Uncategorized

IKKE ALLE INNLEGG FORTJENER OVERSKRIFT

18. april 2015

God lørdag, alle sammen ♥

Jeg blir nesten svimmel av hvor mye jeg har å gjøre i dag – føler nesten litt ekstra press på å være effektiv, siden jeg har ditchet bursdagen til en god venninne i Oslo. Hva jeg skulle gjort for å sitte på en champagne brunch nå, i stedet for å sitte her i joggisen og hamre på tastaturet! Det virker som om alle syns det er så sosialt og hyggelig å være student. Er jeg den eneste som føler at jeg har forsømt alle vennene mine og kommer til å være venneløs når eksamensperioden er over? Det er verste er at jeg tenker at det nesten hadde vært deilig å være venneløs, for det knyter seg i magen hver gang noen vil møte meg, trenger meg, eller et eller annet. For hver gang jeg unnskylder meg med at jeg ikke har tid, føler jeg at det er én færre som kommer i begravelsen min. Jeg vet jo at det bare er innbilning, men ååh. 

Får vel fortsette med mitt, ville bare innom og si hei. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på bordet, hyggelig å kunne gi dere noen interiørtips som ikke koster to Chanel-veska. Vi må slutte å si «koster skjorta», for de fleste skjorter er faktisk ikke så veldig dyre. 

Ha en fin lørdag med sola og den blå himmelen! 

24 Comments

 • Reply irenglede 18. april 2015 at 15:50

  Hehe. Er faktisk enig med deg. Vi må bytte ut uttrykket «koster skjorta», kanskje med «koster veska»?

 • Reply Anonym 18. april 2015 at 17:19

  Du vil ikke være venneløs – trust me det suger

 • Reply Eve 18. april 2015 at 17:20

  Det er så koselig å lese innleggene dine Ida. Husk at definisjonen på gode venner er ikke hvor ofte man sees, men NÅR man treffes har tiden stått stille og man tar opp tråden uansett hvor lang tid det går. Dessuten så tror jeg alle beundrer at du har viktigere ting å gjøre. Send venninnen din en koselig tekstmelding….

 • Reply Marte 18. april 2015 at 17:54

  Du blir bare penere og penere <3

  Kan jeg spørre hvor skjorten din er fra? 🙂

  Ha en fin kveld!

 • Reply Marianne 18. april 2015 at 18:18

  Så fin skjorte! Hvor er den fra? 🙂

  Jeg skjønner veldig godt hva du mener angående det sosiale..holder på å skrive master nå og føler jeg jeg nei til ALT! Vi får bare holde ut og så finne på masse gøy med alle vennene våre når dette er overstått 😉 Lykke til!

 • Reply Linda 18. april 2015 at 18:33

  Lykke til med eksamenene dine, fine Ida <3

 • Reply Daniel Miller 18. april 2015 at 18:42

  Du er så pen du Ida 🙂 Ha en kjempe fin dag.

 • Reply Anonym 18. april 2015 at 18:48

  Hvor har du kjøpt bildet som står hengt på veggen bak deg? 🙂 elsker fargene!

 • Reply Sofie M 18. april 2015 at 18:54

  Du er så flink du, Ida! Stå på med skole nå som det føles som værst. Du vet jo at vennene dine forstår at du virkelig må fokusere på det akkurat nå. Og når eksamensperioden er over kan du invitere alle sammen på et kjempestort jenteparty hvor du kan feire at du endelig har tid til å være sosial igjen 🙂

  Klem til deg <3

  http://sofiemortensen.com

 • Reply Kristin H. G. 18. april 2015 at 19:04

  Koster skjorta = Det koster alt du eier og har, selv skjorta du har på XD

 • Reply supermarie 18. april 2015 at 19:05

  Haha, true that. Skjorte, hva er DET i dag, a. Lykke til med eksamener! Jeg har ikke begynt omtrent, jeg, så jeg kunne ønske jeg fikk litt av fokuset ditt… Tar det ALTFOR med ro, og det vet jeg straffer seg om et par uker, men den tid den sorg! Internett er mye mer spennende (…..)

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 20:27

  Sofie M: klem tilbake <3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 20:27

  Anonym: det er hjemme hos mamma og pappa, det er nok et maleri det bare finnes ett av 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 20:27

  Linda: tuuusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 20:27

  Daniel Miller: takk det samme! <3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 20:28

  Marianne: den er fra Zara, men det er ganske lenge siden jeg kjøpte den! Ja, vi får heller glede oss til det. Masse lykke til med masteren! 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 18. april 2015 at 20:29

  Marte: så hyggelig sagt! den er fra Zara men det er lenge siden jeg kjøpte den. Fin kveld til deg også :*

 • Reply Veronica 18. april 2015 at 21:34

  Du er nok ikke alene om å føle det slik! Og de som er så sosiale som alle forventer at en student skal være må nok ofre andre ting (søvn, gode karakterer).

  Og helt enig med Eve sin kommentar! Gode venner forstår 🙂

  PS: Litt dumt spørsmål kanskje, men har bestilt de hårvekst-pillene nå, og kom i etterkant til å tenke på om de kanskje får hår på andre kropssdeler til å vokse fort også…? Øyebryn, vipper, legger etc.

  Takk for marmorbord-tipset, og lykke til videre med lesing! Du er nok flinkere enn de fleste 🙂

 • Reply Wallflower 19. april 2015 at 02:16

  Hei, lyst til å sjekke ut bloggen min?

  http://www.wallflower.blogg.no

 • Reply Ingrid 19. april 2015 at 04:24

  Svarer bare her jeg istedenfor Linkedin 🙂 Det er ikke så mye å være sjalu på nå, stresser med eksamen jeg også. Lite moro. Droppet SÅ mange gøye arrangementer på grunn av skole. Denne helgen droppet jeg helgetur til RedWood (som jeg har hatt SÅ lyst å se) pga eksamen. På Berkeley kan en gange livet med MH ganger 3, så jeg gleder meg til å komme tilbake til MH. Her er det kjør konstant. Må liksom holde snittet. Her er det flaut å si at en får en C, ikke at jeg får så mye av det, men jeg fikk en C+ en gang. Og folk bare «oi, stakkars deg, går det bra? Jeg strigriner når jeg får en C.» Jaja, kjenner godt til det der eksamensstresset og null sosialt liv på MH! Første gangen var helt krise. Det er GRUSOMT å ha 4 eksamener så trykt oppi hverandre, er som å stå på en koffert og prøve å lukke den desperat. Alt som heter sosialt liv, gøy, trening forsvinner ut som en vannspreder spytter ut klær for å få plass i kofferten av tid…selv det minste plagget, som den lille kaffen må avlyses. Åh, den samvittigheten…men lover deg, det blir bedre med semesterene! Og jeg er sikker på at du kommer til å klare deg VELDIG bra <3 og snart er det sommerferie! Heier på deg så lenge fra andre siden av jordkloden, klem 🙂

 • Reply MAria 19. april 2015 at 09:13

  Vittig at du nevner at det kommer en mindre i begravelsen din… Jeg kjenner en dame opp i årene og hun gjør alt hun kan for å få flere venner, kanskje med tanke på nettopp dette med begravelsen. Selv synes jeg man skal ta godt vare på de vennene man har. Men vi er alle forskjellige jeg liker og ha 3 nære venner jeg kan stole på. Hvordan kan man få 100 nære, gode venner? hm… lurer jeg på..

 • Reply Helene 19. april 2015 at 11:03

  Woow, aldri lest noe som setter ord på tankene mine så godt som det du nettopp gjorde! Jeg føler med deg og eksamenstiden. Klem en snart venneløs Bergenser… Lykke til på eksamene! Kjempefin blogg du har!

 • Reply Ida Wulff 19. april 2015 at 11:43

  Helene: lykke til du også, klem <3

 • Reply Ida Wulff 19. april 2015 at 11:45

  Ingrid: hørtes ut som et voldsomt press.. Ja, du får komme deg tilbake til trygge, lille MH! Hehe. Masse lykke til med resten og klem til deg <3

 • Leave a Reply