Paraplyer

EN LITEN DOSE PARAPLYER

2. mai 2015

Jeg har notert flittig på iPhone-notater hver gang noe har rykket ved irritasjonsnerven min, her er noen ferske paraplyer: 

♦ Sterk vind som treffer deg midt i bakhodet så du får måne baki der, og løvetannsveis foran. HVA faen, hvis det er lov å si. 

♦ Når du er på vei bort til en fotgjengerovergang, og ser at det står en person der og venter fra før. Så tenker du yes, jackpot, da slipper jeg å stå og vente dritlenge. Og så rekker du bort dit før det blir grønn mann, og tenker enda mer yes. Men så blir dere stående der i evigheter, før du skjønner at det dumme mennesket ikke har trykket på knappen. Så du må trykke på knappen selv, og vente enda lengre… 

♦ Folk som inviterer deg til helt usannsynlige «kampsak»-grupper på Facebook. For eksempel: vi som vil ha Victoria’s Secret i Lillehammer! Nå var det bare et eksempel altså, men dere skjønner greia. 

♦ Folk som reker gatelangs og røyker. Etter at jeg begynte å snuse igjen, får jeg helt brekninger av røyklukt. Og det hender ganske ofte at jeg går bak noen som røyker på et fortau. Altså. Hva kan man gjøre, annet enn å gå kappgang forbi dem, gi dem et blikk og lage et par brekningslyder før man strener videre. 

♦ Å være i dårlig form. En måned uten trening, og kroppen min funker dårligere enn en 90-åring sin. Jeg syns det er så vondt å trene for tiden at jeg vurderer å gå på do og grine hele treningsøkten. 

♦ Å sove i samme seng som noen andre. Det skremmer meg at jeg ikke kan fordra det. Er det innafor å ha eget soverom man kan rømme til når man eventuelt får en samboer?

♦ Å gå gjennom saker og ting på grunn av selvangivelsen, bli gjort klar over hvor sykt mye skatt jeg betaler – og samtidig vite om snylter på staten. Får lyst til å ringe dem og si at de er nødt til å si takk og kjøpe noe fint til meg, for det er faktisk jeg som forsørger dem. Jeg hater dem. 

♦ DETTE PUNKTET ER VIKTIG: folk som har mobilen sin på vibrering generelt. Jeg hater dere og. Og enda mer når dere har denne vibrerende dritten liggende på pulten under forelesning, og lar den ligge der og dure mens 16 meldinger renner inn. 

♦ Når foreleserne på skolen snakker om blogg, og folk bare «eeeey» til meg. Som om det var faren min det var bilde av på sliden. Og tro meg, det er mye blogg på skolen. Mye Fotballfrue-slides. Noen ganger lurer jeg på hva foreleserne skulle snakket om hvis ikke Caroline Berg Eriksen hadde tatt et par spanske, og hvis ikke Andreas Lubitz hadde kræsjet det Germanwings-flyet. 

♦ Å IKKE KUNNE GÅ I TRANGE KJOLER UTEN Å SE UT SOM JEG ER GRAVID I 5. MÅNED!!! 

Meg som mammablogger. Takk for meg! 

93 Comments

 • Reply Josefine Fevang 2. mai 2015 at 17:31

  du har mye rett i det du skriver. er mye av det som irriterer meg også gitt. og ting jeg gjør som kanskje burde revuderes og rette opp i med meg selv.

 • Reply Silje 2. mai 2015 at 17:38

  Hysterisk morsomt!

 • Reply Anna 2. mai 2015 at 17:38

  Hei, Ida!

  Vil bare si at dette innlegget falt ikke i smak hos meg. Ikke i det hele tatt.

  Du fremstår bare som en (beklager for ordvalget) «dum», superoverfladisk og bortsjemt jente.

  Er det mulig å klage så mye som du gjør på hvor mye skatt du betaler?

  Å, my, ..»stakkars , stakkars» deg som tjener ganske store summer på å skrive noe så kjedelig som hva du spiste, hvor mange eksamener og når du snart skal ha, og poste N-te bilde av den vasen som jeg føler halvparten av Norge har.

  Jeg håper at du får deg snart en god lærepenger og skjønner hvordan dette livet egentlig er:) (og de andre bloggere også:)), ikke slemt ment, men jeg blir så innmari provosert av dere bloggere som tjener STORT på å digge dere selv hele tiden og i tillegg Kklage på hvor vanskelig dere har det…

  Det er helt kvalmt!

  P.S: Blir uinteressant å se om du poster dette kommentaren eller skal du bare ha de hvor det er ros til deg i kommentarfeltet ditt?

  Hilsen en spent leser som er ganske provosert av bloggere med masse «letttjente» penger som i tillegg skal være sure:) Æsj!

 • Reply Hilde 2. mai 2015 at 17:53

  Hadde jeg enda sett så fab ut i sånne kjoler! Er dette 5 mnd, så er jeg på overtid! Du er vakker.

 • Reply Pia Marie 2. mai 2015 at 17:54

  Ganske enig i den med å trykke på grønn mann.,, fuck det:p Hehe

 • Reply Maria Skancke 2. mai 2015 at 18:03

  jeg forstår frustrasjonen din der og da, men må si det er ganske morsomt å lese om -kjenner meg jo igjen i mange av punktene her selv

 • Reply saija skoglund 2. mai 2015 at 18:05

  helt enig i punktene om forelesning om blogger og vibrerende telefoner på borde under forelesningene som vibrerer i et!

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 18:07

  Anna: jeg godkjenner alle kommentarer så fremt de ikke inneholder noe stygt om folk jeg er glad i 🙂 du virker en smule bitter, men det skal du få lov til å være. Jeg vet veldig godt hvor heldig jeg er, men paraplyer handler om… Ja, bitterhet i hverdagen.

 • Reply Geriatriks 2. mai 2015 at 18:10

  Tenk om man kunne åpne «brevet» fra staten en gang og lese «vi skammer oss over hvor mye skatt du har betalt og hvor lite du har fått igjen for det så her er halvparten tilbakeført for de siste 5 årene».

 • Reply Marte 2. mai 2015 at 18:18

  Kanskje den skattesnylteren forsørger deg ved å lese bloggen din? 🙂

 • Reply Emma 2. mai 2015 at 18:19

  De som ikke har større mage enn det der i 5. måned, er nok ganske heldige, haha. Og når det gjelder skatten: betaler du mye skatt, tjener du også mye.

  Ellers, supert innlegg!

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 18:21

  Emma: poenget med punktet om skatt er folk som snylter…

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 18:22

  Geriatriks: håper det skjer 🙂

 • Reply ida 2. mai 2015 at 18:30

  digger at du la ut det siste bildet, haha. det er som å se meg selv, magen går jo faen meg ikke bort uansett hva jeg gjør!

 • Reply Lena Marie 2. mai 2015 at 18:34

  Denne Anna virker som om å ha stått opp med feil bein og litt til. Elsker paraplyene dine, Ida! Du er så herlig 😀 ha en fin lørdag!

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 18:36

  Lena Marie: takk det samme til deg <3

 • Reply Silje 2. mai 2015 at 18:37

  Oi! Du gjorde nettopp bussturen min SÅ mye bedre <3 plutselig var det ikke så ille å bruke lørdags kveld på buss likevel. jeg ler så jeg gråter av disse paraplyene dine!!! Du er RÅ!! Klem

 • Reply Anonym 2. mai 2015 at 18:38

  Huffda…. Hadde bare alle vært som deg… 😴😴😴

 • Reply Tina 2. mai 2015 at 18:39

  Du gidder jo ikke male leiligheten din selv en gang. Du bare klager på alt har jeg forstått.

 • Reply Linn 2. mai 2015 at 18:40

  Jøsses å folk ble provoserte av dette skattegreine. Spiller da ingen rolle hvor mye man tjener? Folk som snylter på skatten er irriterende uansett om man tjener 200 000 i året eller 2 mill. Og tror vel det var det Ida mente 😛

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 18:49

  Linn: ja, nettopp. Takk! ;p

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 18:50

  Silje: haha! Tusen takk! Og god tur videre <3

 • Reply Birgitte 2. mai 2015 at 18:51

  Eneste jeg tenkte nå er at du er dødsfint i kjolen og lurer på hvor du har kjøpt den? 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 18:52

  Birgitte: den er fra bik bok 🙂

 • Reply Benedikte Porsanger 2. mai 2015 at 18:58

  hahaha, nå lo jeg godt 😀 du altså!!

 • Reply Anonym 2. mai 2015 at 18:59

  Kjenner meg igjen i kjolesituasjonen din. Utrolig irriterende 😩

 • Reply Daniel Miller 2. mai 2015 at 19:13

  Fint bilde 🙂 ha en flott helg.

 • Reply Julie 2. mai 2015 at 19:20

  Når jeg leser disse innleggene føler jeg at jeg ikke er alene om å være ganske bitter. Fortsett gjerne med dette (du virker ikke «overfladisk» eller «arrogant», det er bare morsomt). Du ser dritbra ut btw, ingen har helt flat mage. 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 19:21

  Julie: takk, så hyggelig av deg 🙂 klem

 • Reply Anette A 2. mai 2015 at 19:43

  Amen! paraplyene dine er spot on hver eneste gang 😀

 • Reply Marit 2. mai 2015 at 20:08

  Jeg er 5 mnd. på vei, og ser ikke sånn ut – hehe! Hvalross er fornavnet mitt atm :—-)

 • Reply Anonym 2. mai 2015 at 20:09

  hahah, kjenner meg igjen i for mange av de der. Lo av kjolebildet også, for been there!

 • Reply Camilla 2. mai 2015 at 20:42

  Uff, så mange bitre folk.

 • Reply C 2. mai 2015 at 20:43

  Kjenner meg fint igjen i det med kjolen, selvom jeg syntes du så råflott ut i den! Får en ganske stor foodbaby nesten uansettt hva slags mat jeg spiser…

 • Reply Kamilla 2. mai 2015 at 21:11

  Hahah, kjenner meg alltid godt igjen på paraplyene!

  Spesielt den med vinden.. Alt vær blir så mye dårligere med vind. Føler at jeg får midtskill i øyevippene mine når jeg går i motvind, og måne i medvind. Lekkert..

  Håper du får en super helg, uten mange nye paraplyer 🙂

 • Reply Anonym 2. mai 2015 at 22:08

  Den om vibrasjonen er ON POINT!! Til dere som går på NHH; LES DETTE NØYE!!!!!! Fyfaen ass… Har vært et stort irritasjonsmoment i flere semestre nå..

 • Reply F.N. 2. mai 2015 at 22:18

  Haha, komisk; jeg er 5 mnd på vei, jeg er utroooolig slank for å være så langt på vei (veier 53 kg nå), og fortsatt så er magen min type …. 4 ganger så stor som din. Så slapp av, du ser fantastisk ut 😉

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 22:22

  Kamilla: hahaha, midtskill i øyevippene, der sa du det 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 22:23

  C: jeg og! Ett glass vann til og med, så er jeg smelt på tjukka!

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 22:24

  Marit: Hehe :-)) lykke til med alt, så koselig!!

 • Reply Guro 2. mai 2015 at 23:11

  Du ser fantastisk ut! 😉

 • Reply Anniken 2. mai 2015 at 23:34

  haha, så morsomt innlegg! Du har så rett i det du skriver, mye av det irriterer faktisk meg også!

 • Reply Anonym 3. mai 2015 at 00:07

  JAAAAAA jeg er så sinnsykt lei av bloggere som trener så infernalsk mye og spiser så lite at magen nesten blir innover og hul. DET ER JO INGEN I DET VIRKELIGE LIV SOM SER SÅNN UT??? du er fin ida:)

 • Reply andy 3. mai 2015 at 00:28

  du så rimelig digg ut rett og slett i kjolen så .. 🙂

 • Reply Anna 3. mai 2015 at 01:47

  Så bra, Ida. Da likte du sikkert kommentaren din siden den er så bitter, og det ser ut som om det er i vinden nå:)Å være bitter altså

 • Reply Marit 3. mai 2015 at 08:37

  Anna, tenk å bli så irritert over noe så humoristisk?! Det er ikke KLAGING, det er irritasjonsmomenter som ALLE har, rike og fattige. Skjerp deg, du ser helt dum ut 🙂

 • Reply Ida 3. mai 2015 at 09:34

  Ikke vær så kjip da, betal skatten din med glede, ta på deg en annen kjole (alle vet at den kjolen uansett gjør at du føler deg ukomfortabel og fæl etter et par timer i den uansett), og send en kryss-av lapp til jævelen i forelesninga som har masete venner. 🙂

 • Reply Hanne 3. mai 2015 at 10:27

  Hæ? HAr du fått 5-mnd-på-vei-mage UTEN Å HA FÅTT NO SYNLIG MAGE? 😉

  Paraplyene dine er drit bra, syns det er en av de mer morsomme inleggene dine

 • Reply irenglede 3. mai 2015 at 11:12

  Hei. Er visst helt bakpå, jeg. Aldri hørt om paraplyer på denne måten. Sikkert deilig å kunne lufte irritasjonene sine en gang iblant. Og så du….5 måneder…ja, særlig. Hehe, en bittebitteliten plut. Liker bloggen din og ønsker deg en fin søndag.

 • Reply Line 3. mai 2015 at 11:27

  Mangler litt ettertanke her, altså. Klart det er flere som snyter på skatten, men det er nok ikke du som finansierer dem riktig ennå 🙂 Hvis du regner ut hva du har kostet staten og kommunen i din levetid, med 12-13 år på gratis skole, behandling hos lege/tannlege/sykehus, de offentlig finansierte veiene du har kjørt på, den subsidierte bussen og de halvveis statssponsede togbillettene dine, så har du nok en del skatt igjen å betale før du kan se på deg selv som en nettobidragsyter til statskassen.

  Nei, systemet er ikke perfekt. Ja, det er altfor mange byråkrater og det brukes penger på tant og fjas, og enkelte utnytter systemet til det fulle. Allikevel- jeg er i full jobb og betaler skatten min med glede, vel vitende om at barna mine kan gå på universitetet hvis de vil og mammaen min får den kreftbehandlingen hun trenger for andre gang, med rett til sykepenger og uten å se en sykehusregning. Å kunne konsentrere seg om at hun skal blir frisk, uten økonomiske bekymringer, er verdt all skatten jeg noensinne kommer til å betale.

 • Reply Charlotte 3. mai 2015 at 11:46

  Trist at folk ikke ser humoren i slike innlegg. Det er jo så mye gøyere å le og ikke minst smile over hverdagslige plager og irritasjonsmomenter!! Jeg elsker slike innlegg, fortsett med det. Den magen din er jo fin, min er helt ekstrem for tiden. Hva SKJER liksom?? Og en ting noen må huske på; HUMOR folkens, huuuumor. Ha en strååålende søndag, Ida 😀

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2015 at 11:50

  Charlotte: haha, ja folk har det med å ta det litt tungt… Det er ikke mye tanker og refleksjon bak et slikt innlegg! Strålende søndag til deg også 🙂 <3

 • Reply Anette 3. mai 2015 at 12:27

  Haha jeg liker deg Ida!! Bare jeg tenker på mat får jeg gravid mage.og paraplyene er jeg så jævla enig i. Noen dager bare hater jeg menneskeheten generelt- folk som går foran meg på fortau, mot meg, sitter seg med meg på bussen- eller ikke sitter seg med meg (javel hva er i veien med meg da!!). Så jeg får indre ro av å lese andres irritasjonsmoment i hverdagen 😉 spess i eksamenstiden for da er jeg en gneldre uten like og syns hele menneskeheten går til helvete

 • Reply Karoline R 3. mai 2015 at 13:57

  Hvordan str har du i settet? Veldig fint 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2015 at 14:06

  Karoline R: det er ikke to deler, den henger sammen 🙂 størrelse small

 • Reply Hanna 3. mai 2015 at 15:57

  Elskere slike innlegg en gang i blant!

  Jeg kjenner meg for tiden igjen med hva du mener med 5 måneder på vei. Gikk opp 7kg på 7 uker når jeg backpacket øst kysten av Australia i feb/mars..

 • Reply Jeanette 3. mai 2015 at 15:58

  Ida, du skriver: «Det er ikke mye tanker og refleksjon bak et slikt innlegg!». Det burde være litt mer tanker og refleksjon bak innleggene dine når du har så stor innflytelse på andre. Med så mange lesere så er en del av samfunnsansvaret ditt og tenke over hva du formidler. Og ja, mange burde nok ha det i bakhodet at du ikke er dønn seriøs i disse innleggene. Men du burde også ha i bakhodet at du er en av de mest leste bloggerne i landet, og har stor innflytelse på mange mennesker, spesielt de unge som ikke plukker opp humoren din, og tolker dette som en guide til å bli like kul som du, som de følger slavisk. Makten til å avgjøre hvordan andre tolker det du skriver er et privilegie du IKKE har, derfor spiller det liten rolle hvor uskyldig og humoristisk intensjonen din er.

  Uavhengig av hva du selv legger i det du skriver, så tolkes det forskjellig av leserne dine. Du diskriminerer røykere,og uavhengig av om det er intensjonen din eller ikke så bidrar dette til at det blir sosialt akseptabelt å diskriminere røykere. Du sier at magen din ser 5 mnd gravid ut, selv om dette er åpenbart spøkefullt for oss som er relativt voksne, så bidrar du her til å spre budskapet om at mager på din størrelse ikke er flate nok- noe den for guds skyld er (Forutsatt at flate mager er idealet).

  Du har ytringsfrihet du som alle andre, og for alt jeg vet har du hatt mye motgang og jobbet hardt for å komme dit du er i dag. Men du er fortsatt priveligert, og derfor fremstår det for mange som usmakelig å klage over luksusproblemer (humoristisk eller ikke). Du burde forholde deg til den posisjonen du har i samfunnet, og når du trenger å klage (som vi alle gjør innimellom), så kan du vurdere å klage på andre, gjerne private, arenaer, hvor klagene dine ikke blir tolket av leserne som hellige ord.

 • Reply Henriette 3. mai 2015 at 16:13

  Herregud, leser kommentarene og blir irritert, at folk ikke kan ta ting med en klype salt, og at de henger seg opp i så mye rart! Jeg digger paraply innleggene, kjenner meg igjen i så mye. Og du er den bloggeren som har mest selvironi som jeg vet om. Vet ikke om noen annen som ville lagt ut et bilde som man føler seg tjukk på, jeg kjenner meg igjen der og! Får sånn mage selv :(:(:(

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2015 at 16:20

  Jeanette: jeg er helt uenig med deg, og syns dette var tullete skrevet.

 • Reply Anna 3. mai 2015 at 17:21

  Aah, Ida! Jeg elsker deg for dette 🙂

 • Reply Nathalie 3. mai 2015 at 18:18

  .. Og alle de som absolut måmåmå gå på trikken/banen/bussen/toget før andre har fått gått av! Omfg, så jævla irriterende..

 • Reply Anonym 3. mai 2015 at 18:42

  Ida, jeg er enig i at det var tullete skrevet, og jeg fremstår mer kritisk enn det var ment. La meg prøve igjen:)

  For det første, når jeg tenker meg om så var det ikke ditt innlegg som provoserte meg (bortsett fra kommentaren til «gravidmagen» din, den synes jeg var overflødig og gjør mer vondt enn godt fordi den fremmer et usunt kroppsideal- hvis ikke din kropp er bra nok så er ingens kropp bra nok- du ser sunn og fin ut, og derfor tror jeg det hadde vært bedre om du utrykte glede og stolthet, enn misnøye over den lille «feilen» du selv ser).

  Det som provoserte meg var kommentarene om at folk som kommenterer kritisk (sånn som jeg gjorde), blir kalt bitre og uten evne til å ta ting med en klype salt. Da jeg leste innlegget ditt tok jeg det med en klype salt, og du skriver humoristisk- voksne mennesker vil lese dette som humor. Men, poenget mitt var at du har så mange unge og lettpåvirkelige lesere som IKKE leser det med en klype salt- du pirker borti et par tema som er så tungt ladet av fordommer og diskriminering fra før, at du uten å mene det står i fare for å underbygge disse fordommene. Og i utgangspunktet skal man kunne tulle med slike ting som «gravidmager» og selvironien din er sunn- men jeg tror ikke alle lesere forstår at dette er selvironi. Og selvom det vanligvis er uskyldig å tulle med feilene vi ser ved oss selv, så har det større ringvirkninger når du gjør det fordi du er så profilert, det er derfor jeg mener at når vi har behov for å klage over akkurat slike ting (som ærlig talt er luksusproblemer), så bør vi ta det i private forum og ikke i den offentligheten hvor det er garantert at mange unge leser og blir støtt av det.

  Når det er sagt, for å ikke bare være krass, kan jeg tilføye at resten av punktene dine er morsomme, og jeg mener for all del ikke at du har støtt folk som ikke trykker på grønnmann- knappen eller de som har telefonen på vibrasjon- dette var bare morsomt. Det var bare akkurat dette med magen din (og røyking) som jeg reagerte på, og at de som kommenterer ikke viser forståelse for at andre kan reagere på dette.

  Måten jeg skrev på i første kommentaren var overdrevet og dratt ut av proporsjoner, delvis fordi jeg ble overengasjert og så prosjiserte jeg mine tanker om dette over på deg, men og delvis fordi folk nettopp tolker det du skriver helt ut av proporsjoner. Selv om det du skriver tilsynelatende er helt uskyldig og morsomt, så «treffer du mange spikre i hodene til folk»- det er ikke bare bare å snakke rett fra levra når du snakker til en hel befolkning, det må tilpasses til leserne dine til en viss grad.

  Du er en rollemodell for mange, og det virker det ikke som du eller særlig leserne dine tenker nok over når dere skriver om kroppene deres. Det er små uskyldige kommentarer som «gravidmage- kommentaren» din som skaper fordommer, selv om det overhode ikke er det som er intensjonen din.

  (Og nei, jeg er ikke en feit, røykende skattesnylter som det kanskje kan høres ut som. Jeg er etter dagens standard både vakker, priviligert og jeg betaler skatt, men vet bedre enn å klage over dette i offentlighet, fordi jeg har det i bakhodet at folk ikke tar alt med en klype salt selv om det er ment slik).

  Du har ikke ytret noe som er så alvorlig som kommentaren min får det til å høres ut som, men jeg tror flere av dere undervurderer alvorlighetsgraden av småting som dette, og det er det jeg reagerer på. Det er ikke bare bare å lese slikt med en klype salt for de som sliter med overvekt eller røykeavhengighet, og nei det er i utgangspunktet ikke deres problem, men jeg mener fortsatt at man skal ta de hensyn man kan, og at dere har litt å gå på.

 • Reply Kine 3. mai 2015 at 19:07

  Det morsomste med paraply-innleggene er de teite kommentarene under.. hjelpes 😛

 • Reply Nina 3. mai 2015 at 21:13

  Veldig enig i mange av dem, spesielt den siste.. jaja, mat er livet, så har meg selv å takke. Og som mange andre skriver, WOW, så mye bitre folk det finnes….

  Men jo! Jeg har en paraply selv, vet ikke om du har skrevet den før, men dette er ihvertfall noe som irriterer meg grenseløst (og tenkte kanskje du følte litt det samme der), og det er folk som ikke vasker seg på hendene etter å ha vært på do. Ærlig talt. Æsj. Spesielt menn. De HOLDER jo i tissemannen sin, også skal de gå rundt å ta på alt mulig annet. Kaster opp litt i munnen. Men det er jo liksom ingen fin måte å si det på heller? Hver gang tenker jeg bare «vask deg på hendene, din gris». Dette tar opp mye av hjernekapasiteten min. Folk må virkelig slutte med det. Absolutt et irritasjonsmoment, og kanskje også en kommende paraply? Med mindre jeg er den eneste som tenker skummelt mye på dette…..

 • Reply Fast leser 3. mai 2015 at 21:31

  Haha så mange rare gravidmage meninger 😛 Jeg fikk ikke mage før jeg var 7-8 mnd på vei, dette er heeelt individuelt 🙂 (babyen var godt over gjennomsnittet stor)

  Ida, du er fin.

  <3

 • Reply Lene 3. mai 2015 at 21:35

  hvis du føler deg som 5 måneder på vei, så jeg er 1021 månder på vei 😉

 • Reply Frk.Tone 3. mai 2015 at 22:58

  wow, ANNA, det finnes mye irriterende dritt i verden, heldigvis trenger man verken å lese eller klage! Er det litt sjalusi ute og går kanskje?

 • Reply Frk.Tone 3. mai 2015 at 23:00

  irriterende: når folk stikker tuppene på paraplyene sine i øynene dine på 17. Mai, før de kjefter på deg for at du står i veien så de ikke ser unga sine gå forbi i skoletoget (hvordan kan man vite at unga deres går forbi???)

 • Reply Anna 3. mai 2015 at 23:13

  Marit, jeg syntes ikke at det var humoristisk.

  Kan jeg ikke synes at det ikke er morsomt eller?:)

  Jeg har ser at Ida har skrevet om flere sånne paraplyer, i tillegg blogger hun ikke særlig mye med tanke på at hun ligger på topplisten, tjener bra på å skrive noe så kjedelig og uinteressant som slike innlegger om hennes irritasjonsmomenter…

  Det begynner å være altfor mange med tanke på lite blogging generelt, så jeg jeg synes ikke at det er artig

  Da virker ikke Ida som særlig morsom og digg

  P.S. Jeg ser ikke dum ut, tro meg. Men er ikke så sikker når det gjelder deg :p Skjerp deg selv!:)

 • Reply Victoria 3. mai 2015 at 23:22

  Jeg er helt uenig med deg, Jeanette. Dette rollemodell-hysteriet ditt har gått alt for langt. Man må få være en person med humor og selvironi selv om man når ut til mange, og folk må få være seg selv. Hvis fotballfrue poster bilder der ribbeina stikker ut er hun et dårlig forbilde, hvis Ida poster bilder av «gravid» magen sin så er hun et dårlig forbilde. Det blir feil uansett. Det er tøft gjort av Ida og poste et bilde som ikke viser ideal kroppen, og hun bør få ros for det. Det viser alle disse unge og usikre leserne du skriver om at forbildene deres ikke nødvendigvis er perfekt.

  Når det gjelder at du blir provosert av røykekommentaren så blir det alt for dumt. Det er bra at Ida skriver negativt om røyking og dermed går foran som et godt forbilde. Nikotinavhengighet er ingen sykdom og jo det er i utgangspunktet deres eget problem.

  Det finnes tusenvis av dårligere forbilder her til lands, Ida er absolutt ikke en av dem.

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2015 at 23:40

  Victoria: du fant de ordene jeg ikke engang orket å begynne å lete etter. Tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2015 at 23:42

  Nina: ja til å vaske seg på hendene!!

 • Reply Little Miss X 4. mai 2015 at 02:08

  Ida! Nu har jag gjort en playlist som du anbefall:) har några goda låtar jag tror du kommer gilla! tack igen för tipsen för min nya blogg. Vi måste fika snart igen:)

  Lyssna här http://www.littlemissux.wordpress.com

  Puss o Kram

  X

 • Reply Ingrid 4. mai 2015 at 10:24

  Eg er stor fan av paraply-innlegga dine, ikkje fordi eg er einig men fordi det er du som skriv dei! Veldig sjeldan eg let meg provosere av dine innlegg, for eg opplever at du er ein av dei få bloggarane som er oppriktig og har bakkekontakt. Nokon bloggarar får eg i vrangstrupen fordi dei framstiller seg sjølv som ekspertar i alle emne dei skriv om sjølv om dei ikkje har gått på ein dag på skule sidan vgs. og då mistar dei troverdigheit for meg.

  Stå på Ida, fortsett med dine skråblikk-innlegg, det er god underholdning! Ingrid 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2015 at 10:31

  Ingrid: tusen takk! 🙂

 • Reply Lena 4. mai 2015 at 17:10

  Hvem snylter på skatten? Definer det, om du tør 🙂

 • Reply Amalie 4. mai 2015 at 17:27

  Kjære Ida!

  Først og fremst vil jeg bare si at du virker som en helt herlig person! Jeg storkoser meg alltid når jeg leser bloggen din 🙂 Du skriver så hysterisk morsomt og sprer både glede og latter! Keep it up! 😀

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2015 at 17:58

  Amalie: åå, takk, det var utrolig hyggelig å høre! <3 Klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2015 at 18:07

  Lena: Folk som mottar bortebostipend mens de bor hjemme. Folk som jobber svart – folk som betaler for svart arbeid. Folk som mottar stønad selv om de _egentlig_ er i stand til å jobbe. De snylter på staten 🙂

 • Reply Lena 5. mai 2015 at 09:29

  Hvordan vet du om(og i det hele tatt hvilke) folk _egentlig_ er i stand til å jobbe? Hvor er du plassert i behandlingsløpet dems? Hva vet du om hva som ligger under overflaten til en som ser tilsynelatene frisk ut? SÅ mye som du har sagt du hater å bli dømt opp, ned og hjem igjen for å blogge, så sitter du der selv og gjør akkurat det samme mot andre mennesker. Direkte flau lesning. Hilsen en voksen dame i helsevesenet som syntes det er på tide å se sånne som deg vokse opp i tankegangen sin. Jeg mener, er du ikke godt opp i tyveårene, Ida?

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2015 at 10:33

  Lena: jeg peker ikke ut hvem som _egentlig_ er i stand til å jobbe, jeg sier de som _er_ i stand til å jobbe. I 2014 ble 1244 personer anmeldt for å ha svindlet til seg til sammen 271 millioner kroner av NAV. Men det gjør kanskje ikke så mye? 😉 hadde heller sett de pengene i lomma på noen som faktisk trenger det, men meg om det.

 • Reply B 5. mai 2015 at 14:08

  Men KJÆRE ANNA!! «Jeg har ser at Ida har skrevet om flere sånne paraplyer, i tillegg blogger hun ikke særlig mye med tanke på at hun ligger på topplisten, tjener bra på å skrive noe så kjedelig og uinteressant som slike innlegger om hennes irritasjonsmomenter…» Hvor mange ganger må man si det til folk; det går ann å ikke lese bloggen hennes hvis den er så forbanna kjedelig.

  Digger disse innleggene jeg da. Forsåvidt alle innleggene dine, Ida. Du formulerer deg så morsomt!

 • Reply Trine 5. mai 2015 at 15:54

  Å, herregud! Jeg får helt vondt i tarmen av å lese alle disse «la oss ta alt så jævlig seriøst og alvorlig at vi ikke kan se humoren i noe som helst» kommentarene.

  ALT trenger ikke å være en refleksjon av NRK nyhetene. Alt trenger ikke å være etter den «riktige» formen for egne meninger.

  Å tilføre samfunnet en god dose sarkasme, å snakke fra levra og å by på seg selv på godt og vondt. Det er ikke å være en dårlig rollemodell. Det er å være et ekte menneske.

  Å kritisere andre på deres eget forum, bare for kritikkens skyld. Det er å gå foran som et innmari dårlig eksempel.

  Le litt! Smil av det som er morsomt! Det er så fryktelig kjedelig med alt som er politisk korrekt..

  Jeg heier på deg! Ida for president 🙂

 • Reply Sonja 5. mai 2015 at 16:21

  Jeg digger deg, Ida. Har lest bloggen din siden jeg var 16 år gammel, og nå er jeg 22. Synes det sier litt om deg! Dessuten er jeg HELT enig at det er slitsomt å sove sammen med andre, og jeg gruer meg til det skal skje, haha! Godt å høre at jeg ikke er den eneste!

 • Reply Shapers - Mind to Body 5. mai 2015 at 16:55

  Hehehe, vittige disse paraply innleggene dine! Love it 🙂

 • Reply Tina 5. mai 2015 at 17:31

  Folk må ta seg ei bolle…..

 • Reply Anonym 5. mai 2015 at 22:04

  Vært innom bloggen din når jeg googlet Gran Canaria innlegg osv, ville ha en guide. Du virker så slem, sint og hissig at jeg blir helt satt ut:( Innlegget om G.C, og dette, tar jeg som eksempel siden det er de jeg har lest mest. Ellers bare skummet gjennom, men skjønner ikke hvorfor du er så klagete og sint:/ Tror ikke jeg satser på videre å følge med her:p

 • Reply Jenny viktoria 6. mai 2015 at 02:11

  Elsker paraply innleggene dine!; Beste med hele bloggen din. Pleier aldri å kommentere men må bare si at Victoria og Trine sine kommentarer eide alle de negative menneskene som ikke kan ta ironien din og humoren din og som skal ta alt så innmari alvorlig. Herlighet…. Bare drit i de kommentarene Ida. For vet du hva? Du har så rett!

 • Reply Sofie 6. mai 2015 at 09:14

  Kan ikke være lett å få slike kommentarer slengt etter seg etter et ganske «uskyldig» innlegg. Tar av deg hatten for deg Ida, for at du holder ut. Elsker bloggen din, er den eneste jeg leser fast. Stå på! 🙂

 • Reply Hilde 6. mai 2015 at 16:21

  hahhaha! syns disse innleggene er kjempemorsomme. Kjenner meg igjen i masse av det du nevner her.

 • Reply For syk til å jobbe! 6. mai 2015 at 22:56

  Ok. Jeg tok dette humoristisk. Jeg lo ikke, for det er ikke helt min type humor, men jeg ser humoren i det. Jeg ser at du her har prøvd å være morsom, og på en måte er det veldig bra at du tar alvorlige temaer og gjør de ufarlige ved hjelp av humor. Det er noe jeg som uføretrygda (skattesnylter kanskje du vil kalle meg for) gjør ofte.

  Det jeg og sikkert mange som har kommentert her reagerer på er at du til stadighet drar frem ordet hater. Jeg hater dem sier du. Altså, nå kjenner ikke jeg deg. Men likevel så svir det å lese at du hater meg. Jeg skal heller ikke spekulere i hvor mye du tjener, men jeg vil gjette på at det er langt over det dobbelte av det jeg tjener. Og selvom jeg er uføretrygda (skattesnylter) så betaler jeg skatt.

  Jeg vil gjette på at hovedandelen av dise lesere er mellom 14-20 år, og da mener jeg at det er en dårlig ide å skrive slik du gjør. Selvom du, og jeg, og kanskje 70% av de resterende leserne ser at dette er humor, så er det de som ikke gjør det. Det er de som vil se seg i speilet i kveld (etter å ha sett bilde av «gravidmagen» din) og mene at de er feite. Det er de som vil hate de uføre (altså meg) bare litt mer, etter å ha lest at Ida gjør det. For du er privilegert med en enorm påvirkningskraft. En kraft veldig mange misunner deg (inkludert meg)

  Ja, det er fryktelig synd at så mange utnytter velferdssystemet vårt. Ja, det er synd at det sitter folk i Spania og mottar trygd fra Norge. Alt dette er fryktelig synd, og ødelegger for oss som faktisk er avhengig av dette systemet. Men hater Ida. Virkelig? Ja, jeg ble såra. Nei, jeg tror ikke at du mente det sånn.

  Jeg syns du har fått ufortjent og fortjent pes for dette innlegget. Men uansett så vil jeg anbefale deg å tenke deg om en ekstra gang neste gang du skal tulle med de svakeste i samfunnet, for du kan risikere å ødelegge mer enn du tror..

 • Reply Tina 7. mai 2015 at 13:14

  Uff.. Jeg kommenterer aldri på blogger (som alle andre sier :P) men akkurat her føler jeg at jeg må!!

  Jeg blir helt satt ut av noen av kommentarene her.. Kall en spade for en spade!

  1. Ida sier at hun irriterer seg over skattesnyltere.. Hvem gjør ikke det??! Hun sier ikke at hun har noe imot de som mottar stønad. Hun sier hun har noe imot de som mottar stønad, fordi de rett og slett ikke GIDDER å jobbe! Og igjen, hvem gjør ikke det? Hun sier heller ikke at alle som mottar stønad er snyltere, for det er jo ikke tilfelle. Hun sier at NOEN av de som mottar stønad, ikke behøver det og med det stjeler midler fra folk som trenger det mer!

  2. Hvordan kan det være så forbanna ille å si at man misliker røyk.. Seriøst? Det føler jeg bare er idiotisk å kommentere..

 • Reply Lotte 9. mai 2015 at 15:56

  Hei. Jeg vil si at jeg synes det er helt overdrevet at man ikke kan si at man ikke liker at folk snylter. Hun har IKKE sagt at folk som er for syke til å jobbe snylter. Hun har snakka om de som ikke GIDDER å jobbe. Og de som jobber svart og samtidig få penger fra NAV.

  JEG DIGGER slike innlegg jeg 🙂

 • Leave a Reply