Uncategorized

MITT ENESTE TRENINGSTIPS…

22. april 2015

… Er å aldri slutte å trene når du først er i gang, for det gjør så forp*lt vondt å begynne igjen. Jeg har mange late unnskyldninger for å ha falt utenfor min gode treningsrutine. Først sykdom. Så ferie. Så påske. Så eksamensperiode. Plutselig har det gått en måned, og all Meller-sjokoladen jeg har spist har lagt seg rundt magen. I ansiktet. Og i lungene kjennes det ut som. Jeg var på trening i dag, og måtte gjøre alt halvveis for å ikke spy. Hva skjedde?! Går formen virkelig tilbake til null etter en måned med latskap?! 

Disse tauene kaller jeg horetau i all hemmelighet. De fikk meg nesten til å spy i dag, så nå ligger jeg i sofaen og skriver en liste over grunner til å aldri trene igjen. Har ikke kommet opp med så mange enda. 

Bortsett fra tidenes comeback på trening (not) har jeg sittet inne og lest i dag. En kan jo lure på hvorfor jeg ikke har tatt med meg bøkene og et teppe ut i parken – kom faktisk ikke på at jeg kunne gjort det før nå. 

Nå skal jeg spise et eller annet, og rydde leiligheten. Verdens beste KALLE kommer til meg i kveld!!! ♥ Hun dro til Marokko da jeg kom hjem fra Dubai, så vi har ikke sett hverandre på evigheter. Gleder meg SÅÅÅ mye!

11 Comments

 • Reply Nicole 22. april 2015 at 17:53

  Haha, huff! Vet akkuratt hva du mener ettersom jeg var på trening i dag for første gang på sikkert et år. Fy søren så hardt det var å komme tilbake… Og jeg kan bare tenke meg hvor støl jeg blir i morgen. Heldigvis hadde jeg ikke gått ned helt utrolig mye i styrke, men utholdenheten hadde i hvertfall gått rett i dass. Ikke bra!

  Masse lyee til videre med lesing og eksamener!

 • Reply Ida Wulff 22. april 2015 at 17:54

  Nicole: blææ, det er helt jævlig! Men er jo bare å komme i gang 🙂 Tusen takk!

 • Reply DAGSVERMER - Hest, trening, mat, mote, hverdag... 22. april 2015 at 19:12

  Haha, åå, skjønner så godt hva du mener. Det er pyyton når kroppen har forfalt. Og ja, formen blir fort dårligere. MEN, det er også mye lettere å komme i form igjen, når man har vært i god form før! Det er jo en trøst 🙂 Uansett hvor irritert man kan bli på seg selv etter en sløv periode, er det beste å tilgi seg selv og tenke fremover 🙂

  Ønsker deg en fin kveld og lykke til videre, flotte deg 😀

 • Reply Ida Wulff 22. april 2015 at 19:33

  DAGSVERMER – Hest, trening, mat, mote, hverdag…: takk for fine ord, fin kveld til deg også <3

 • Reply Daniel Miller 22. april 2015 at 20:25

  Det er så sant, man må alltid holde vedlike! Lykke til videre 😀

 • Reply Linn 22. april 2015 at 22:41

  Du har all min sympati, har gjort det selv så mange ganger. Sist gang var etter sommerferien og da lovet jeg meg selv at det aldri skulle skje igjen. Så nå prøver jeg i det minste å skvise inn en økt i uka uansett hvor mye jeg har og gjøre. Formen blir ikke så mye bedre, men i det minste holder jeg formen sånn noenlunde. Tørsten er jo at det går fort å komme tilbake, selvom det er noe dritt men det holder på.

  Selv har jeg sittet ute på verandaen omtrent hele dagen og nytt det fine sommerværet mens jeg leste. Det var ganske ok 🙂 og gjorde elsamenslesingen litt bedre

 • Reply Marit 23. april 2015 at 01:17

  Hva skjedde med deg og Chill egentlig?

 • Reply Marie 23. april 2015 at 08:29

  ENIG, horetau! De beveger seg ingenting, når man føler man gir alt, BLÆ

 • Reply Ida Wulff 23. april 2015 at 09:14

  Marit: ikke så mye, så derfor sa jeg opp 🙂

 • Reply Lars 23. april 2015 at 11:36

  Haha, Ida!! Elsker ærligheten din. Jeg er absolutt ingen fan av å trene, men da jeg snart fyller 25 år må jeg bite i det sure eplet og innse at jeg ikke kan spise hva jeg vil, når jeg vil lenger, uten konsekvenser. Jeg har MANGE unnskyldninger til å ikke trene, og bare 2 dager i uka er megaork for meg. Jeg syns virkelig ikke det er gøy å trene, men har ikke noe valg 😛

 • Reply Marit 23. april 2015 at 17:12

  Ser at Grung’ern ikke har levert årsregnskap for 2013 ..

 • Leave a Reply