Ida tipser

HERE WE GO AGAIN

4. mai 2015

Annonse

Om NØYAKTIG en måned, ankommer jeg et paradis på denne jord; Bali. Èn måned! Derfor (og egentlig også fordi at det straks er sommertid) har jeg i dag begynt på Betakaroten igjen. 

Så dette er en påminnelse til deg som enten skal på ferie veldig snart, eller som bare vil ha ekstra beskyttelse og brunfarge i sommer. Begynn på Betakaroten ASAP! Det er mange som spør når man bør begynne på Betakaroten, men jeg har ikke noe fasitsvar på det, annet enn at jeg selv begynner alt fra to uker til én måned før jeg skal være i solen. Jeg går ikke på kosttilskuddet året rundt – for det første er det jo dyrt å skulle bruke det hele året, for det andre har vi ikke så mye sol midt på mørkeste vinteren at jeg føler det er vits. Men nå, sommer og sol, Betakaroten for president! 

Betakaroten både beskytter huden din mot solbrenthet og soleksem, samtidig som du får en finere brunfarge som varer lengre ♥

Som dere vet har jeg et samarbeid med Good For Me, og nå får dere et helt supert tilbud på Betakaroten hos dem. Dere får altså første levering til 99,- i stedet for 249,-.

Bestill HER 🙂 

Selv om Betakaroten er fantastisk, holder ikke det på egenhånd hvis du virkelig vil ta vare på huden din i sola. Her er mine beste tips for en fin brunfarge samtidig som du passer på huden: 

♥ Skrubb huden din godt før sommeren, eller før du reiser på ferie. Jeg liker å skrubbe huden 2-3 ganger i måneden til vanlig også, for å få vekk døde hudceller og holde huden ren på hele kroppen. Egen skrubb til ansiktet anbefales! 

♥ Ikke ta solarium for å gjøre deg «klar» for sola. Jeg fikk noen kommentarer på det da jeg gjorde dette forrige uke, og har lest en del om det siden. Mye tyder på at de kunstige strålene i solarium faktisk ikke forbereder huden din på solen, men at den kun gir farge til det øverste hudlaget ditt – og i tillegg øker faren for hudkreft. Da er det bedre å jukse med litt selvbruning, og ja, man kan sole seg med selvbruning på huden. 

♥ Smør deg godt med solkrem. Anbefaler å aldri ha lavere faktor enn 25, og å smøre deg hver gang du har badet med mindre du er sikker på at solkremen din er vannfast. Kjøp solkrem på apoteket her hjemme, solkrem som du kjøper på et stativ i en strandkiosk kan ha stått lenge i varmen og beskytter kanskje ikke huden like godt. 

♥ Ikke ligg og sol deg i 6 timer i strekk! Det er ingenting galt med å ligge under en parasoll og lese en bok. Tro det eller ei, men du får farge da også. Og så slipper du kanskje  å bli helt kokt. 

♥ Når du har vært ute i solen en hel dag; ta en lunken dusj for å kjøle ned huden og smør deg med aftersun og/eller aloevera. 

♥ Hvis du begynner å flasse; skrubb med bodyscrub, du kan ikke redde det uansett! Når du har skrubbet, smør deg inn med et bodybutter så du får masse fuktighet på området som flasser. 

♥ Og ja, ta Betakaroten som kosttilskudd så klart! 

Ps. Det går også an å gjøre engangskjøp hos Good For Me, slik at du kun mottar 2 bokser som varer i 4 måneder. Da vil du ikke få tilsendt Betakaroten automatisk. Hvis du likevel velger å bestille på vanlig måte slik at du får tilsendt automatisk, er det ikke bindingstid. Man sender bare en mail til kundeservice@goodforme.no og sier at man ikke ønsker å motta lengre. 

33 Comments

 • Reply Anonym 4. mai 2015 at 19:23

  VIl bare fortelle at den linken din ikke fungerer, usikker på hvorfor..

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2015 at 19:48

  Anonym: sjekket nå, det funker her! 🙂

 • Reply E 4. mai 2015 at 20:07

  Har du et bilde av deg i den rosa kimonoen fra nelly som du hadde med til Dubai? lurer sånn på hvordan den ser ut på. var du fornøyd med den?

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2015 at 20:12

  E: Hei! 🙂 Nei, den rakk jeg aldri å bruke der! Men den er fin på syns jeg. Veldig gjennomsiktig, da!

 • Reply elise 4. mai 2015 at 20:20

  er det noen bivirkninger?? 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2015 at 20:22

  elise: ikke som jeg vet, men jeg har lest at man ikke skal bruke betakaroten hvis man røyker 🙂

 • Reply Anna 4. mai 2015 at 21:32

  hei 🙂

  Hvor finner man det engangskjøpet på betakaroten?

  Kan du legge ut link?

  Super blogg btw!

 • Reply AS 4. mai 2015 at 21:41

  Takk for tips! Forresten GUD så nydelig du var på de «pink» bildene du postet tidligere idag. Klem <3

 • Reply Caroline 4. mai 2015 at 22:58

  Kunne du tatt bilde av en pille og vist? Lurer litt på hvor store de er!

 • Reply Ida Wulff 4. mai 2015 at 23:41

  AS: tusen takk, klem <3

 • Reply Silje Victoria 5. mai 2015 at 00:37

  Åååh! Litt misunnelig på balitur eller..! Kos deg masse 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2015 at 02:01

  Caroline: bilder av kapslene i dette innlegget. De er behagelig å svelge 🙂 http://idawulff.blogg.no/1428521412_sommergld_p_boks.html

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2015 at 02:03

  Anna: det er samme link, bare velg engangskjøp under alternativ 🙂 klem

 • Reply Maria 5. mai 2015 at 06:48

  Hei

  Var det ikke nettopp en nyhetssak om Betakaroten? At dette skal være kreftfremkallende? Syns i såfall det er litt på kanten og reklamere for dette produktet!!

 • Reply Anita 5. mai 2015 at 06:49

  Hvilken foundation benytter du? Du har en utrolig fin glød 🙂

  Ha en flott dag! 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2015 at 10:34

  Anita: tusen takk, nå for tiden bruker jeg både dior forever og sensai 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2015 at 10:36

  Maria: meg bekjent gjelder dette røykere, som helst ikke skal ta betakaroten 🙂

 • Reply Anonym 5. mai 2015 at 13:38

  Du må reise til Gili Trawangan, med båt. Bali blir peanuts iforhold😂

 • Reply Good For Me 5. mai 2015 at 14:36

  Hei Maria,

  Saken du refererer til gjelder produkter som inneholder for mye betakaroten. Vårt produkt er godt under grensen, samtidig som kroppen klarer å omgjøre den nødvendige mengden A-vitamin. Dette kommer av at det er en god råvarekilde.

  Betakaroten er ikke helseskadelig, unntaket er folk som røyker. Tvert i mot kan Betakaroten være gunstig når du tenker på den ekstra beskyttelsen huden får mot de sterke solstrålene.

  Er det flere spørsmål, kan vi kontaktes på kundeservice@goodforme.no

 • Reply Kristin 5. mai 2015 at 16:22

  En bitteliten advarsel om betakaroten for de som vurderer å slenge seg på dette. Jeg prøvde betakaroten og fikk de mest sinnsyke pigmentflekkene i ansiktet!! Nå hadde jeg tendenser til det fra før, men det står ingen steder om at det blir verre av betakaroten på pakningen. Hvis man googler derimot finner man ut av det.. Og hvis man er gravid skal man absolutt ikke ta dette da for mye vitamin K kan skade fosteret.

  Viktig å si ifra så ikke folk blir helt blinde 😉

 • Reply Good For Me 5. mai 2015 at 17:49

  Hei Kristin,

  Bra du kommer med dine erfaringer, men det er forskjell på produkter. Litt sjokolade er godt, tilfredsstillende og gir energi, mens for mye sjokolade kan gi vektøkning. Dette er bare ment som et eksempel, men budskapet er uansett at alt bør inntas med måte 🙂

  På kundeservicen vår har vi fått tilbakemeldinger fra kunder som har opplevd lignende tidligere, men at dette har opphørt med vårt produkt. Det kommer nok av at mange andre produkter bruker større mengder betakaroten for å utvinne den samme mengden vitamin A. I vårt produkt er det såpass små mengder betakaroten og denne mengden som er i produktet kommer fra en god kilde som er naturlig.

  Betakaroten inneholder ikke Vitamin k. Betakaroten inneholder vitamin A som er en normal bestanddel i brystmelk, så dette stemmer nok ikke helt. Røykere er derimot ikke anbefalt å bruke betakaroten.

 • Reply Ia 5. mai 2015 at 18:35

  Skjønner godt at det kan være fristende å prøve betakaroten. Men jeg oppfordrer de som ønsker å bruke betakaroten til å sette seg inn i hvilke konsekvenser det kan ha. Flere forskningsraporter viser at betakaroten i form av kosttilskudd kan ha flere uheldige konsekvenser. Jeg ser at Good for me sier at det kun gjelder overforbruk/ høye mengder. Noe mange forskere vil si seg uenige i. Som Good for me sier er røykere også spesielt utsatt. I tillegg klarer ikke kroppen å ta opp alle vitaminer i slike kapsler, vitaminer som er i overskudd vil derfor gå ut i urinen.

  Her blir det skrevet om to ulike forsknigsgrupper. Det er flere slike rapporter som kommer frem til samme resultat. Den ene ble til og med stoppet da dødeligheten/krefttilfeller var så tydelig forhøyet hos dem som fikk betakaroten tilsatt.

  http://forskning.no/forebyggende-helse-helsepolitikk-mat-medisin-medisiner/2008/04/vitaminpiller-forlenger-ikke-livet

  Flere forsker mener at man er langt mye tryggere hvis man spiser to-tre gullerøtter per dag. Da vil man i tillegg få i seg flere vitaminer på naturlig og billig vis. Det finnes selvfølgelig også betakaroten i andre grønnsaker som brokkoli osv.

 • Reply Caroline 5. mai 2015 at 20:44

  Rart at du som er så obs på solkreft og sykdom tør å promotere slike kosttilskudd da det faktisk er bevist at ALL kunstig tilskudd til kroppen er kreftfremkallende. Det har ihvertfall vi på sykepleie lært av flere leger og professorer, haha. Altså alt fra trankapsler til vanlige vitaminer.

 • Reply Anonym 6. mai 2015 at 09:18

  Det jeg ikke liker med denne betakarotenen er at den ikke inneholder sink. Sink er med på å bidra til produksjon av nye hudceller, og er med på å gi huden en ekstra beskyttelse mot UV-stråler. Så holder meg til denne http://www.vitusapotek.no/Products/NMD+default+Catalog/Nature%27s-Sunshine-Betakaroten-med-sink-100kapsler/PID-975969.aspx

 • Reply Ida F 6. mai 2015 at 19:44

  Hei!

  Jeg og kjæresten min skal til Bali til sommeren og lurte på om du hadde noen tips til reisen? Vi har aldri vært der før. Sliter også litt med soleksem, og bestilte i den forbindelse en pakke med betakorten. Håper dette hjelper og at det ikke bare er noe dere bloggerne reklamerer for pga. noe annet. Krysser fingrene 🙂

 • Reply Kristin 7. mai 2015 at 15:12

  Til good for me. Jeg bommet på vitaminbokstaven. Selvfølgelig var det vitamin A som er i betakaroten. Uansett skal man ikke ha i seg ekstra av denne heller når man er gravid. Hvis man er gravid er det frarådet å ta kosttilskudd i noen som helst form pga at det ikke er forsket på effektene av dette godt nok. Uansett om det er vitamin A i brystmelk, så ammer man jo ikke når barnet er i magen, da bygger man barnet og skal være svært forsiktig med alt man har i seg! Og hvis det er tilfelle at folk har fått pigmentflekker som meg med andre produkter og ikke deres, så må jeg si at jeg er skeptisk til den påstanden. Særlig da jeg hørte akkurat det samme fra kundeservicen da jeg prøvde dette.. Produktet deres skal jo gjøre at man blir brunere, altså hjelpe til å øke pigmenteringen? Gjetter på at pigmentflekker da også blir brunere.. Hvis det er så lite betakaroten i deres produkt at man ikke øker pigmenteringen så er jo produktet per def verdiløst.. Nei, jeg har ikke tro på dette 😉

 • Reply Ida Wulff 7. mai 2015 at 23:30

  Ida F: Hei! 🙂 Har ikke vært i Bali enda, men kommer tips når jeg er der! Håper du blir fornøyd med Betakarotenen, det er i hvertfall jeg 🙂 Klem

 • Reply JuliaSofie 10. mai 2015 at 09:54

  Jeg har og bestil denne, men reiser til Kreta først i slutten av august. Når skal jeg starte med å ta denne da?

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2015 at 10:21

  JuliaSofie: starten av august? 🙂

 • Reply JuliaSofie 10. mai 2015 at 10:26

  ok, da skal jeg gjør det:)

 • Reply Alexandra 13. mai 2015 at 20:59

  Du er klar over at betakaroten ser ut til å øke rskikoen for lungekreft, prostatakreft, hjerneblødning og hjerteskader hos personer som røyker eller som har vært mye utsatt for asbest. Og at det anbefales å få betakaroten igjennom naturlige kilder.. Gjerne greit å informere om når du har så mange lesere som hopper når du sier hopp 😉

 • Reply Alexandra 15. mai 2015 at 17:48

  Vet du hvor mange mg betakaroten det er i denne typen?

 • Reply Rita Hayes 25. mars 2024 at 11:33

  Hi, I do think this is an excellent blog. I stumbledupon it 😉 I will comeback yet again since I bookmarked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you berich and continue to help other people.

 • Leave a Reply