: dette er et seriøst firma, som jeg går god for. Det har garantert skjedd en feil, og du får helt sikkert hjelp hvis du forklarer problemet ditt til kundeservice. Regner med at du ikke mener mars og april? Eller? 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. april 2015 at 21:34

  Camilla: så hyggelig! 🙂 og så bra at du har mottatt produktene, lei for at det har tatt så lang tid! God helg <3

 • Reply Ida Wulff 17. april 2015 at 21:35

  Anonym: hei 🙂 Hair Care påvirker ikke hårvekst under armen, gjør hvert fall ikke det vanligvis. Håper du finner en løsning på problemet ditt! Klem

 • Reply Ida Wulff 17. april 2015 at 21:38

  Anonym: vinnerne er trukket, men ikke presentert på bloggen 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. april 2015 at 21:38

  Anonym: tusen takk!

 • Reply Silje 18. april 2015 at 00:33

  Bestilte disse tablettene etter anbefaling av deg. Har skrevet Mail til kundeservicen de sin, som de reaklemerer for at er døgnåpent. Ikke fått svar, og det har gått 2 uker. Når jeg ringer kundeservice, så funker ikke nummeret. Det jeg stusser på, er at jeg får en pakke med 60 tabletter. Skal ta to om dagen. Står i brevet at jeg får for 2 mnd forbruk, og en forsendelse annen hver mnd. Jeg har fått 2 mnd på rad. Så for meg skurrer dette. Vet ikke om du har noe svar å komme med?

  Utenom det så er jeg fast leser av bloggen din, du virker som en fantastisk jente 🙂

 • Reply Viktoria 18. april 2015 at 01:11

  Hei, Ida!

  Ser ut som du har fått bra resultater i løpet av den perioden som du går på Hair Care. Jeg lurer på hvor langt må man gå på de for å kunne få håret 20 cm lengere? Takk for svar 🙂

  Ha en god helg 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 01:19

  Silje: hei 🙂 så kjedelig! Kan jeg spørre hvilket telefonnummer du har ringt?

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 01:21

  Viktoria: hei 🙂 det er nok veldig individuelt fra person til person! Håret ditt vil jo selvfølgelig vokse seg 20 cm lengre om du ikke tar Hair Care også, det går bare litt fortere med et slikt kosttilskudd. Har dessverre ingen fasit! God helg til deg også, klem

 • Reply V 18. april 2015 at 01:59

  Takk for at du tipset om dette produktet. Har gått på det i litt over en mnd, og opplever bra vekst som deg.

 • Reply Kine 18. april 2015 at 03:32

  Hei

  I følge frisører så vokser håret ca 1cm i mnd. Ser ikke ut som de tablettene gjør at det vokser fortere sett utifra etterveksten din

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 11:57

  V: så bra du er fornøyd! 🙂

 • Reply Silje 18. april 2015 at 13:44

  22 15 18 70. Ringte mellom 12 og 14 som det sto at de hadde åpent. Men ingen kontakt. Så synes det var litt spesielt. Men er det sånn at dette koster 289 i mnd å man får hver måned? Eller hva er greia?

 • Reply Bente 18. april 2015 at 13:47

  Jeg har også som deg gått på disse tablettene en god stund nå, for at det nye håret som vokser ut skal bli tykkere, sterkere, få flottere kvalitet. Har nemlig slitt med tørt og livløst hår lenge, samt hårtap og da hjelper det ikke hva jeg har i utenpå håret eller hvilken shampo jeg har brukt. Ser allerede resultater! Flott blogg forresten som jeg liker å følge med på 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 13:54

  Bente: så bra at du er fornøyd! 🙂 Og takk for fine ord!

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 13:59

  Silje: Kanskje du bør prøve å ringe dem igjen. Jeg er jo ikke kundeservice for LabPharma, så kan ikke gjøre så mye for deg dessverre. Men jeg vet med sikkerthet at det ikke er noen som prøver å lure deg for et par hundrelpapper, så det ordner seg helt garantert. Ang priser så står dette på nettsiden: Normalpris for HAIRCARE er kr 249,50,- per måned/60 tabletter. 149,- er altså en rabatt jeg har her på bloggen 🙂

 • Reply Nathalie Kalvik 20. april 2015 at 23:23

  Hvor er putene dine fra? Utrolig nydelige!

 • Reply Ida Wulff 20. april 2015 at 23:43

  Nathalie Kalvik: sense of joy og Missoni 🙂

 • Reply Marielle 22. april 2015 at 12:16

  Har bestilt det nå selv i håp om at det skal funke for meg også, men jeg begynte å lure litt på en ting: binder man seg til noe ved å bestille en pakke? 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. april 2015 at 16:53

  Marielle: Hei 🙂 Man binder seg ikke, men må si i fra til kundeservice når man vil slutte å motta 🙂

 • Reply Mie 22. mai 2015 at 17:26

  Hei! Har veldig lyst til å prøve Hair Care, men det jeg er redd for er om håret skal vokse raskere andre steder på kroppen og. Vet du noe om det? 😊😊

 • Reply Ida Wulff 22. mai 2015 at 19:54

  Mie: har hørt at det ikke funker på kroppen 🙂 men har ikke sjekket selv, for jeg lar ikke håret på kroppen gro lenge nok.. Men tror ikke det altså!

 • Reply Anonym 23. mai 2015 at 14:17

  Klart det påvirker kroppen også! Hår er hår 😉 Trenger samme vitaminer for å vokse..

 • Reply Emma 23. mai 2015 at 15:33

  Jeg skrev mobilnummeret mitt og adresse, og trodde ikke jeg kjøpte noe bare ved å skrive inn det. Men fikk Mail om angreskjema? Og beskjed om at forsendelsen kom om 5-9 dager! Har jeg kjøpt det??

 • Reply Ida Wulff 23. mai 2015 at 15:42

  Emma: høres sånn ut, men da må du jo ha huket av at du godkjenner vilkårene også? Uten det blir det ikke kjøpt 🙂

 • Reply Mauv 24. mai 2015 at 16:31

  Hei Ida!

  Jeg vurderer å prøve Haircare-tablettene, lurer på om du har merket noe til om du mister mindre hår etter at du begynte med dem? De fleste jenter har vel opplevd å føle at halvparten av håret ligger igjen i hårbørsten etter en runde, hadde vært digg å kunne motvirke dette litt!! Har du sett noe forskjell på det?

 • Reply Oddrun 24. mai 2015 at 16:56

  Hei, jeg har bestilt disse og jeg er veldig nervøs for svindel og at jeg ikke skal klare å stoppe abonemanget. Også er jeg veldig spent på om jeg får noe i posten i de hele tatt! Men hva er dine erfaringer med dette og hvordan betaler man egentlig?

 • Reply Julia 24. mai 2015 at 17:27

  En ettervekst kan fort vokse ut, håret trenger nødvendigvis ikke bli lengre av det. Jeg får ettervekst etter en uke (etter at etterveksten er tatt), men håret blir ikke lengre av den grunn. Tupper knekker av osv. Så jeg vil ikke tro på dette produktet før det faktisk vises på lengda di at det har blitt lengre;)

 • Reply Tina 24. mai 2015 at 17:33

  til dere som lurer på om håret ellers på kroppen vokser fortere, så ja det vil hos veldig mange gjøre det. Når man tar noe opp i kroppen for å øke hårvekst, går dette for hele kroppen, og ikke bare på hodet. Da må man gå for ting man smører på kun hodet, om en ikke vil ha på resten av kroppen. Dette er noe jeg personlig ikke er for, fordi det er ganske kraftige ting som skal til for å stimulere ned i hårsekken fra utsiden, fremfor å ta et tilskudd 🙂

  Man må også vurdere om resultatet på hodet er godt nok til at det er verdt en ekstra barbering:-) syns Ida sine resultater er fine! 🙂

 • Reply Hanne 25. mai 2015 at 12:07

  Håret ditt har vokst 1,5 / 2 cm? På 45 dager? Du er klar over at håret vokser ca 1 cm i månden normalt? Og det tilsvarer 1,5 cm på 45 dager ca 🙂 Utrolig dårlig og reklemere for noe som egentlig går naturens gang. + når du tar Striper er det alltid igjen en liten ettervekst 🙂 Søk opp Plaseboeffekt, så vil dere forstå! Synd så mange har blitt lurt! :/

 • Reply Anonym 25. mai 2015 at 21:29

  Tina: Det stemmer ikke at kroppshår vokser av vitamin og mineraltilskudd. Dette er bare tull. Det er hormoner som regulerer hårvekst ellers på kroppen. Hvorfor tror du at gutter og jenter før puberteten ikke har noe kroppshår??

 • Reply Mia :) 26. mai 2015 at 09:20

  Startet selv på kollagen tabeletter etter å ha fjernet extensions, synes de gir minst like bra resultater som HairCare:) Neglene mine er alltid lange nå for tiden også, etter at jeg begynte på kollagen:)

 • Reply Karl 26. mai 2015 at 21:02

  Kan du garantere pengene tilbake hvis ikke effekt oppnås?

  Det bør enhver seriøs aktør som promoterer et produkt ingen har kjennskap til, og som ikke er forsket på, gjøre.

  Ingenting dukker opp på google engang, bare link til annonsører slik som deg til eksempel. Det som er enda verre er at når man trykker på linken, både på google og på denne annonsen din, så kommer man rett inn til bestilling og INGEN informasjon på hva dette pruduktet er. Det virker som annonsøren er redd for å bli «arrestert» av å skrive noe de vet ikke stemmer, for hadde dette vært et så fantastisk produkt så ville man vel garantert rost det opp i skyene sine på sin egen hjemmeside for bestillinger!

  At du lurer unge lesere og unge jenter for hundrelapper er bare ekkelt!

  Billig er det også, det viser jo at det er nedgangstider og mangel på annonsører som er villig til å betale deg siden du er villig til å synke så lavt! Og gjøre sånne type oppdrag vil ikke føre til en annerkjennelse i bransjen fremover, for å si det sånn.

  -Hilsen en som vet har litt mer peil

 • Reply Anonym 27. mai 2015 at 15:02

  Husk at bloggere får betalt for å reklamere for produkter, folkens!

 • Reply Anonym 27. mai 2015 at 19:11

  Mitt hår vokser like fort til vanelig oftere mye mer en. Det du viser på bilde der etter 45 dager, så dette produktet tror jeg lite på.

 • Reply Anonym 27. mai 2015 at 21:06

  Anbefaler ikke å kjøpe fra denne nettsiden. Jeg fikk aldri kontakt med dem og fikk dermed ikke til å avslutte abonnementet. Førte til inkassovarsel og ble masse styr. Inkassofirmaet fortalte at de skulle avslutte kontrakten med lab farma, og de visste at det var vanskelig å få kontakt med dem. Også lest på nettet om flere med samme problem

 • Reply Caroline 29. mai 2015 at 18:58

  Hei! Jeg lurer på om disse tabelttene også vil hjelpe håret til å bli tykkere ? 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2015 at 10:29

  Caroline: hei! 🙂 ja, håret mitt blir en del tykkere – men kun det håret som vokser ut, tuppene vil jo ikke bli påvirket. Har masse nytt babyhår, som frisøren min også påpekte. Det er jo ikke pent, for det ser jo ut som det står djevelhorn ut av håret mitt noen ganger, haha, men jeg velger å være glad for det.

 • Reply Anonym 2. juni 2015 at 08:00

  Jeg er veldig fornøyd med HAIRCARE.

 • Reply Anonym 9. juni 2015 at 17:45

  Dette er veldig flaut å skrive men jeg må jeg også. Det finnes dessverre bivirkninger. Jeg bestilte meg disse tablettene for en måned siden og jeg begynte å svette enormt! Jeg er 20 år gammel og jeg har aldri hatt hår under armene eller svettet mye før. Jeg begynte å legge merke til at svetten luktet veldig rart og vondt, jeg har nå sluttet på tablettene og alt er tilbake til normalen igjen og hvis jeg begynner på dem igjen så kommer svetten tilbake (spesielt under armene). Jeg syns dette er veldig leit for jeg håpet på langt fint hår:( Er dette noe du har lagt merke til?

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2015 at 18:41

  Anonym: nei, det har jeg ikke 🙂

 • Reply Rahel 3. juli 2015 at 21:30

  Hei

  Jeg har bestilt for flere uke side men enno har ikke motat ?er dette seriøs el

 • Reply Jane 30. august 2015 at 14:39

  Hvor lenge har du tatt dette?

 • Reply Tina 9. januar 2016 at 22:03

  Jeg er frisør å gjennomsnitlig vokser hår 1cm på 4 uker. For meg så ser det ut som det har vokst ca 1,5 cm så jeg ville ikke sagt at det vokser noe bedre enn normalt. På enkelte er det lenger på 4 uker. Men vil si at dette så normalt ut jeg

 • Reply Maria 1. april 2016 at 22:24

  Hei. Vil bare informere om at jeg bestilte abonnement via denne bloggen. Jeg har nå forsøkt å si opp abonnementet i et halvt år og fire ganger via skjema på deres hjemmeside. De har fortsatt å sende produkter og regninger som jeg har returnert. De er umulige å få kontakt med på kundeservice. Viser seg at mange andre har opplevd det samme. Felles for oss alle er at vi har måttet vente på inkasso og så kontakte inkassoselskapet for å informere om situasjonen. Da kontakter de firmaet og man får en Mail om at abonnementet er registrert oppsagt. Fortsatt sitter man igjen med en regning på produkter man har levert tilbake. Frekt som fy, og en skam å reklamere for dette selv om du sikkert får godt betalt. Synes du bør advare trofaste og godtroende lesere dersom du har integritet!

 • Reply Kathrine 19. mai 2016 at 23:37

  Ville ikke anbefalt et produkt fra et firma som ikke stopper forsendelse når man har sagt opp. Kan ikke sende tilbake og må betale regningen. De blokket meg på Facebook og sletter kommentaren jeg la ut om dette. Prøver få de til å ringe meg men det går ikke.Svindel!

 • Reply Ida Wulff 20. mai 2016 at 16:45

  Kathrine: Hei Kathrine 🙂 nå vet jeg ingenting om din situasjon, men skjønner i såfall hvis hvem enn det skulle vært fjerner kommentarer om at de er «svindlere» på sin egen facebook-side, det er en alvorlig anklage. Hvis du har dokumentasjon på oppsigelsen din er jeg helt sikker på at du kan få til en dialog med kundeservice og ordne opp i det, jeg jobber dessverre ikke i kundeservice.

 • Reply Anonym 3. september 2016 at 16:45

  kult

 • Leave a Reply