Mat

ET LITE FROKOSTTIPS

2. mai 2015

Hola! Ville bare gi dere verdens enkleste frokosttips; gresk yoghurt fra Tine, med mango og pasjonsfrukt. Den er sååå god! Til og med jeg som ikke liker klumper i yoghurt syns denne smaker som godteri, den er veldig frisk og lett. Vet ikke om 90 kalorier egentlig er så lite i en yoghurt (ettersom det reklameres stort for at den inneholder 90 kalorier), men god er den uansett. Jeg har funnet den på Meny – og det virker ikke som den finnes på Rema 1000. Bare et lite tips til alle i klubben frokost-hatere 🙂 

Og ellers er jordbærene blitt så gode nå også! Jeg har spist jordbær i flere måneder, men de har luktet vondt og smakt litt lite… Men nåå, er alt som det skal være ♥ 

Jeg har lovt mammaen min (hilsen Ida, 10 år) å bruke hvert minutt av dagen på å lese til eksamen, slik at hun kan høre meg i kveld. Så jeg får vel bare hive meg rundt igjen, ingenting er som å få hjelp av mammaen sin når man føler at man sitter i en båt som synker! Haha. 

7 Comments

 • Reply Marthe Dybdahl 2. mai 2015 at 14:18

  Hellu! du har en helt super fantastisk blogg. Hadde du kunnet laget en blogg video der vi lesere blir bedre kjent med deg f.eks en sånn tag video? Tar du utfordringen, og lager en video? Du er en stor inspirasjon så hadde vært kult om du lagde en video!

  Klem fra Marthe Dybdahl som holder til på Martheeeee.blogg.no

 • Reply Ida Johanson 2. mai 2015 at 14:26

  Åå, det så utrolig godt ut!

 • Reply G.A. 2. mai 2015 at 16:17

  Lykke til med lesingen! Jeg lurer på om du har tid til å fortelle kjapt hvordan det er å ha tilrettelagt eksamen på PC kontra å skrive for hånd? Jeg skal ha det på MH nå i vår, og lurer på hva slags PC vi får, om vi får Word eller et annet program og vi må ta med minnepinne selv, osv. Jeg har sendt mail til skolen, men den lar vente på seg, så tenkte jeg kunne høre med deg? 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. mai 2015 at 18:09

  G.A.: hei 🙂 vanlig windows PC med Word, du får minnepenn fra skolen og all annen info står på et ark du skal ha fått når du fikk innviglet søknaden om å skrive på pc. Lykke til 🙂

 • Reply Daniel Miller 2. mai 2015 at 19:15

  Så deilig ut! 🙂

 • Reply G.A. 2. mai 2015 at 19:52

  Takk for svar 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. mai 2015 at 23:30

  Marthe Dybdahl: Hei! 🙂 Hadde vært gøy å videoblogge mer, skal prøøve i nærmeste framtid men kan ikke love noe!

 • Leave a Reply