Uncategorized

FRISTER IKKE Å LAGE MIDDAG SOM IKKE FRISTER

30. april 2015

Jeg holder en knapp på at et nytt filter gjør at ingen legger merke til at disse bildene ble tatt forrige uke, da jeg la ut nesten identiske bilder. Det er lov å være lur når man er busy. 

Tenk at det er siste dagen i april i dag! Jeg kjente på sommerfølelsen i dag, da jeg nesten var en time for tidlig ute (hvordan går det an å tro at man bruker 1 time på å gå et sted, og så bruker man 14 minutter?) til vaksinetimen min, og hadde litt tid å slå i hjel på Rema1000. Det var som å gå rundt på en grillfest innpakket i plast. Så fantastisk! Og da jeg endelig hadde vaksinetime, fikk jeg beskjed om at nå er jeg vaksinert for hepatitt A og B for resten av livet, fikk nesten litt lyst til å feire. 

Uansett, nå er det straks mai, og det gjør meg både lykkelig og ulykkelig. Lykkelig fordi det snart er sommer, ulykkelig fordi mai er et mareritt for de fleste studenter, og jeg har en haug med dritt jeg skal gjennom før jeg kan ta sommerferie. Men den kommer, den kommer, og nå er den nærmere enn den var i går. 

I skrivende øyeblikk sitter jeg og prøver å finne ut av hva jeg skal ha til middag. Jeg er 99% bestemt på å takke nei til kveldens festligheter, og heller sitte hjemme som den loneren jeg er. Lese litt. Våkne uthvilt og frisk i morgen. Det må nesten bli sånn. Men middag er jo det store problemet når man blir hjemme. Det er ingenting som frister, og det frister enda mindre å lage middag som ikke frister. Er det greit å spise Meller til middag?

Nå tar jeg meg en «inspirasjonsrunde» på matbutikken og kjøper friske blomster i samme slengen. Kanskje husmorånden kommer over meg igjen. Please. 

20 Comments

 • Reply Madeleine 30. april 2015 at 17:21

  jeg tenkte jeg skulle lage meg tika masala 😀 har en giveaway på bloggen min hvis du er interessert =) ha en fin kveld =)

 • Reply Benedikte Porsanger 30. april 2015 at 17:23

  du ser alltid så smassshing ut! <3 fine deg!

 • Reply Anonym 30. april 2015 at 18:34

  Vil anbefale deg og ikke takke nei til alt av tilbud fra venner 🙁 Gjorde samme feil selv, da jeg mister all energi av et tungt studium som krever mye lesing. Mistet kontakten med hver eneste en, angrer den dag idag!

 • Reply Ida Wulff 30. april 2015 at 18:55

  Anonym: jeg tenker at de som ikke forstår at jeg vil prioritere lesing og orden i livet mitt, fortjener ikke å være vennene mine heller 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. april 2015 at 18:55

  Benedikte Porsanger: åå takk <3

 • Reply Ida Wulff 30. april 2015 at 18:56

  Madeleine: mmm, tikka masala er godt!! 🙂 Kos deg!

 • Reply Ida Johanson 30. april 2015 at 19:06

  Du var utrolig fin på håret nå, Ida! Ha en fantastisk dag skjønne deg <3

 • Reply Ida Wulff 30. april 2015 at 19:06

  Ida Johanson: tusen takk <3 god helg!!

 • Reply Gro 30. april 2015 at 19:35

  Selv gikk jeg for et par grillpølser i lompe. Slår aldri feil!

 • Reply Ida Wulff 30. april 2015 at 19:36

  Gro: mmmm, jeg gikk for…. Grandiosa! haha!

 • Reply Anonym 30. april 2015 at 19:45

  Godt å høre at jeg ikke er den eneste som sitter hjemme alene i dag. Skal ut resten av helga så da måtte jeg nesten få unnagjort litt viktig skolearbeid i dag. Synes du er flink Ida! Stå på! Kanskje litt sent med et middagstips, men kan være gret å ha til en annengang. Hvis jeg mangler inspirasjon og matlyst er synes jeg det er veldig godt å steike ris, egg, bacom og evt grønsaker i en panne. Supergodt og veldig enkelt

 • Reply Lene 30. april 2015 at 20:06

  Lag disse matmuffinsene, sunne og gode! Lagde de for første gang i dag, putter noen i fryseren til matleie dager 🙂

  http://happyfoodstories.blogspot.no/2013/06/matmuffins-med-fetaost-spinat.html?m=1

 • Reply krist.in 30. april 2015 at 20:12

  haha jeg kjenner meg litt igjen. Sitter her med skolebøkene. Burde lese, klikker rundt på blogger. har ikke lyst på noe til mat og bare hater livet litt. Vil at det skal bli mai, men da er det jo 4 eksamener som skal gjøres, og det frister ikke at all !

 • Reply Anonym 30. april 2015 at 21:01

  Selv gikk jeg for å bestille sushi. Ingenting fristet

 • Reply Guro 30. april 2015 at 23:07

  Husker du tipset om Rita på netflix engang. Det er så bra! Snart kommer det sesong 3 😀

 • Reply Ida Wulff 30. april 2015 at 23:31

  Guro: hurraa, så gøy! 🙂 det gleder jeg meg til!

 • Reply Emma 1. mai 2015 at 11:39

  Hvor er de utrolig fine solbrillene fra? Farlig lekre altså!!

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2015 at 11:42

  Emma: de er fra Céline, og modellen heter New Audrey! 🙂

 • Reply theresekristina 2. mai 2015 at 00:23

  Kor er sandalane dine fra? 🙂 Du ser ekstra flott ut for tida!

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 00:32

  theresekristina: de er fra H&M. tuusen takk, så hyggelig sagt <3

 • Leave a Reply