Ida tipser

SOMMERENS MEST EKSKLUSIVE LIP BALM

26. april 2015

Annonse

Jeg har forelsket meg helt i noen lip balms som Makestyle sendte til meg forrige uke. De heter Organic Shell Lip Balm, og ut i fra navnet skjønner dere sikkert at de er økologisk. Jeg er ikke helt nazi på at mat og produkter skal være økologisk, men jeg syns det er et stort pluss og velger gjerne økologisk hvis jeg har mulighet til det.

Selve lip balmen er som sagt økologisk, og produseres i Australia med rene og naturlige ingredienser. Den er 100% fri for petrolatum og konserveringsmidler. Leppene blir deilig og myke av den, og fuktigheten varer lenge. 

Lip balmen er bra, men det er likevel etuiet som er det jeg liker aller best ved dem. Skjellene er nemlig håndplukket i Australia – ikke fra havet, men av de som er blitt skylt opp på stranden. De er i sin naturlige form, og er ikke blitt slipt eller noe som helst. De er så vakre! I tillegg har flere av variantene speil i lokket, så da har man både speil, leppepomade og en søt liten suvernir i ett. 


Organic Island Shell Lip Balm kommer i søte små poser. Kan tenke meg at dette er en veldig fin vertinnegave sammen med en blomsterbukett eller en flaske vin. Jeg hadde i hvert fall blitt glad for det ♥

Her ligger alle variantene på rekke og rad, Fra venstre; Tiger Cown, White Pearl, Fan Orange, Balm Mocha og White Frangipani

Se en oversikt over alle shell lip balms hos Makestyle HER. Sommerens mest eksklusive lip balm 🙂

14 Comments

 • Reply Madeleine 26. april 2015 at 17:56

  så stilig da 😀 ha en fin kveld =)

 • Reply Kjersti 26. april 2015 at 18:24

  Så utrolig fint og originalt produkt! Samler jo nærmest på lip balm, kanskje jeg må ha en sånn også, haha 🙂 Noen har en tendens til å legge seg som et tykt lag på leppene om du skjønner hva jeg mener, gjør denne det?

  Du er forresten utrolig flink til å ta produktbilder, blir alltid inspirert og fristet til å kjøpe! Du gjør liksom litt mer ut av det, er gøy med bloggere som tar jobben seriøst! 🙂

 • Reply Anonym 26. april 2015 at 18:31

  det så kjempeekkelt ut!

 • Reply Ida Wulff 26. april 2015 at 19:20

  Kjersti: hei 🙂 da er vi to! Haha. Nei, den har ikke samme konsistens som rosebud som jeg vanligvis har brukt. Den er mer «fast» hvis du skjønner, så man drar ikke med seg en hel klump med smørje. Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂 klem

 • Reply Ida Wulff 26. april 2015 at 19:20

  Madeleine: takk det samme <3

 • Reply Stine 26. april 2015 at 19:35

  Søteste jeg har sett! :O

 • Reply Julie 26. april 2015 at 21:08

  Så utrolig stilig ! Jeg er jo helt avhengig av å gå rundt med en leppomade, og synes denne var super søt, og elsket måten den var laget på ! Ønsker meg ! 😀

 • Reply Kamilla Haaland 26. april 2015 at 22:06

  Må være de søteste lebepomadene jeg har sett! <3

 • Reply hanna 27. april 2015 at 14:07

  Er skjellet tett? Tenker bare at om den blir liggende i veska i sola f.eks, da smelter vel lip balmen? :p

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 22:49

  hanna: nei, det er ikke tett! I hvertfall så er ikke det jeg har på meg nå det, alle skjellene er forskjellige. Så det er noe å ta i betraktning 🙂

 • Reply th3reze 28. april 2015 at 07:52

  ååh det der minte meg om sånn godteri som var når jeg var liten . Kult at de ha sånn i lebepomader å 😀

 • Reply raremary 28. april 2015 at 10:39

  Haha, så sykt kule.

 • Reply hanna 29. april 2015 at 23:43

  Okei 🙂 Var egentlig det jeg tenkte etter å ha sendt kommentaren, men takk for svar uansett!

 • Reply https://undress.vip/ 18. januar 2024 at 04:31

  Fantastic blog article.Really looking forward to read more.

 • Leave a Reply