Serietips og musikk

DAGENS SOUNDTRACK

4. mai 2015

I går kveld var jeg på kino og så The Duff. Ikke en film jeg ville brukt penger på å se hvis jeg ikke kjedet meg veldig, men vi kjedet oss veldig så da var det innafor. Uansett, denne sangen var en del av soundtracket på filmen så jeg gjenoppdaget den og den har gått på repeat i hele dag. 

Nå skal jeg ta meg en lang pause fra bordet som flyter over av ark og mediestrategier, for ellers kommer jeg til å hive Mac’en og fargetusjer og alt som er i veggen snart. Jeg blir GAL. 

2 Comments

  • Reply Jessica 4. mai 2015 at 20:10

    Pfffft! The Duff var drit bra! Og morsom! :’)

  • Reply Deb Reilly 25. mars 2024 at 08:12

    Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I?m gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

  • Leave a Reply