Uncategorized

1. MAI OG VILLE TILSTANDER I INNBOKSEN

1. mai 2015

I dag våknet jeg med et smil, og det er ganske sjeldent. For som regel, uansett hvor lykkelig jeg er, syns jeg det er en pain in the ass akkurat å våkne. Men i dag spratt øynene opp uten å kjempe mot superlimet, og hodet ramset ikke opp en liste med unnskyldninger til å avlyse dagen. Det må være fordi det er 1. mai! Sommer i mine øyne – selv om det fortsatt er litt kjølig ute. 

For å feire «sommeren» klarte jeg omsider å kapre en sommerlig og fargerik blomsterbukett i går. Jeg blir så glad av nye blomster! Er de ikke fine? 


Nok om blomster. Har dere noen gang lagt ut oppdrag på «Mitt Anbud»? Jeg har fått for meg at jeg vil male leiligheten min, og tenkte at jeg kanskje skulle få noen til å gjøre det for meg. Så jeg la ut en liten annonse på Mitt Anbud, med beskrivelse av jobben og leiligheten. Håpet at jeg kanskje ville få mail fra et par, med forslag om pris. Jeg vet jo ikke om en slik jobb koster 5.000 eller 30.000, har virkelig ikke peiling. Så våkner jeg i dag da, på en fridag, og forventer at innboksen skal være tom og fornøyd. Pling pling pling pling pling. 300 mail (dere skjønner at det er en overdrivelse, sant?) fra menn som vil komme og se på leiligheten min og diskutere oppdraget!! Kjente at stresset bare krøp oppover ørene mine. Å holde «auditions» hvor jeg må forklare hva som skal males og sparkles på engelsk er liksom ikke det jeg har mest lyst til akkurat nå. Så kanskje jeg bare må male selv, da?! Har tross alt en hel sommerferie til den slags gjøre mål. 

Hadde dere en fin natt til 1. i går da? Jeg er så glad jeg ikke var ute. Men kan tenke meg det er et par nybakte kjønnssykdommer og andre gode minner som ble skapt i går! God bedring med fyllesyken, vi blogges senere 🙂 

13 Comments

 • Reply Nicole 1. mai 2015 at 12:36

  Så vakre blomster og herlig mye positivitet!

  Jeg er forresten en av vinnerne fra catfish konkurransen og ble bedt om å oppgi min adresse ca 17.4. Men venter enda på ipadn. Vet du om når den vil ankomme?

  Ha en super dag og takk for de herlige bildene!

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2015 at 12:38

  Nicole: hei 🙂 nei, jeg har ikke peiling på det, regner med det er Nettavisen som har tatt kontakt med deg. Så du bør heller spørre den personen som har tatt i mot kontaktinfoen din! ha en fin dag du også! Klem

 • Reply Anonym 1. mai 2015 at 12:45

  Haha, Har brukt mitt anbud både til vaskehjelp og andre småting:) Syns det har gått bra, og aldri hatt problem med noen av menneskene:) Møtt opp og gjort som avtalt:) Koster neppe 30 tusen og male leiligheten din, vi betalte rundt fire for og tapetsere tre rom, men så bor jeg mer «på landet» enn deg også,så kan jo være helt andre priser.

 • Reply Rebecca Storaker 1. mai 2015 at 13:21

  Kjempefine bilder! Ha en fin 1. mai 😀

 • Reply Amalie 1. mai 2015 at 14:04

  ÅÅ så fine blomster! Ønsker deg en flott dag vakre deg!

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2015 at 14:12

  Amalie: takk i lige måde <3

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2015 at 14:13

  Rebecca Storaker: du også :-))

 • Reply Over The Weekend 1. mai 2015 at 14:24

  Hei

  Holder selv på med maling av kjøkken:)

  Aldri gjort det før, men med en og gjøre det sammen med litt tålmodighet, riktig pensler og at man er nøye…

  Går det meste 🙂 det er ihverfall billigere…

  Dette får du til…

  Lykke til 🙂

 • Reply Aleksander 1. mai 2015 at 15:55

  Hei Ida!

  Må bare si at som håndverker, ville jeg holdt meg unna utenlandske arbeidere. Spesielt som malere. De tar veldig mye snarveier. Ser det hver dag.

  Bare et lite tips 🙂

 • Reply Pia marie 1. mai 2015 at 18:13

  Haha!! Herlig tekst. Du er så god blogger Ida 🙂

  Nyt fridagen.

 • Reply Helene - mamma og menneske 1. mai 2015 at 18:51

  La ut oppdrag der selv en gang, fikk vel sikkert tredve mails i løpet av noen dager hvor folk sa alt fra 1000-30 000… Såååå da er det liksom vanskelig. Å gjøre det selv er nok lurt! Men jævlig kjedelig kanskje. Haha. Sexy med stua full av av arbeidere, da, ehehehe

 • Reply Anonym 1. mai 2015 at 19:59

  Du klarer vel å male noen vegger selv Dolly?

 • Reply Anonym 3. mai 2015 at 21:12

  Anbefaler Engers malerfirma i tønsberg 🙂 far som har drivrr dt

 • Leave a Reply