Konkurranser

DEL DITT NØDFRESHINGS-ØYEBLIKK OG VINN BILLETTER TIL ØYAFESTIVALEN

19. april 2015

Annonse

Er det noe jeg er ekspert på (selvutnevnt ekspert riktignok), så er det nødfreshingssituasjoner. Altså å havne i en situasjon hvor man virkelig trenger å freshe seg opp – og det fort. Jeg tror det har noe å gjøre med at jeg er en ekstrem planlegger. Jeg planlegger ikke bare ut i fra hva jeg skal, men også ut i fra kriser og situasjoner som kan oppstå på veien. I vesken har jeg alltid med meg et emergency kit. Så hvis jeg plutselig må kysse noen etter å ha spist hvitløk, har jeg munnspray og tyggis. Hvis jeg oppdager at jeg har fett hår på vei i et møte, stopper jeg rundt hjørnet og tar en dusj med tørrshampooen. Har jeg et plutselig behov for parfyme, har jeg en mini parfymeflakong – den tar jeg faktisk alltid med meg på offentlige toaletter i tilfelle noen har vært der før meg og gjort ugang. Vil jo ikke at noen skal tro at det er meg. Gnagsårplaster, intimservietter, ansiktsspray sminkefjerner, solpudder, eyepads, tamponger. Ja, det er ikke grenser for hva det er plass til i den lille pungen tydeligvis.

– Deler av mitt emergency kit, kjekt å ha! – 

Men det er ikke alltid man kan være forberedt. Ikke engang jeg, haha. Jeg husker spesielt første gang jeg var i Dubai, og vi jentene var bedt på pool party i det fineste huset jeg noen gang har sett. Det var mot slutten av oppholdet vårt, og i en periode klimaet begynte å bli alt for hett. Vi tre jentene fra Norge var i motsetning til resten av gjestene på festen ikke vant til å ha det så varmt, så svetten rant som om vi nettopp hadde kommet ut av dusjen. Å ta av seg klærne var egentlig ikke noe alternativ, for resten av gjestene så ut som om de var flydd dit rett fra en fotoshoot med Sports Illustrated. Vii gjorde vårt beste for å se ut som vi stortrivdes, men etterhvert begynte folk å legge merke til svettetoktene. Går det bra med deg, eller? Husker jeg at verten spurte. Jeg nikket ivrig mens jeg tørket en innsjø av svette fra overleppen. Tenkte at nå blir jeg snart kastet ut, for jeg står her og ødelegger glansbildet av en modellfest. Så jeg bestemte meg for å ta tidenes nødfresh, tok løpefart, og slang meg ut i bassenget med klær på. Jeg vet ikke om det kvalifiserer til nødfreshingssituasjon sånn egentlig, men det føltes i hvert fall slik der og da, for resten av festen ble veldig vellykket – de var jo tross alt en grunn til at jeg var klissvåt. 


Asan har lansert noen nyheter i en serie som heter Fresh. Asan Fresh dusjkrem og intimvask gjør at du holder deg fresh hele dagen, og forhåpentligvis slipper å ty til visse nødfreshingsløsninger. 

KONKURRANSE

I anledning disse nyhetene, har Asan nå en konkurranse gående, hvor du kan vinne festivalpass eller lørdagspass til Øya-festivalen. Det er mange billetter som skal deles ut, og det er en fantastisk premie å vinne ettersom det allerede er utsolgt. 

For å være med i konkurransen, må du dele din nødfreshing på Facebook eller Instagram, enten i form av bilde eller video. Bruk hashtag , og du er med! 🙂 

Besøk Asan på Facebook her for mer inspirasjon til ditt bidrag, eller søk opp hashtaggen på Instagram. 

Jeg gleder meg til å se alle bidragene, det skader jo ikke med et par tips til hva jeg kan oppgradere emergency kitet mitt med. Og kanskje noen tips til kriser som ikke engang det kitet kan løse? Lurer på om det finnes noen der ute som har vært så smarte og gått til en stand hvor de selger krølltenger og latet som de skal kjøpe, kun for å få fikset håret sitt i en nødsituasjon – det er hva jeg kaller nødfreshing, haha! Lykke til i konkurransen!! Vinnerne blir kåret 10. mai på Asan sin Facebook-side. 

12 Comments

 • Reply AS 19. april 2015 at 17:09

  Kom plutselig over tanken at du hadde katt før! Som jeg savner å se Bella på bloggen <3

 • Reply karina 19. april 2015 at 18:25

  haha, en gang ble jeg stoppet i en sånn stand, jeg retter alltid ut håret mitt så damen fant frem krølltangen for å vise meg noe jeg ikke hadde. Etter at hun hadde vist frem produktet og krøllet den ene siden spurte hun hva jeg syns. Jeg var jo fornøyd, men sa at jeg var litt usikker og sa at jeg måtte tenke på det siden jeg fra før av har en ghd som jeg visste kunne lage fine krøller også. Endte med at jeg faktisk måtte spørre om å låne en rettetang for å rette ut den siden hun hadde krøllet, hun gadd jo ikke krølle den andre siden siden jeg ikke var helt sikker på at jeg skulle ha en.

  Det beste er at jeg faktisk var mer for å kjøpe enn å ikke kjøpe, fordi jeg syntes krølltanga var så lett å bruke. Jeg ville bare være helt sikker.

  Hadde hun krøllet andre siden også hadde jeg garantert kommet tilbake å kjøpt krølltanga:P

 • Reply Lureline 19. april 2015 at 19:43

  Aaah!! Dette skal jeg skaffe meg! Det passer helt ypperlig hvis man plutselig vil hoppe til køys med en tinder-date!

 • Reply Ida Wulff 19. april 2015 at 20:03

  karina: Haha, jassåå, så det er taktikken de kjører! Da blir det vanskelig! :p

 • Reply Ida Wulff 19. april 2015 at 20:03

  AS: Jaaa, savner Bella <3

 • Reply Monica 20. april 2015 at 00:43

  Hahaha… morsomt at du skulle nevne akkurat det med krølltanga. For noen år siden var jeg på jobb i Oslo, og etter å ha sittet i møte etter møte heeeele dagen følte jeg meg ikke superklar for fest og mingling på kveldstid. Da jeg i tillegg innså at jeg hadde glemt halve toalettveska hjemme og måtte løpe gjennom Oslo City for å raske med meg det mest nødvendige, var jeg ikke vond å be da jeg ble spurt om jeg ville teste en ny type krølltang. Yes, fin i en fei, tenkte jeg! Helt til dama stoppet opp etter å ha krøllet halvparten av håret. Halvparten! Da skulle jeg visst ha tatt stilling til om jeg skulle kjøpe den eller ikke. Og den kostet 4000 kroner! Hell no! Resultatet ble at jeg løp tilbake til hotellet, vasket håret, og stilte opp til middag med halvtørt bustete hår. Senere på kvelden,da jeg gikk til sengs,oppdaget jeg at håret så usedvanlig fett og ekkelt ut. I kampens hete hadde jeg visstnok vasket det med body lotion. Snakk om at alle quickfix’er gikk i dass da. Nevnte jeg at hælen på skoen min knakk den kvelden også, og at jeg låste meg ute av hotellrommet. OG at jeg bare hadde tatt mascara på ett øye!? Fy fasan for en kveld!

 • Reply Ida Wulff 20. april 2015 at 01:14

  Monica: Hahaha jeg ler!!! Jeg skal aldri krølle håret mitt et sånt sted! Takk for en god latter <3

 • Reply Ana 20. april 2015 at 08:59

  he he he 😀 Ikke bare jeg som går rundt med det i vesken, gjelder å være forberedt på alle situasjoner. Har i tillegg et litt mindre sett med plaster, sårrens, pinset og sysett (nasket fra hotellrom)

  Ha en smashing dag 😀

 • Reply Ida Wulff 20. april 2015 at 10:06

  Ana: kjekt å ha! 😀 haha. Smashing dag til deg også! klem

 • Reply Anna 27. april 2015 at 21:00

  Hvor er toalett vesken fra ?:-)

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 22:47

  Anna: kjøpt på Primark i London 🙂

 • Reply Anonym 10. mai 2015 at 18:16

  Det var bare en som fikk premie da.. så «mange» ble litt feil

 • Leave a Reply