Uncategorized

MENNESKETS BESTE VENN

24. april 2015

Jeg klarer ikke slutte å tenke på dagen jeg har hatt i dag. Den har gitt meg så mye glede og gode følelser at det nesten bobler over! Min kjære bloggkollega Kristin hentet meg på Oslo S i dag, og sammen kjørte vi ut til Veiviseren Hundeskole hvor hunder trenes opp til å bli førerhunder. Der fikk vi blant annet prøve oss i hinderløype med førerhund og stokk, og ikke minst kose med valpene på kennelen der. Vi fikk høre om utfordringene brukere av førerhund kan ha, og det engasjerte meg virkelig. Tenk at en hund kan fungere som en persons øyne, da snakker vi tillit til tusen. At hunder er menneskets beste venn fikk plutselig en helt ny mening for meg.

I tillegg til å høre om arbeidet Blindeforbundet gjør og være rundt så koselige mennesker hele dagen, ble jeg i utrolig godt humør av å være rundt dyr. Det er noe jeg virkelig savner, nå som jeg ikke har min egen pelsdott lengre ♥

Skal fortelle alt om dagens utflukt til uken, måtte bare dele noen bilder av de alt for søte valpene!

Ellers har jeg faktisk rukket å være litt sosial i kveld også! Malin har vært hos meg og sett på Paradise Hotel. Vi er helt hekta, men det er selvfølgelig bare fordi vi er opptatt av gruppepsykologi, og PH er et fascinerende eksperiment…. Eller noe. Nå har jeg fulgt Malin hjem, og det innbærer å henge ut av vinduet og vinke helt til hun er ute av syne, for da er hun nesten trygt hjemme. Sååå, nå skal jeg egentlig legge meg men jeg har litt lakenskrekk fordi jeg føler at jeg må trene i morgen. Så. Jeg finner vel et eller annet å slå i hjel tiden med før jeg blir alt for trøtt. God natt til deg! 

11 Comments

 • Reply Silje 24. april 2015 at 00:12

  Så sant så sant!

 • Reply Charlotte 24. april 2015 at 00:46

  For en fantastisk måte å tilbringe torsdagen på. Gleder meg til å lese mer om dagen. Faktisk veldig spennende og inspirerende 🙂 Håper du får en strålende helg!

 • Reply Ida 24. april 2015 at 01:13

  Kom plutselig på en idé jeg måtte dele med deg; hadde vært gøy om du laget et innlegg hvor du oppsummerte (og kanskje skrev litt kort, hvis du har noe å fortelle) om alle headerne du har hatt på bloggen gjennom årene 😀 Gøy å se tilbake, kanskje mange av leserne husker noen av headerne dine 🙂

 • Reply Elisabeth 24. april 2015 at 08:08

  Hunder er bare så hærlige dyr. Bestandig glade. Er så heldig å jobbe med dyr hver dag 🙂 (jobber på dyreklinikk) Også er jeg oppdretter. Har 4 hunder hjemme 1 langhåret schæfer, 1 hvit gjeterhund og 2 chihuahua 🙂 Har 4 valper også hjemme nå, men dem skal forhåpentligvis flytte til nye hjem snart 🙂 Kan se bilder av dem her om du har lyst http://cheesieos.blogg.no/1429770835_da_har_nesten_alle_re.html

  Førerskolen gjør en så bra jobb, er bestandig like koselig å besøke dem.

  Måtte du få en like fin og glad dag i dag 🙂

  God helg 🙂

 • Reply Linn W. Rosenborg 24. april 2015 at 08:33

  For en nydelig feel good-post! Skal ikke kimse av gleden en hund kan gi, har en liten en selv som sprer glede, frustrasjon og mer glede.

 • Reply Marianne 24. april 2015 at 11:13

  Åh, så skjønne valper! Får lyst på enda en valp, selvom jeg har en labrador på bare ett år.

  Vet du om man kan være forvert for førerhundvalper om man har labrador fra før av? 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. april 2015 at 13:39

  Marianne: jaaa, de er så søte! 🙂 Akkurat det er jeg litt usikker på, men du kan lese mer om det på Blindeforbundet.no!

 • Reply Ida Wulff 24. april 2015 at 13:40

  Elisabeth: så spennende å jobbe på dyreklinikk, det må være veldig givende 🙂 God helg til deg også!

 • Reply Ida Wulff 24. april 2015 at 13:40

  Ida: Hei! 🙂 Det har jeg faktisk allerede gjort for en stund tilbake! Hehe. Men hvem vet, kanskje vi trenger en flau reprise snart…

 • Reply Ida Wulff 24. april 2015 at 13:40

  Charlotte: Takk, det samme til deg <3

 • Reply Elisabeth 24. april 2015 at 13:45

  Veldig givende 🙂

 • Leave a Reply