Uncategorized

GIRLS NIGHT

23. april 2015

I perioder hvor jeg har mye både i hjernen og i kalenderen, syns jeg alltid at tanken på å være sosial er helt grusom. Jeg er rett og slett veldig vanskelig å få tak i. Men, når jeg først er sosial, koser jeg meg så mye at gjestene mine nesten ikke får lov til å dra igjen. Sånn følte jeg det i går, da Kalle var på sleepover. Først dro vi på Kverneriet og spiste burger, og så dro vi hjem til meg og koste oss i sofakroken med den nye TV2-serien Jordskott på skjermen. Er ikke den litt skummel???!! Vi satt i hvert fall snudd mot hverandre og så hverandre i øynene mens vi holdt hendene som beskyttende skjold opp foran TV’en. Noen ganger rakk vi ikke det, og skrek til begge to. Det falt ikke i særlig god jord hos Kalle at jeg skremte livet av henne da vi skulle legge oss – så jeg ble liggende våken en stund fordi jeg var bekymret for at hun skulle ta hevn. For noen pyser! ♥

Tønsberg er så fint for tiden, jeg blir helt nyforelsket i byen når det blir vår ♥

5 Comments

 • Reply Madeleine 23. april 2015 at 21:48

  så koselig =) ha en fin kveld =)

 • Reply L 23. april 2015 at 23:15

  Ååå jeg savner Tønsberg så fælt om våren/sommeren 🙁 Bor heldigvis bare i Holmestrand så ikke så langt unna, men mye som skal til for å slå middag på brygga en sommerkveld ❤️ Håper jeg klarer å overtale forloveden til å kjøpe hus i Tønsberg når den tid kommer.

 • Reply Liz 24. april 2015 at 17:38

  Umami burger! Nam nam, sånn spiste jeg i påsken. Kverneriet har Norges beste burgere, de skal åpne på Majorstua snart også hørte jeg. Donut-sjappa ved siden av var heller ikke å forakte..*drømme seg bort*

 • Reply Nicole 24. april 2015 at 19:25

  Hehe, høres ut som en hyggelig kveld! Og burgeren så veldig god ut 😉

 • Reply Ida Wulff 25. april 2015 at 11:19

  Liz: jaa, den er sykt god! 🙂

 • Leave a Reply