Uncategorized

GOD NATT FRA OSLO

7. mai 2015

Nå har jeg akkurat tatt et svalestup ned i noe som kjennes ut som den mykeste, deiligste og snilleste sengen i hele verden. Hotellsenger ass! Jeg er så redd for å ikke rekke eksamen hvis jeg sover hjemme i Tønsberg, så jeg har sjekket inn på Clarion for å være i nærheten av skolen. Det skal ikke mer til enn et «lite signalfeil» eller noe annet tull fra NSB, før jeg står der med skjegget i postkassa og tenker at jeg burde dratt hjemme fra kl 5 om morningen i stedet. Så hotellseng og en fin og rolig morgen er helt ypperlig før man skal sprenge hjernen sin på eksamen! 🙂 

I kveld har jeg vært ute og spist med to fine folk i klassen min, og ellers bare kost meg og slappet av. Neida. Jeg har krampelest i smug, og det er dumt. Men jeg klarte ikke la være. Men  er alt lukket og slukket for godt, og jeg skal koble helt av med Paradise Hotel og Bloggerne. Haha! 

God natt fra Oslo ♥

4 Comments

 • Reply Karoline 8. mai 2015 at 00:09

  Masse lykke til! Har troen på deg <3

 • Reply Lena Ludvigsen 8. mai 2015 at 00:35

  Masse lykke til, dette nailer du! 😀

 • Reply Sara 8. mai 2015 at 07:17

  Lykke til på eksamen!

  Jeg forsov meg faktisk i dag, men det var verdt det siden jeg drømte om Ed Westwick <3

 • Reply Camilla 8. mai 2015 at 14:59

  Ønsker deg all lykke til!!

 • Leave a Reply