Uncategorized

DET ER KALDT MEN SOLA SKINNER

26. april 2015

Hola amigos! Er det lov til å si at man er skikkelig fornøyd med håret sitt, og at hårfargen er helt perfekt? HAHA! Jeg sier det, jeg. Er så fornøyd nå. Får mange spørsmål om hvor jeg går og farger håret, og jeg går til Ida Kronen på Rock Hair i Tønsberg. Det skal ganske mye til for at jeg lar en «ny» frisør røre håret mitt med farge, men Ida er faktisk kusinen til min gode venninne Malin. Så da jeg så at hun klarte å farge håret til Malin i alle regnbuens farger, tenkte jeg at hun måtte være flink med farger – og det var hun jammen! Så et godt tips til alle som bor i Tønsberg omegn og trenger den perfekte hårfargen; besøk Ida. 

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos mamma og pappa og gjør eksamensoppgaver. Fant ut at jeg ikke orker å sitte alene hjemme i leiligheten i dag, jeg så antydning til støvsuge-og-rydde-i-skuffer-framfor-å-lese-tendenser, så jeg bare pakket med meg sakene og dro. Nå har jeg fått gjort en del, og skal ta en pause med 71 Grader Nord på TV Norge. Og så er det på’n igjen.

Håper alle har en fin søndag i solen 🙂 

38 Comments

 • Reply Madeleine 26. april 2015 at 20:04

  så herlig da, det så deilig ut å sitte der litt =) ha en fin kveld =)

 • Reply sarahsdiary 26. april 2015 at 20:11

  Utroooolig fin hårfage, Ida! Love it! Masse lykke til på eksamen 🙂

 • Reply Matilde 26. april 2015 at 20:14

  Håret ditt ser veldig bra ut, og det er klart du kan si det selv!:) Hvor har du kjøpt jeansen og sandalene du har på?:) Lykke til med lesingen!

 • Reply Daniel Miller 26. april 2015 at 20:19

  Så fin du var 🙂

 • Reply Mette 26. april 2015 at 20:32

  Såå fin farge på håret! Helt enig <3

  Hvor er vesken din fra?

 • Reply Regine 26. april 2015 at 20:32

  veldig lov å si at man er fornøyd med håret, og det var jo virkelig fint!! <33 du er så peeen

 • Reply Lilly 26. april 2015 at 20:40

  Åh, du er så fin!!!

  Har selv eksamensperiode veldig snart og har et spørsmål til deg. Alle forelesningene mine er ferdige nå, noe som innebærer at jeg sitter hjemme å leser dagen lang. Når pleier du å legge deg for å sove i denne perioden og når står du opp? Skolen min er ganske langt unna, så jeg liker å holde meg hjemme for å ikke miste dyrebar tid til reising. Problemet er at rutinene og døgnrytmen blir helt snudd på hodet… Har du noen tips for hvordan å få en best mulig eksamensperiode til tross for at jeg sitter hjemme og leser hull i hjernen? 🙂

 • Reply Anonym 26. april 2015 at 20:56

  Du frøken, din tid som storblogger er over. Du var jo på topplista for typ 10 år siden før du byttet plattform. Mistet du lesere eller penger, eller begge deler siden du er tilbake på blogg.no?

 • Reply Ida Wulff 26. april 2015 at 20:57

  Anonym: Nettavisen har kjøpt opp blogg.no, derfor ble jeg med dit 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. april 2015 at 20:59

  Lilly: hei 🙂 da har vi samme «problem». Jeg legger meg ved midnatt (burde egentlig lagt meg tidligere) og har alarmen på klokken 9. Så trener jeg helst og spiser frokost før jeg setter i gang. Masse lykke til!!

 • Reply Ida Wulff 26. april 2015 at 21:00

  Mette: tusen takk <3 den er fra Alexander Wang!

 • Reply Ida Wulff 26. april 2015 at 21:00

  Matilde: tusen takk! Jeansen er en Replay hyperflex og sandalene er nettopp kjøpt på H&M 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. april 2015 at 21:01

  sarahsdiary: tusen takk ganger to! <3

 • Reply Ida Wulff 26. april 2015 at 21:01

  Madeleine: fin kveld til deg også! <3

 • Reply Anonym 26. april 2015 at 21:20

  Først og fremst vil jeg bare si at jeg beundrer deg virkelig. Du skriver utrolig bra, «later ikke som du har ett perfekt» liv, og virker ut som du har klart deg utrolig bra.

  Jeg er en jente på 18 år, og aner ikke hva jeg skal gjør med livet. Jeg skal begynne å jobbe som lærling, men tanken på å begynne å vokse og starte voksenlivet for real skremmer livsshiten ut av meg. Så jeg lurer på om du har noe tips? Noe ala «tilvenningstips» eller ting jeg bør være forbredt på ? Føler meg lite teit som skriver dette her nå, men må bare ut.

 • Reply Kjersti 26. april 2015 at 22:16

  Du er så utrolig nydelig! Og skoene var superfine, er de gode å gå med? Har lyst på noen sånne nå som det blir varmere, og en billigere variant er jo ikke å forakte om de er gode å gå med! 🙂

  Sitter selv med eksamenslesing for tiden, er privatist. Er så gøy å lese bloggen din, syns du virker så disiplinert og flink, får meg faktisk til å ville gjøre en innsats. Så takk for det, og takk for at du gir avbrekk frå lesingen med både morsomme og fine innlegg 🙂 Lykke til med lesingen! 🙂

 • Reply Rikke 26. april 2015 at 22:27

  Hei! Jeg skal ha muntlig eksamen i juni, og merker eksamensnervene begynner å kicke inn. Det er den eneste eksamen jeg har dette halvåret så den er ganske viktig. Har du noen tips for å forberede seg til muntlig eksamen? 🙂

 • Reply Sandra 26. april 2015 at 23:52

  Før jeg i det heletatt leste hva det sto i innlegget, tenkte jeg at hårfargen din var kjempe fin! 🙂

 • Reply Ingrid 27. april 2015 at 01:09

  Så flott du er! Hvor har du kjøpt brillene? Hvilket merke er de?:)

 • Reply Mari 27. april 2015 at 01:18

  Veldig fin farge!! Kunne tenkt meg noe lignende, men bor ikke I Tønsberg. Har du stripet det i forskjellige farger? Vet du hva fargen(e) heter? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 01:23

  Mari: ja, det er forskjellige farger 🙂 vet dessverre ikke det

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 01:23

  Ingrid: de er fra Céline, modellen heter New Audrey. Kjøpt på Gran Canaria 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 01:25

  Rikke: hei 🙂 stakkars deg, muntlig eksamen er mitt verste mareritt! Men det har ikke jeg, så har ingen erfaringer å dele… Men masse lykke til!

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 01:25

  Kjersti: hei! 🙂 ja, de er overraskende deilig å ha på syns jeg. Tusen takk for fine ord, og masse lykke til med eksamen <3

 • Reply Benedicte 27. april 2015 at 04:12

  Så herlig 🙂 og så nydelige bilder! Hvilket kamera bruker du?

 • Reply Anonym 27. april 2015 at 09:46

  Håret ditt har blitt så utrolig vakkert den siste tiden. Wow!

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 10:00

  Benedicte: her har jeg brukt Olympus Pen EPL-7 med 45 mm linse 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 10:28

  Anonym: Hei 🙂 Takk, så hyggelig. Skjønner veldig godt hvilken situasjon du er i, tror nesten det er unormalt å ikke føle det sånn. Hvis det er noen trøst, føles det som om det er 100 år siden jeg var 18 år. Du har fortsatt lang tid på deg til å finne ut av hvor du vil ende opp og hva du vil ende opp som. Tror mitt beste råd er å ikke ta det alt for «alvorlig». Hvis du ikke trives med det du gjør, kan du ta en helomvending og gjøre noe helt annet. Jeg begynte å studere da jeg nesten var 24 år gammel, og har folk i klassen som er langt oppi 30-årene. Så det er aldri for sent. Tror grunnen til at mange syns det er skummelt og vanskelig, er fordi man tar det alt for seriøst og tror at valgene man gjør som 18-åring har noe å si for resten av livet. Det er ikke nødvendigvis sånn. Kos deg!! Og lykke til 🙂

 • Reply Lioma 27. april 2015 at 11:11

  De skoene så kjempefine ut på deg! Du har også veldig fin hårfarge:D

 • Reply Anonym 27. april 2015 at 12:42

  Du har jo bare fått nydelig hår i det siste, ikke bare fargen, men det er tykt, sterkt og glansfullt og ikke tynt, tørt og pistrete som mange sliter med. Heldig du 🙂

 • Reply Jannicke 27. april 2015 at 12:49

  Så gøy og motiverende å lese om eksamensforberedelsene (?) dine! Jeg mangler virkelig motivasjon for tiden, men du minner meg på å stå på den korte perioden det virkelig trengs. Jeg har også hengt alle tipsene til å få gode karakterer som du ga i et tidligere innlegg opp på veggen for en daglig påminnelse! Så takk for at du deler – det hjelper veldig!

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 12:51

  Jannicke: så hyggelig å høre at jeg kan bidra, masse lykke til <3

 • Reply Sandra Viví 27. april 2015 at 15:03

  Åååhåhå herlig med norsk kald soldag, savn! Og fin på håret 😉

 • Reply Cathrine Lyster 27. april 2015 at 15:47

  Super fin hårfarge! Kunne tenke meg noe lignende selv:)

 • Reply Anonym 27. april 2015 at 17:04

  Som en annen skriver rett over her tenkte jeg det samme før jeg i det hele tatt leste et eneste ord; hårfargen din er knallflott her, helt nydelig!

 • Reply Anonym 27. april 2015 at 20:17

  Hvor er vesten din fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 22:48

  Anonym: den er fra Mango 🙂

 • Reply Anonym 28. april 2015 at 15:15

  Ida på Rock hair farget mitt blonde hår brunt da jeg ville ha det som Blake Lively i Gossip girls:(

 • Leave a Reply