Uncategorized

FRIKJENT FOR SISTE GANG

27. april 2015

I dag har jeg virkelig jobbet på spreng med eksamen. Jeg har fremdeles som mål å skrive et blogginnlegg uten å nevne en eksamen. Men dere som sitter oppi det selv, vet jo hvor altoppslukende det er. I seks-tiden kom jeg meg endelig ut i frisk luft og dro på trening, og etterpå kjente jeg at hjernen var helt full. Så nå blir det ikke noe mer lesing i dag, hjernen må få lov til å bearbeide det som allerede er oppi der.

I skrivende stund sitter jeg og trykker i meg en wok jeg nettopp har laget. Fullkornsnudler, kylling og grønnsaker. Jeg brekker meg nesten for hver bit, har jo så lyst på sjoklade i stedet. Men det blir ikke sjokolade i dag. Jeg har handlet inn jordbær og blåbær (Gud, gi meg styrke og sjokolade), for mamma kommer på Frikjent-date nå straks. Den nest siste episoden går jo på TV2 i kveld (og den er syyyyk, jeg så den på Sumo forrige uke), men sesongavslutningen legges jo ut på Sumo i kveld så vi skal se den allerede i dag. Jeg gleder meg skikkelig, den serien viste seg å bli mye mer spennende enn hva jeg hadde trodd. Når det er sagt, så har jeg gitt opp å se Jordskott som jeg skrøyt sånn av før helgen. Jeg liker ikke å se på serier og filmer som er overnaturlige, og Jordskott gir meg følelsen av at neste episode blir et utdrag fra Ringenes Herre. Som jeg ikke har sett mer enn et kvarter av. 

Water is the new wine! Neida. Mens jeg stod og lagde mat kom jeg på at jeg ikke har drukket vin siden februar. Kan det virkelig stemme?? Så nå som det nærmer seg sommer og bursdager og alt det der, varmer jeg sakte men sikkert opp med vann i vinglass. Nam nam… 

Sjokolade. 

22 Comments

 • Reply krist.in 27. april 2015 at 20:52

  kjenner meg igjen ja! Eksamen for fullt her også , og prøver å ikke gå inn i kosemodus. det har jeg veldig fort for å gjøre når jeg leser til eksamen, og det blir fort mye sjokolade..

 • Reply Stine Helene 27. april 2015 at 21:29

  Hahahahaha, avslutningen!!! «Sjokolade.» Åh Ida, u crack me up. Digger deg!

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 22:47

  Stine Helene: haha! <3

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 22:48

  krist.in: tre pakker med Meller om dagen her! Uff…

 • Reply Kjersti 27. april 2015 at 23:19

  Hahah, kjenner sååå til sjokoladelengselen! Føler liksom man kan unne seg det i sånne perioder, men det fins jo grenser også, hahah!

  Ville bare si at det er supermotiverende å lese om utdanning og slikt, ligger noen år etter mine gjevnaldrede med videregående, klarer rett og slett ikke prioritere det nå og tar det litt rolig som privatist. Det har vært veldig vanskelig når ikke alle forstår at man ikke MÅ ta utdanning i ett løp og slite seg helt ut, det er lov å leve og ta ting som det kommer. Syns selv det virker mer fornuftig å vente noen år med utdanning videre, så er man litt mer sikker på seg selv og interesser, så jeg stresser ikke med det, men føler jeg blir sett litt ned på nesten. Da er det stor motivasjon å se at noen som er så utrolig flink og nydelig som deg heller ikke begynte på videre studier som 18 åring, det gir meg faktisk mer håp for min egen fremtid! Blir virkelig inspirert av deg hver dag, du er deg selv 100%, er morsom, nydelig og utrolig smart. Er så glad for at du blogger, Norge trenger en så morsom, avslappet og uhøytidelig blogger som deg! 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. april 2015 at 23:33

  Kjersti: hei, og tusen takk for fine ord! <3 det med å «henge» etter må du ikke tenke på en eneste gang til. Det er nemlig ingen som henger etter like mye som de som begynner rett på studie etter VGS! I hvert fall etter hva jeg erfarer. Nå sier jeg ikke at man trenger å vente til man er 23 år med å studere, men jeg tror man er mye mer moden og ikke minst sikker på valget sitt om man puster i et år eller to. Jeg er ekstreeemt glad nå, for at jeg har noen ekstra år bak meg enn de fleste jeg studerer med. Det er ikke ideelt sosialt, men faglig er det gull 🙂 ønsker deg lykke til! Stor klem

 • Reply Anonym 28. april 2015 at 00:42

  null vin i ferien? :O

 • Reply Katinka 28. april 2015 at 07:11

  Flink du 🙂 Har du studietekninkk tips ??

  Hvordan leser du til eksamen ? Lager du

  Tankekart når du leser til eksamen ?

  Jeg trenger tips til eksamenlesing , motivasjon

  Jeg blir ofte så nervøs at får»hjerneteppe» hvordan

  Leser du ?? Tusen takk for svar på forhånd 😊

 • Reply silje therese 28. april 2015 at 09:35

  Jeg og kjæresten begynte og se Jordskott etter din anbefaling. Skikkelig spennende, tenkte jeg! Men for sånne som meg, som har sett ALT for mye skrekk og grøss som ung, ble det too much! Alle de ekle personene i alle ekle skrekkfilmer jeg har sett er stuck i hodet mitt, så jeg har slutta å se på sånt skummelt.

  poenget: Jeg måtte se så mye bort fra tven at jeg rett og slett sovna. Var jo så mye ekkelt der, hele tiden 8)

 • Reply Cel 28. april 2015 at 10:42

  theconversation.com/learning-a-language-sleep-on-it-and-youll-get-the-grammar-40605

  Jeg kom over denne artikkelen for et par dager siden, oh det med søvn må jo gjelde andre ting enn språkinnlæring! Er i hvert fall det jeg forteller meg selv…

 • Reply Clara 28. april 2015 at 13:48

  Ahh, kjenner meg saa sykt igjen i innlegget ditt. Baade i det at det er eksamenstid, og at man prover alt for aa ikke stappe i seg sjokolade selv om det er det man helst vil ha. Ahhh, Frikjent! Digger serien. Overraskende bra til aa vaere norsk!

  Digger maaten du skriver paa btw. Du er herlig Ida!

 • Reply Marianne 28. april 2015 at 17:20

  Herregud jeg ler meg ihel av skrivemåten din, digger deg! «Sjokolade» haha i feel you ;-D

 • Reply Anonym 30. april 2015 at 22:57

  Jeg skjønner ikke Jordskott engang jeg, så derfor fortsetter jeg bare å se og pepre alle rundt meg med meldinger når det blir for rart også er det skikkelig skummelt også, så jeg har mistet halve poenget med serien, for jeg har gjemt meg bak en pute i de viktigste minuttene, hvor man kanskje hadde en sjanse til å skjønne noe allikevel og du takk for at du minnet meg på sjokolade, nå fikk jeg selvfølgelig skikkelig lyst på sjokolade og her hvor jeg er finnes det ikke i mils omkrets, ah det skal ikke være enkelt.

 • Reply Ida Wulff 30. april 2015 at 23:32

  Anonym: haha! Nei til jordskott, ja til sjokolade!

 • Reply Edi 18. februar 2024 at 01:47

  Howdy! I simply wish to offer you a huge thumbs up for the great information you’ve got
  here on this post. I am coming back to your site for more soon.

 • Reply Hollyanne 18. februar 2024 at 03:31

  Hi! I’ve been following your website for some time now and finally got the bravery to
  go ahead and give you a shout out from Kingwood Tx!
  Just wanted to tell you keep up the fantastic work!

 • Reply Jody 18. februar 2024 at 03:58

  It’s an remarkable article designed for all the online people;
  they will get advantage from it I am sure.

 • Reply Ambert 18. februar 2024 at 04:23

  I couldn’t resist commenting. Exceptionally well written!

 • Reply Hoai 18. februar 2024 at 05:23

  Hello, i think that i saw you visited my website thus i came to “return the favor”.I am attempting to
  find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 • Reply Rebeka 18. februar 2024 at 05:42

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really helpful & it helped me out a lot.

  I am hoping to give one thing again and help others like you helped me.

 • Reply Norma 20. februar 2024 at 05:51

  Very nice article, totally what I was looking for.

 • Reply Anthoney 23. februar 2024 at 05:53

  Yesterday, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop,
  just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed
  and she has 83 views. I know this is totally off topic
  but I had to share it with someone!

 • Leave a Reply